ako názov hovorí. "Len použiť Google" je nastavený žiadny
ako názov hovorí. "Len použiť Google" je nastavený žiadny
Mal by upozorniť, že ostatní poskytovatelia sú k dispozícii v momente a pretože som hádat, denné maximum bol dosiahnutý. Google je k dispozícii, ale nie je sú označené ako také.
Spustite testy na google. Máte:
vBET naèítané súbory - > robiť-nie-upload/sk - > Nástroje - > googleapiv2test.php
Položí sa do vás fórum koreňový priečinok a zobraziť výsledky
Skúška rozbehu preklad pre Google API v2
Výsledok testu: {"chyba": {"chyby": [{"domény": "usageLimits", "dôvod": "accessNotConfigured", "správy": "Nie nakonfigurovaný prístup"}], "kód": 403, "správa": "Nie nakonfigurovaný prístup"}}
Testovacia chyba:
Čas pripojenia (ms): 502.209960938
Čo je divné, pretože ešte zmeniť akékoľvek nastavenia v konzole Google API
Po prvé:
Google preklad API v2 pracoval pred accured chyba alebo nefungoval od začiatku?
Ak používa na prácu, budeme musieť kontaktovať službu Google, ak nie, mohli ste najprv skontrolujte:
-Ak fakturácie je zapnuté cez konzolu rozhrania API
-Ak máte vBET configurated správne
Tiež som našiel iné možné riešenie:
Môžete skúsiť vypnúť a vypnúť nato je, že som urobil vypína a zapína preložiť api služby len
-Google v2 preložiť API pracoval pokutu pred Moja posledná upgrade na najnovšiu verziu
-Účtovanie zapnutá
-API kľúč a všetko, čo sa zhoduje v vBET, žiadne ďalšie nastavenia používanie google iný než len boli zmenené
-Som sa pokúsil vypína a zapína obracia api
Tak ok bude písať Google vo vašom mene alebo by to urobiť prostredníctvom vlastné páči?
Ak by ste mohli urobiť to, že by bolo skvelé. Dajte mi vedieť, ak budete potrebovať akékoľvek ďalšie informácie.
Hromadná sended čaká na odpoveď
Predtým napísal správu v skupine Google a vyzerá to, že niekto z Google to pevné. Problém vyriešený!