Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
Výsledky 1 na 5 z 5

Závit: Nie ste si istí, že sa to novú inštaláciu

Hybridné zobrazenie

Predchádzajúci Príspevok Previous Post   Next Post Ďalší Príspevok
    Člen
    Dátum registrácie
    10. 2009

Question Nie ste si istí, že sa to novú inštaláciu

My sme trochu problémy s vbet hneď, ako to vyzeralo, že práca pri prvej aktivácii a teraz je zaťaženie navždy bez prekladu, a nakoniec sa po dlhej dobe prázdna stránka.

http://www.teenforumz.com/

Mám to ako optimálne podľa optimalizáciu FAQ bez šťastia tak ďaleko. Musel som sa pozrieť v phpMyAdmin a vbenterprise tabuľky Zdá sa, že plní, ale aréna zaťaženie pre koncového užívateľa ešte nie, je to problém?

Tu je naša htaccess, ktorý môže byť zle, ale ja som si nie ste istí:

Code:
    RewriteEngine On

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/index.php [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

#RULES for pages outside forum directory handled by vBulletin
    #RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    #RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

#RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true
    #RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]
    Vďaka za akékoľvek rady alebo pomoc poskytnutá.

Člen
    Dátum registrácie
    10. 2009

Nejaké nápady?

Senior Member
    Dátum registrácie
    11. 2009

Ste urobil integrácie vBSEO?

Člen
    Dátum registrácie
    10. 2009

Z nejakého dôvodu sa zdá, že len niektoré uložené veci tak, ako bol 21 strán prekladov včera večer tam ešte je, že veľa stránok, určite by sa zvýšila.

Člen
    Dátum registrácie
    10. 2009

Dobre sme sa práve presťahovali do semi-venuje dnes a funguje úplne v poriadku teraz, nemyslím, že sa problémy s pamäťou vôbec, myslím, že to bola zatvrdnuté PHP a Apache nastavenia, ktoré boli pridané na server pomoci s CSF / LFD . Vďaka za pomoc

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •