Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
| 1 z 2 12 PoslednýLast
Výsledky 1 na 10 z 18

Závit: Písanie v rôznych jazykoch

Nováčik
    Dátum registrácie
    10. 2009

Default Písanie v rôznych jazykoch

Ahoj Michal,

Pýtali ste sa ma na iné vlákno na opis tohto vo fóre Žiadosť o vylepšenie.

Pozri odkaz znovu: kliknite

S týmto hack máte na výber, ak angličtine alebo Urdu. Vyberte Urdu a budete skutočne písanie v Urdu, a potom môžete nastaviť do angličtiny prepínať potom budú umiestnené sprava doľava.

To je niečo, čo by som rád videl súčasťou, ale pochybujem, že sa tak stane.
    Naposledy upravil vBET; 15-10-09 v 00:39.

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Vďaka za prianie.

Neviem, čo je Urdu, takže nechápem otázku. Tiež žiť demo na fóre, ktoré nie som schopný pochopiť vôbec

Môžete mi prosím popísať ma viac to, čo robí?

Aj keď píšete v angličtine, prosím, nastaviť predvolený jazyk na angličtinu, alebo nastaviť možnosť, že nechcete automaticky pridať jazyk BBCode, kedy písať nový príspevok. Predvolený jazyk hovorí, že to, čo je predvolený jazyk pre vaše príspevky Môžete zmeniť globálne v užívateľskej CP, alebo pre konkrétne novú správu v editore.

Nováčik
    Dátum registrácie
    10. 2009

Urdu je jazyk.

Prečítajte Ak si popis odkazujúce sa vám povie.

To vám umožní písať alebo typ v Urdu.

Dátum registrácie
    10. 2009

Urdu, ale nie je podporovaný preklad Google, takže nie je vBET zvládnuť ešte spôsobiť takýto text by nemal byť preložené do ďalších jazykov ...

Nováčik
    Dátum registrácie
    10. 2009

To bol len príklad.

My túto požiadavku je, či by bolo možné pre nás písať v rôznych jazykoch (v reálnom čase), miesto písania na jeden jazyk a potom sa to všetko dostane preložené neskôr.

Pozrite sa na kód, ktorý hack, aby videli, čo mám na mysli.

Dátum registrácie
    10. 2009

Ale môžete písať v rôznych jazykoch ... Ospravedlňujeme sa, ale ja naozaj nechápem vaše miesto.

Keď niečo napíšete, môžete napísať v reálnom čase. A vy môžete napísať, že vo všetkých podporovaných jazykov, a dokonca v niekoľkých jazykoch v jednej správe. Vy nemusíte písať len v jednom jazyku

Len si prečítajte tento článok: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html

Nováčik
    Dátum registrácie
    10. 2009

Myslím, že máte na mysli s hack, môžete zadať pomocou poľskej anglickej klávesnice, alebo v anglickom jazyku a potom si hack bude prekladať.

Je to, ako to bude fungovať?

Alebo napríklad budem môcť písať v Hindčina Hindčina v abecede, a nie anglicky. Hindčina má vlastné abecedy v rôznych znakov.

Dúfam, že dáva väčší zmysel.

Dátum registrácie
    10. 2009

Pri písaní v niektorých jazykových píšete v tomto jazyku. Pomocou tohto znaky. Prejsť na skúšobné správy - tie sú písané v rôznych jazykoch - môžete vidieť pôvodné (pred prekladom) - stačí kliknúť na šípku vpravo vlajky na pôvodný jazyk.

Alebo lepšie tu. Nasledujúca správa sa v japončine - to znamená, že to je napísané v japončine - kliknite na šípku a uvidíte pôvodný text, ktorý bol napísaný (neviem japonské - je to len skopírované z Wiki )

Text automatically translated from: Japanese to: Slovak
    Translated text
    Existujú koláče, nie alkohol
    Original text

V oblasti testovacích správ môžete tiež vidieť hrnce v iných jazykoch - tí všetci boli písaný používať svoje národné znaky. Takže keď používateľ z nejakej krajiny, sa zaregistrovať do fóra. Nemôže vidieť iba fórum vo svojom jazyku - môže tiež písať vo svojom jazyku!
    Naposledy upravil vBET; 17-10-09 v 03:45.

Nováčik
    Dátum registrácie
    10. 2009

Pozri sieťotlač, som si vybral môj jazyk Japoncov z UserCP -> Upravte svoje údaje.

Takže keď začnem nové vlákno a napíšte mi vidieť len anglické znaky?

Nováčik
    Dátum registrácie
    10. 2009

Som si istý, že to je stále pre vás frustrujúce, ale Michal pozri môj posledný obrazovku.

| 1 z 2 12 PoslednýLast

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •