Na stránke Nastavenia Google API, nastaviť max 1 M znaky perday = jeho stredná musím zaplatiť 20 dolárov za deň na google, používať google translate. Je to ok pre mňa, ako som zarobil viac ako denne od reklamy
tak som sa snaží urobiť viac menej peňazí, že budem musieť stráviť na Google za každý deň, ale stále môžete pomocou google translate. Som stále neviete výsledok testu pre nižšie nápad, tak som shánět úradných odpoveď a táto pomoc spoločenstva
-1 Tipy/triky. Viac menej textové znaky, ktoré preložené, viac menej peňazí, že budem musieť stráviť na google
Tak jsem přemýšlel, pomocou ak nie podmienené niektoré oblasti v mojej fórum, že nie je dôležité, v niektorých šablóny, takže google translate potrebu preklad, tak viac menej peňazí tento i musieť stráviť na Google:
Ak táto oblasť je potrebné znázorňujúci preložené stránky, takže nie je potrebné prekladať, je to podmienené? :
< ak condition="!isset($_REQUEST['language'])" >
Niektoré oblasti, nie je dôležité, že nie je potrebné prekladať. IE Vitajte hlavičky, oznámenia, atď
</ Ak>
NB. Som si tento kód tu http://www.vbenterprisetranslator.Co....html#post7847
-2 Tipy/triky. Nie je potrebné prekladať niektorých fórach, že nie je dôležité
V súčasnosti, myslím vbet je preklad všetkých fórum, a neexistuje žiadne možnosti pre vylúčenie niektorých fórach
Takže myslím, potrebovať ak nie podmienečne, že musíme zabaľte do kódu tieto pluginy:
"vB podnik Translator - flag"
"vB podnik prekladateľ"
"Napísať hosť cache"
Ak ($ GLOBALS ["forumid"]! = xx) {
plugin kód vyššie, že je potrebné obtekanie
}
NB. zmena xx okrem vydá fórum nechcete vylúčiť z prepočtu
Správy Poznámka: tento tip je zle - to nie je potrebné na všetkých
-3 Tipy/triky. Nie je potrebné prekladať niektoré štýly, len preklad v štýle
napríklad:
predvolený štýl domain.com je preložená
ale domain.com/?styleid=xx je preložená znova, jej stredná dvojité stránku, ktorá preložené, dokonca majú rovnaké textový obsah, len iný štýl, jeho nie účinné právo, prečo potrebujeme prekladom všetky štýly
Takže myslím, potrebovať ak nie podmienečne, že musíme zabaľte do kódu tieto pluginy:
"vB podnik Translator - flag"
"vB podnik prekladateľ"
"Napísať hosť cache"
NB. zmena xx okrem vydá styleid, ktorý chcete prekladomAk (STYLEID == xx) {
plugin kód vyššie, že je potrebné obtekanie
}
prosím zdieľať si myslíte, že bude svoju prácu, a ak máte iný spôsob, ako úspory/jednouché peniaze pomocou platené Google v2 API príliš