Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
Výsledky 1 na 8 z 8

Závit: Farba textu?

Senior Member
    Dátum registrácie
    05. 2010

Question Farba textu?

Tam, kde môžete zmeniť farbu textu na vlajky kvapka-down menu prosím? Na niektoré z mojich kože je úplne nečitateľný. Pozri priloženú:

V dôchodku;)
    Dátum registrácie
    08. 2011

S najväčšou pravdepodobnosťou bude potrebovať niektoré zmeny v kóde. Budú kontrolovať na to a dám vám niektoré ďalšie stopu zajtra

Senior Member
    Dátum registrácie
    05. 2010

OK vďaka, budem skontrolovať späť pravidelne.

V dôchodku;)
    Dátum registrácie
    08. 2011

OK som zistil, že:
    Ak chcete nastaviť farbu tejto kvapka-down menu, budete musieť upraviť súbor:
    Fórum root - > zahŕňa - > vbenterprisetranslator_functions_url.php

a upravte riadok:
    PHP Code:
    $menu .= '<td class="vbmenu_option"><a rel="novbseo"  style="color: black;" '
    Zmena hodnoty Farba:

V príklade, ak chcete mať zelené textu:
    PHP Code:
    $menu .= '<td class="vbmenu_option"><a rel="novbseo"  style="color: green;" '

Senior Member
    Dátum registrácie
    05. 2010

Mám asi 20 rôzne skiny na mojom fóre. Tak s touto upraviť zmení farbu globálne pre všetky kože. To bude robiť. Potrebujem spôsob, ako zmeniť farbu textu pre rôzne fórum kože. vďaka.

V dôchodku;)
    Dátum registrácie
    08. 2011

Práve teraz sme nepodporujú dinamically meniace farbu textu pre rozbaľovacie menu, je hardcoded hodnotu náš skript. Bude klásť Michał, či bude môže sa upravovať v našej ďalšej verzii

Senior Member
    Dátum registrácie
    05. 2010

Quote Pôvodne odoslal r.dziadusz View Post
    Práve teraz sme nepodporujú dinamically meniace farbu textu pre rozbaľovacie menu, je hardcoded hodnotu náš skript. Bude klásť Michał, či bude môže sa upravovať v našej ďalšej verzii
    Som už pevné, že sám vďaka. Práve pridali kód stylevars v tej časti jsi mi dal. Takže vyťahuje z Stylevars. Ktorý pracuje oveľa lepšie pre každý pokožku používa rôzne farby. vďaka.

Člen
    Dátum registrácie
    06. 2010

Quote Pôvodne odoslal Taurus View Post
    Som už pevné, že sám vďaka. Práve pridali kód stylevars v tej časti jsi mi dal. Takže vyťahuje z Stylevars. Ktorý pracuje oveľa lepšie pre každý pokožku používa rôzne farby. vďaka.
    Dobrý deň!

Mohli zdieľať vaše riešenie pre ostatné, prosím?

Ďakujem vám!

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •