Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
Výsledky 1 na 4 z 4

Závit: 404s jazyk? I aktualizovať mojim htaccess a

Člen
    Dátum registrácie
    10. 2011

Default 404s jazyk? I aktualizovať mojim htaccess a

Identifikácia rovnako ako na vedieť, prečo je stále to ho musí STOP, mal som 50 chyby za deň pred pridaním VBet: P teraz som mal 10000, a musel som to nainštalované pre menej ako 10 hodín, PEKNÝ muž pekný

Pravidlá boli odstránené z htaccess sameday otázky začala, tak jeho nie, a vypúšťajú všetky súbory a Im nemá záujem na sťahovanie súborov: P len mi dajte pokyny k zastaveniu tejto bs

Code:
    htt​p:/​/fo​rum​s.t​ech​iea​nal​yst​.ne​t/z​h-C​N/f​100​/wh​at-​do-​you​-do​-ol​d-p​art​s-a​fte​r-y​ou-​upg​rad​e-y​our​-pc​-11​81/​?la​ngu​age​=fi  404 (Not found) unavailable
     Oct 18, 2011 
    htt​p:/​/fo​rum​s.t​ech​iea​nal​yst​.ne​t/b​g/f​90/  404 (Not found) unavailable
     Oct 18, 2011 
    htt​p:/​/fo​rum​s.t​ech​iea​nal​yst​.ne​t/u​k/f​121​/re​d-o​rch​est​ra-​2-b​eta​-se​rve​rs-​128​4/?​lan​gua​ge=​fr  404 (Not found) unavailable
     Oct 18, 2011 
    htt​p:/​/fo​rum​s.t​ech​iea​nal​yst​.ne​t/b​g/f​121​/re​d-o​rch​est​ra-​2-b​eta​-se​rve​rs-​128​4/?​lan​gua​ge=​fr  404 (Not found) unavailable
     Oct 18, 2011 
    htt​p:/​/fo​rum​s.t​ech​iea​nal​yst​.ne​t/v​i/f​42/​so-​i-g​ot-​som​e-n​ew-​gam​es-​i-w​ond​eri​ng-​127​2/?​lan​gua​ge=​cs  404 (Not found) unavailable
     Oct 18, 2011 
    htt​p:/​/fo​rum​s.t​ech​iea​nal​yst​.ne​t/t​r/f​52/​tit​le-​col​or-​one​-ti​me-​cha​nge​-10​70/​?la​ngu​age​=bg  404 (Not found) unavailable
     Oct 18, 2011 
    htt​p:/​/fo​rum​s.t​ech​iea​nal​yst​.ne​t/b​g/f​121​/re​d-o​rch​est​ra-​2-b​eta​-se​rve​rs-​128​4/?​lan​gua​ge=​fr  404 (Not found) unavailable
     Oct 18, 2011 
    htt​p:/​/fo​rum​s.t​ech​iea​nal​yst​.ne​t/v​i/f​42/​so-​i-g​ot-​som​e-n​ew-​gam​es-​i-w​ond​eri​ng-​127​2/?​lan​gua​ge=​cs  404 (Not found) unavailable
     Oct 18, 2011 
    htt​p:/​/fo​rum​s.t​ech​iea​nal​yst​.ne​t/t​r/f​52/​tit​le-​col​or-​one​-ti​me-​cha​nge​-10​70/​?la​ngu​age​=bg  404 (Not found) unavailable
     Oct 18, 2011 
    htt​p:/​/fo​rum​s.t​ech​iea​nal​yst​.ne​t/i​d/f​121​/re​d-o​rch​est​ra-​2-b​eta​-se​rve​rs-​128​4/?​lan​gua​ge=​fr  404 (Not found) unavailable
     Oct 18, 2011 
    htt​p:/​/fo​rum​s.t​ech​iea​nal​yst​.ne​t/s​l/f​121​/re​d-o​rch​est​ra-​2-b​eta​-se​rve​rs-​128​4/?​lan​gua​ge=​fr  404 (Not found) unavailable
     Oct 18, 2011 
    htt​p:/​/fo​rum​s.t​ech​iea​nal​yst​.ne​t/h​u/f​121​/re​d-o​rch​est​ra-​2-b​eta​-se​rve​rs-​128​4/?​lan​gua​ge=​fr  404 (Not found) unavailable
     Oct 18, 2011 
    htt​p:/​/fo​rum​s.t​ech​iea​nal​yst​.ne​t/d​e/f​100​/wh​at-​do-​you​-do​-ol​d-p​art​s-a​fte​r-y​ou-​upg​rad​e-y​our​-pc​-11​81/​?la​ngu​age​=fi  404 (Not found) unavailable
     Oct 18, 2011 
    htt​p:/​/fo​rum​s.t​ech​iea​nal​yst​.ne​t/h​u/f​28/​min​ecr​aft​-se​rve​r-i​nfo​rma​tio​n-2​1/i​nde​x2.​htm​l?l​ang​uag​e=u​k  404 (Not found) unavailable
     Oct 18, 2011 
    htt​p:/​/fo​rum​s.t​ech​iea​nal​yst​.ne​t/n​l/f​16/​ste​am-​con​tac​ts-​79/​ind​ex3​.ht​ml?​lan​gua​ge=​ar
    Naposledy upravil vBET; 20-10-11 v 13:39. Dôvod: BBCode pridanej

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

ahoj. Upozorňujeme vás, že to nie je problém s vBET - pretože máte vBET odinštalovaný. To je problém s vyhľadávačov.

Čo môžete urobiť je:
    1. Počkať až do roboty, ktoré Pamätajte, tieto odkazy sa zastaví plazis, ako tie nemajú už existuje.
    2. Pridajte o. htaccess pravidlo, ktoré bude 301 redirect všetky takéto prepojenia na pôvodný nie preložené stránky

Upozorňujeme vás, že 2nd roztoku sa odporúča, pretože roboty, ktoré uznávajú okamžite (po 1st návštevu), že tieto odkazy už nemusia existovať. Bez presmerovania robot veľa času pokúsiť navštívte stránku myslenia, že to môže byť nedostupná iba dočasné.

Takže prosím pridať o. htaccess pravidlami takhle:
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi|ht)/$ / [L,R=301]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi|ht)/(.*)?$ /$2 [L,R=301]
    Používať a kontrolovať jeden z týchto odkazov sú správne presmerovaných. V prípade, že sa niečo pokazí - prosím pošlite celý o. htaccess obsah budeme sa skontrolovať, je to súbor príslušné miesto. Tiež môžete jednoducho skúsiť písať v celej URL presmerovanie, ale to by nemalo byť potrebné. Potvrďte, prosím, to vyriešiť problém.

Tiež Upozorňujeme vás, že budete potrebovať tieto pravidlá len pre nejaký čas - kým vyhľadávačov nie zistíte, že URL nie existuje už. Takže po určitom čase, môžete odstrániť tieto pravidlá.

Člen
    Dátum registrácie
    10. 2011

Ako dlho sa to stalo pre? Jej bolo pár dní a jeho stále házení viac ako 3000 404s denne zdá

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Môže to byť aj niekoľko mesiacov. Nemôžem povedať presne - záleží na hľadanie motory roboty nie nás.

Prosím stačí použiť presmerovanie pravidlá a vydanie bude preč Tiež môžete jednoducho zakázať roboty ísť do preložené adresy URL robots.txt.
    Takže máte 2 jednoduché riešenie:
    1. Redirect robota, keď prišiel do historický odkaz
    2. Zakázaná robota na ho historický odkaz na

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •