Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
| 1 z 2 12 PoslednýLast
Výsledky 1 na 10 z 11

Závit: vBET nemá byť prepojený na tento server fóra!

Senior Member
    Dátum registrácie
    September 2010

Default vBET nemá byť prepojený na tento server fóra!

Ahoj, počas posledných 24 hodín môjho skladovanie zákonný rozloženie ovládacieho prvku, a to bolo až na jednu vec!, denník chýb bolo naplnené s týmito
    PHP upozornenie: strpos() [< href="/forum/sk/function.strpos" > function.strpos </a>]: kompenzovať nie sú obsiahnuté v reťazci v /home/thecodec/public_html/forumz/includes/vbenterprisetranslator_functions.php na linke 398
    mal som mnoho mnoho tisíc z nich (25GB vo všetkých!) a zdá sa, že to bolo z dôvodu, že nie je schopný kontakt vBET server!

To nebolo poukázal pri nákupe, že náš server potrebuje môcť kontaktovať vás kedykoľvek!, váš server bol nadol, a tak bol softvér (modificatio), nakupovanými od vás, je tu skutočná potreba mať vBET byť neustále v kontakte s váš server?

V dôchodku;)
    Dátum registrácie
    08. 2011

Sa pokúsi skontrolovať na môj test forum. Tiež môžete prosím popísať mě krok za krokom by ste pred chyba objavil?

Senior Member
    Dátum registrácie
    September 2010

Jednoduché, tieto chyby boli uvedené v moja chyba denník všetkých dôb vašich stránkach bol nadol včera, keď vaše stránky prišli späť chyby zastaví alebo spomalil, som teraz majú len tisícky z nich dnes (17 mb)
    Quote Pôvodne odoslal thecodecage.com error log
    [03-Február-2012 13: 20: 48] PHP upozornenie: strpos() [< href="/forum/sk/function.strpos" > function.strpos </a>]: kompenzovať nie sú obsiahnuté v reťazci v /home/thecodec/public_html/forumz/includes/vbenterprisetranslator_functions.php na linke 398
    , fórum je normálne pracujúcom žiadne problémy alebo chyby s výnimkou tých vyplnenie môj denník chýb.

Takže žiadne kroky na zreprodukovanie to!

V dôchodku;)
    Dátum registrácie
    08. 2011

Tento denník ešte existuje? Ak áno, som nastaviť niektoré denníky a kontroly, čo sa deje.

Senior Member
    Dátum registrácie
    September 2010

Máte fórum root prístup, denník východy (som zrušte jej denne!) a právo teraz má viac ako 2 GB položky všetko od vBET, môže odstrániť súbor, vytvoriť inú prázdne a potom priebežne kontrolovať späť na chyby ako 2 GB neotvorí server a budete mať problémy otvorenie na vašom PC.

EDIT: Musím povedať, že môj server nebol dole v mesiacoch (tam boli nejaké 500 chyby, ale boli okamžitá a som im spôsobil pri zmene jedného z mojich vlastných pluginy).

denník chýb sa nachádza v /public_html/forumz/error_log
    Naposledy upravil Simon Lloyd; 05-02-12 v 20:14.

V dôchodku;)
    Dátum registrácie
    08. 2011

V súčasnosti môžem skryť toto upozornenie, aby krach/trash vaše fórum. Práve teraz som kontrolu, prečo sa zdá. Takisto nemôžete vytvoriť túto chybu
    Zmenili ste tento riadok
    PHP Code:
    $closePosition strpos($outputPart'>',$openPosition 1); 
    V tomto smere:
    PHP Code:
    $closePosition = @strpos($outputPart'>',$openPosition 1); 

Senior Member
    Dátum registrácie
    September 2010

Ahoj, akéhokoľvek ďalšieho tento problém alebo prečo to bolo hlásenie problému?

V dôchodku;)
    Dátum registrácie
    08. 2011

S najväčšou pravdepodobnosťou pri jednom poskytovateľov má niektoré vnútorná chyba (to jeden ktorý havaroval náš server aj) vytvoriť niektoré podivné tranlation outup, ktorý bol zahájený nekonečnú slučku - to by vysvetľovalo, prečo v nie vplyv na vašom serveri - ako ste povedal fórum pracoval pokutu. Som prechádzať opäť chyba súboru nie je bez výskytu tohto varovania - alebo vám jednoducho errased to?

Senior Member
    Dátum registrácie
    September 2010

Ešte upraviť denník chýb vôbec, aj chyby, ktoré som vytvoril som odišiel, tak si myslíte, že táto chyba musí byť pripevnený alebo je práve skrytý zmenou súboru ste urobili?

Áno fórum funguje dobre, som nemusíte platiť za príliš veľa google preklad len 100.000 znaky denne tak veľa preklady sú ponechané čakania byť preložené.

V dôchodku;)
    Dátum registrácie
    08. 2011

Myslím, že chyba je stanovená otherways z├íznamy o chyb├ích by bolo iné varovania z veľmi rovnakej slučky, ak niečo objaví znova prosím kontaktujte nás

| 1 z 2 12 PoslednýLast

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •