Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
| 1 z 2 12 PoslednýLast
Výsledky 1 na 10 z 11

Závit: Nedá sa zakázať vBET? (Naliehavá)

Senior Member
    Dátum registrácie
    September 2010

Default Nedá sa zakázať vBET? (Naliehavá)

Ahoj všetky som sa snaží sledovať nadol problém, ktorý sa stal zjavné asi pred týždňom, na tento účel je potrebné zakázať všetky plugin, avšak ak vypnem vbet fórum nemá načítať vôbec, len úplne prázdna stránka?

Môže niekto pomôcť, ako som potrebné urobiť naliehavo, pretože môj štýl fórum je rozdelené pre hostí.

S pozdravom,
    Simon

Senior Member
    Dátum registrácie
    September 2010

Michael, ak budete čítať to stále mať admin prístup, zobrazenie fórum zaznamenaných odchádzajúce/guest stavu a uvidíte, tvarovanie chýba, prihláste sa a styling je tam, to je dôvod, prečo je potrebné vypnúť vbet vylúčiť ako príčinu possibile.

V dôchodku;)
    Dátum registrácie
    08. 2011

Ahoj michal je v súčasnosti robí seminára, že bude odpoveď vám čo najskôr, ale tu je to, čo mám pre vás, ako vypnúť vBET:

1. Vypnúť ho v Admin CP
    2. Komentár vBET pravidlá v o. htaccess. Ak si nepamätáte, ktoré sú tie kontroly v balíku vBET potom robiť-nie-upload/nástroje/presmerovanie-pravidlá adresára
    3. Vrátiť integrácie zmeny v vbseo súbory. Najjednoduchším spôsobom - stačí nahrať pôvodné súbory. Ak nemáte zip - stiahnuť zo stránky poskytovateľa. Najťažšie spôsobom - len otvoriť readme.html v vBET balík a tam majú presne opísané, ktoré zmeny urobila - to jednoducho urobiť v opačnom spôsobom.

Senior Member
    Dátum registrácie
    September 2010

Vďaka za odpoveď, jsem zasnežované s prácou v okamihu tak môj štýl fórum pre hostí bude musieť zostať nefunkčný až zajtra, kde môžete vykonať túto akciu, hoci majú tajný podozrenie, že je to veľmi najnovšie vbet príčinou - bude updaate ste zajtra, keď môžete úspešne vypnúť vBET.

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Quote Pôvodne odoslal Simon Lloyd View Post
    Michael, ak budete čítať to stále mať admin prístup, zobrazenie fórum zaznamenaných odchádzajúce/guest stavu a uvidíte, tvarovanie chýba, prihláste sa a styling je tam, to je dôvod, prečo je potrebné vypnúť vbet vylúčiť ako príčinu possibile.
    Máte hosť Cache zapnuté? Ak áno prosím skúste ho vypnúť (len dočasne pre test) a skontrolujte znova. Pravdepodobne je zapnuté a ste niektoré zmeny štýlu a štýlov sú uložené v súboroch. Takže po zmeny štýlu súbory sú rôzne (rôznymi názvami), ale vo vyrovnávacej pamäti plný HTML výstupy v hosť cache ešte URL starý štýl súbory. To by dokonale vysvetliť, čo sa stane. Takže, ak je to naozaj príčinou potom prosím:
    1. Len počkajte hosť Cache skončí a vydávanie pôjde preč sama
    2., Alebo ak nechcete čakať len čisté hosť Cache

Ak nie je príčinou potom prosím dajte nám vedieť a my skontrolovať znova.

Senior Member
    Dátum registrácie
    September 2010

Michael, ladenie vypnúť hosťovské cache pracoval, ale majú len niekedy používa jeden štýl nič niekedy s vyrovnávacou pamäťou alebo preukáže, že hosťom bol môj štýl, ktoré môžem použiť teraz, používateľ sa nikdy ukázalo iný štýl, niekedy!, nájsť, že ak v vbulletin nastavenia zmeniť štýl preukáže, že hostia to bude nie česť moja voľba presne, jeho hit alebo miss ale väčšinou nie štylizované verziu aktuálny štýl. Ak nemám požiadať a chcete vypnúť hosťovské cache potom bude správať ako by znamená že vbet iscausing problém!.

