Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
Výsledky 1 na 5 z 5

Závit: Ako vypnúť vbet a udržať preklady?

Hybridné zobrazenie

Predchádzajúci Príspevok Previous Post   Next Post Ďalší Príspevok
    Senior Member
    Dátum registrácie
    September 2010

Default Ako vypnúť vbet a udržať preklady?

Ahoj môže mi niekto povedať ako vypnúť vbet ale udržať všetky preklady skôr ako príspevky návratu? Majú vyhradený server 2.6 Ghz 12 mb cache *** Ram a stále zaťaženie je vysoká a niekedy príliš veľa som urobil optimalizáciu to boli publikované okolo, ale urobila malý rozdiel, jediný spôsob, ako znížiť teraz by blok vyhľadávačov, ktoré samozrejme znamenalo smrť našej komunite.

Takže, čo by chceli robiť je prejsť späť na práve pomocou vbseo ale udržať všetky preklady som tak ďaleko. Môže niekto poradiť prosím?

V dôchodku;)
    Dátum registrácie
    08. 2011

Ahoj
    vBET podporuje, nesmú prekladať nových pracovných miest. Môžete skúsiť rozšíriť gust vyrovnávacej pamäte TTL, ovplyvní to pomocou menej proces, ale obsah hosťom bude deň.
    Urobil skúšky čas odozvy od WebSitePulse.com a originálne stránky je: 1.018, a translated(as guest) 1.151, preto možno sme mohli possiblie zvážiť ďalšie dôvod prečo fórum funguje tak pomalšie.
    Naposledy upravil r.dziadusz; 15-04-12 v 12:49.

Senior Member
    Dátum registrácie
    September 2010

Ahoj ľúto nebol som späť na tejto prv, ale väčšinu času, keď som vyskúšať vaše stránky jeho nadol.

Mojich webových stránkach nefunguje pomalý, čo som povedal je zaťaženie je vysoká, vždy, keď majú vbet pri použití, ak môžem vrátiť k vbseo ako štandard zaťaženie kvapky, som presunula na sever, ktorý má teraz **** Ram a 3,2 Ghz procesor (Quad Core).

To, čo som žiadal, bol, je tam aj tak zastaviť vBet preklade už ale udržať preklady, ktoré sú už vo vyrovnávacej pamäti a databázy tak, aby sa ľudia mohli ešte navštíviť www.mysite.com/FR/mythread_content.html a francúzsky preklad, že já už mám za to.

Preklad sa stáva príliš drahá, Google a Microsoft sa v súčasnosti vyplácajú preklady, nie je príliš ďaleko od Apertium a server nahrať. To je dôvod, prečo teraz by ako vypnúť ďalšie prekladať z, ale stále umožňuje používateľom vidieť už preloženým obsahom, chápem, že tam "zvyknutý byť nové preloženým obsahom a preklady budú staré, ale ako obsah každého preložené príspevok nezmení (používatelia nemôžu upravovať ich pracovných miest) nie je žiadny problém.

S pozdravom,
    Simon

V dôchodku;)
    Dátum registrácie
    08. 2011

To, čo som žiadal, bol, je tam aj tak zastaviť vBet preklade už ale udržať preklady, ktoré sú už vo vyrovnávacej pamäti a databázy tak, aby sa ľudia mohli ešte navštíviť www.mysite.com/FR/mythread_content.html a francúzsky preklad, že já už mám za to.
    Nie je tam žiadna taká možnosti v vBET. Ale ak chcete, len prestať prekladať nové príspevky - bez zmeny si fórum-efektívnosť - stačí odstrániť všetky kľúče/prihlásenie z vášho atď adminCP -> vBET -> Preklad poskytovateľov

Člen
    Dátum registrácie
    Aug 2012
    Umiestnenie
    Atlanta

Skúste vyrovnávanie zaťaženia...Používať dva servery. CDN môže pomôcť príliš.

Plus minify a použitie caching programy aby cache prehliadača za týždeň.
    Opcode cache cez memcache je najlepšia voľba, pretože môžu oblak viac serverov spolu ale APC je ďalšia dobrá voľba

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •