Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
| 2 z 3 FirstPrvé 123 PoslednýLast
Výsledky 11 na 20 z 26

Závit: Ľudia, ktorí navštívia moje stránky prvý kladú otázky v Ruskej?

V dôchodku;)
    Dátum registrácie
    08. 2011

I prihlásenie/logouat, Prehľadávať niektoré príspevky a neboli vidieť všetky automaticky otvárané okno. Mohol si prosím popísať mi krok za krokom čo vidieť pop-up okná?

Senior Member
    Dátum registrácie
    September 2010

Hádej, budete si musieť vymazať cookies teraz, ale keď bol hlásený pre mňa (a ste ho videli niekoľkokrát sám) prihlásený out klikol na odkaz vrátiť na stránku naposledy sledovaný a poľa bouchnutý a stránky nebude správne zaťaženie až jedno z tlačidiel bol klikli, som to skúsenosťami v IE9 používateľ vykazovať bol pomocou Firefox

V dôchodku;)
    Dátum registrácie
    08. 2011

OK bude test je v týchto prehliadačoch

V dôchodku;)
    Dátum registrácie
    08. 2011

Stále žiadne POP-up. Prosím, daj mi presné "what to do" zoznamu, keď ukazuje na vás. Presnú adresu url, presný preklad (ak je to potrebné), keď (v ktorých vlákno) odhlásiť, v ktorých skúste sa prihlásiť - všetko záležitosť

Senior Member
    Dátum registrácie
    September 2010

Kroky vám dal je, ako sa to stane, nemôže vytvoriť ho znovu, podarilo recreate raz po vyslanie problém tu, ale nemôže znova, používateľ didnt poskytnúť url ako jeden bol presmerovaný na Справка по Microsoft Office - программирование Microsoft Office обсуждения-Excel VBA программирование - доступа a keď sa to stalo pre neho veľmi pochybovať, že sa mi podarilo vyzdvihnúť presné vlákno urobil hlásenie presmerovanie.

EDIT: má len mi povedal, že nebol prihlásený, on jednoducho zadali url stránky vo svojom prehliadači dostať ho tam a pop až objavil!

V dôchodku;)
    Dátum registrácie
    08. 2011

Viem, že to je problém pre vás, ale práve teraz je ťažké uhádnuť, čo by couse. Mohol požiadajte ho jeho užívateľa s jazyk?

Senior Member
    Dátum registrácie
    September 2010

Dal som vám všetky tieto informácie na začiatku vlákno, on nemal fórum vysielania jazyk ako on nebol prihlásený, jeho prehľadávač je nastavený do angličtiny a he'sa indického žijú v novej Dehli ++++

V dôchodku;)
    Dátum registrácie
    08. 2011

ďakujem. Bude kontrolovať to znovu, ale ako som povedal, je to ťažké uhádnuť, čo coused, vBET-Michal je v tomto týždni, ale po he'sa späť, budeme hovoriť o tomto probléme. Ak máte akékoľvek ďalšie informácie o chybe prosím dajte mi vedieť.

Senior Member
    Dátum registrácie
    September 2010

OK, ale musel som to neustále dobrý pred niekoľkými týždňami, potom zmizla keď som urobil upgrade, ale teraz sa zdá, že to môže ešte stále byť skúsený, som mohol len vypnúť Ruský jazyk, ako som nemôže odvolávať na problém nie je prítomná a moje alexa rebríčku odišla z 79,000 na viac ako 300.000, potom je to vážne, môj Rebríček začína prísť späť, ale ako som povedal som mať šancu, takže uvidíme ju vypnúť.

V dôchodku;)
    Dátum registrácie
    08. 2011

Zatiaľ čo sme nemôže skontrolovať tento pop z vnútri je jeden explenation prečo javí v Ruskej (ho vypnúť úplne, ako som povedal v predchádzajúcom zamestnaní, urobiť: admincp -> vbet -> misc -> Presmerovať na používateľa jazyka : Zakázaný):
    -Po odhlásenie - používateľ nemá žiadne jeho nastavenia - je zaobchádzané rovnako ako hosť, popup čítať súbory cookie z nastavenia prehľadávača

| 2 z 3 FirstPrvé 123 PoslednýLast

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •