keď som vo vnútri vlákno a kliknite na jazyk môj obsah vlákno je nie preložený, ale všetko je?
Problém vyriešený
keď som vo vnútri vlákno a kliknite na jazyk môj obsah vlákno je nie preložený, ale všetko je?
Problém vyriešený
Naposledy upravil mario06; 27-12-11 v 11:28.
Vyriešené, niekedy preloží obsah vlákno a niekedy len prekladá len názov vlákno.
PS. prečo trvá tak dlho pre podporu?
Ako môžete vidieť z obrazu dostane všetko preložené okrem text??
Naposledy upravil mario06; 28-12-11 v 05:15.
Ahoj
Plea čítať to vlákien o čiastočné tranlation a netranskribovaná text:
http://www.vbenterprisetranslator.co...html#post10876 a http://www.vbenterprisetranslator.co...html#post10970
To nikdy preložené od začiatku, myslím, že pred dosiahnutím tohto rozhodnutia by mali byť prvý vyriešiť iné problémy (moje ostatné vlákna).
Microsoft api test:
Skúška rozbehu preklad pre Microsoft preklady API
Výsledok testu: "Vitajte"
Testovacia chyba:
Čas pripojenia (ms): 114.572265625
Samozrejme som dostať token chyba, ako som uviedol na moje ďalšie príspevok na môj Microsoft azur test:
Spustenie skúška pre optimizer preklad API v Azure
Úplné tokenu:
{"chyba": "invalid_request", "error_description": "ACS90011: chýba požadované pole/u0027client_id/u0027. / r/nTrace ID: 17e65ab5-5618-4277-ab3c-d9d3ac7a6368/r/nTimestamp: 2011-12-28 15:33:26Z"}
Naposledy upravil mario06; 28-12-11 v 16:33.
OK umožňuje začať s token chyba
Obsah je stále nie sú preložené!
S pozdravom
Naposledy upravil mario06; 09-01-12 v 07:59.
Ahoj
Práve teraz, ako vieme, že microsoft v azure nepracuje pretože vaša verzia php, skúste vypnúť Microsoft v Azure -práve odišiel aj jeho nastavenia prázdne.
Tu je dôvod, prečo som požiadal na to:
vBET sa pokúsil použiť Microsoft v Azure, ale keď to nefunguje, vBET doesn't get prijímanie dát, takže nemohol nastaviť ho ako automaticky vypnú. Ak microsoft v azure nie je nastavený ako vypnúť vBET pokúsi znova použiť.
EDIT:
Prosím tiež sa pozrieť na tento post:
click2
Naposledy upravil r.dziadusz; 10-01-12 v 21:56.
Microsoft je vypnutá, ale obsah je stále nie je preložený len titul??
Máte prístup na môj ftp, môžete si prosím vyskúšať to?
S pozdravom
Naposledy upravil mario06; 12-01-12 v 16:51.
OK som bude prechádzať cez:
Nastavenie optimizer API(both of them-no just one by Azure) ako disableb zvyknutý anny diference.Microsoft je vypnuté
Práve teraz som urobiť prázdne Microsoft Comercial preklad API kľúč v Azure(BETA) a Secret Microsoft Comercial preklad API v Azure(BETA)
a zdá sa pracovať, skontrolujte ju:
http://www.all-Unlock.com/showthread...99 & language = ja
Naposledy upravil r.dziadusz; 12-01-12 v 20:21.
Som sa pokúsil znovu a nie je obsah preložený, je to, čo mám robiť - > kliknutí špecifické podproces (showthread) a stlačení English Language výsledok je, že vlákno hlavy v post 1 dostane preložené v angličtine, ale jeho obsah ostane v pôvodnom jazyku (nepremietol), aj ak stlačte angličtina na index stránke potom ísť na akékoľvek špecifické vlákno obsah bude neprekladajú ale len titul.
PS. Ak aktualizovať vbet nebude mám problém neviditeľné ikony znova v archíve?
Ďakujeme!
Naposledy upravil mario06; 13-01-12 v 10:49.