Senior Member
    Dátum registrácie
    September 2010

Nechal som hosťom cache vypnuté od 22: 15 včera a hosť zobrazenie neregistrovaných nie prihlásený vzhľadom bol ako by mali byť, keď som sa obrátil späť k 21: 20 dnes pohľadu hosť sa prerušilo znova, ak potom zmeniť štýl tohto identifikátora k dispozícii predvolené vBulletin nedodrží že zmena insted pohľadu hosť dostane fixné ale ukazuje stanovené v predchádzajúcich štýl, potom keď niekto pokúša zobraziť vlákno názor obnoví štýl zmenil som na?

Ja som sa obrátil hosť cache opäť tak, že moje štýly sú pevné, ako som uviedol vyššie ešte zmeniť štýl alebo pozrite tak neexistuje žiadny dôvod, prečo vBET by spôsobiť problém, môžete si prosím uvoľniť opraviť alebo mi povedať, čo môžete urobiť se dostat tento pracovný správne?

Senior Member
    Dátum registrácie
    September 2010

Aj vyriešiť tento problém sám, ale vBET stále potrebuje opraviť tak tento doesn't potrebné urobiť manuálne:
    1. Prístup Admincp > vBET Cache
    2. > hosť Cache
    3. Vypnuté hosť Cache a uložené
    4. Vykonané Hostia Cache čas na Live A Guest Cache čas žijú za menej relevantné stránky nulové hodnoty
    5. Zapnuté hosťovské Cache & uložené
    6. Guest názory sú teraz zobrazené svoj správny štýl
    7. Vykonané Hostia Cache čas na Live A Guest Cache čas žijú za menej relevantné stránky hodnota nechal na predtým & uložené
    8. Skontrolované zapísaný von názor potvrďte styling bol stále ok

Teraz je stanovená zobrazenie pre hostí, ale myslím, keď vo vyrovnávacej pamäti čas beží v ak hosť zobrazení mojich webových stránkach a tam je problém s styling alebo niektoré chyby, potom každý hosť potom budú vidieť zlomkovej štýl alebo chyba pri naozaj že chyba už neexistuje!

V dôchodku;)
    Dátum registrácie
    08. 2011

Ľúto, že ste mal vyriešiť to vaše vlastné, kontrolujeme možností, prečo sa zdá a ako riešiť ho raz pre všetkých

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Quote Pôvodne odoslal Simon Lloyd View Post
    Aj vyriešiť tento problém sám, ale vBET stále potrebuje opraviť tak tento doesn't potrebné urobiť manuálne:
    1. Prístup Admincp > vBET Cache
    2. > hosť Cache
    3. Vypnuté hosť Cache a uložené
    4. Vykonané Hostia Cache čas na Live A Guest Cache čas žijú za menej relevantné stránky nulové hodnoty
    5. Zapnuté hosťovské Cache & uložené
    6. Guest názory sú teraz zobrazené svoj správny štýl
    7. Vykonané Hostia Cache čas na Live A Guest Cache čas žijú za menej relevantné stránky hodnota nechal na predtým & uložené
    8. Skontrolované zapísaný von názor potvrďte styling bol stále ok

Teraz je stanovená zobrazenie pre hostí, ale myslím, keď vo vyrovnávacej pamäti čas beží v ak hosť zobrazení mojich webových stránkach a tam je problém s styling alebo niektoré chyby, potom každý hosť potom budú vidieť zlomkovej štýl alebo chyba pri naozaj že chyba už neexistuje!

Tiež ste nemali vyriešiť sami. V skutočnosti ste urobil to, čo som napísal v mojej prvej odpovedi v tejto vlákno ste:
    Takže, ak je to naozaj príčinou potom prosím:
    1. Len počkajte hosť Cache skončí a vydávanie pôjde preč sama
    2., Alebo ak nechcete čakať len čisté hosť Cache
    Ste práve spláchnuť hosť Cache, ako bol požiadaný. Upozorňujeme vás, že existuje oveľa jednoduchším spôsobom pre toto - budete musieť urobiť všetky tie kroky, je to dost ísť do Admin CP -> vBET Cache -> Pamäť Cleaner. Prepáč, som sa zmienil, túto možnosť v naposledy odpoveď - predpokladá ty to vieš.

| 1 z 2 12 PoslednýLast

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •