Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
| 1 z 2 12 PoslednýLast
Výsledky 1 na 10 z 16

Závit: nefunkčné odkazy

Člen
    Dátum registrácie
    06. 2010

Question nefunkčné odkazy

Dobrý deň,
    Moje odkazy sa zdá byť zlomené v preklade.

Príklad: V mojom predvolené (ruština) odkazy vyzerá
    xpam.org/teosofiya/517-velikie-dushi-sredi-NAS-ili-kto-takie-mahatmy.html

ale keď som pomocou preklad, rovnaké odkazy zmeny na to:
    xpam.org/be/teosofiya/517-%F0%92%F1%9F%F0%BB%F1%96%F0%BA%F1%96%F1%9F-%F0%B4%F1%83%F1%88%F1%8B-%F1%83%F1%9F%F1%90%F0%BE%F0%B4-%F0%BE%F0%B0%F1%83-%F1%86%F1%96-%F1%85%F1%82%F0%BE-%F1%82%F0%B0%F0%BA%F1%96%F1%9F-%F0%9C%F0%B0%F1%85%F0%B0%F1%82%F0%BC%F1%8B.html

Všetko pracoval dokonalý až poslednej aktualizácie vBulletin a drobné zmeny v o. htaccess

Tu je môj o. htaccess súboru:
    Code:
    # Comment the following line (add '#' at the beginning)
    # to disable mod_rewrite functions.
    # Please note: you still need to disable the hack in
    # the vBSEO control panel to stop url rewrites.
    RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
    # enabled (remove '#' at the beginning to activate)
    # Please note: when enabled, you must include the path
    # to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
    #RewriteBase /

#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.xpam\.org
    #RewriteRule (.*) http://www.xpam.org/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

#************************************************************************--
    #RULES for SEO translation links with vBSEO (have to be included before all rules to vbseo.php)
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron|api\.php)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

#************************************************************************--
    RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap|api\.php)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
    Prosím poraďte.

Ďakujem.
    Naposledy upravil vBET; 19-10-11 v 00:30. Dôvod: BBCode pridanej

V dôchodku;)
    Dátum registrácie
    08. 2011

Boli ste inováciu correctly(upload folder Nahrať-once), a mohli ste určite skontrolujte všetky nastavenia, ak sú nastavené správne?
    Prosím pozrite sa na:
    vBSEO - > Ovládací Panel - > všeobecné Setings - > nahradiť Non-anglickej znakov v URL? -> Uchovávajte mimo english znakov v URL
    Môže byť tiež niektoré prehľadávač plazis problém (popis na karte môj prehliadač show "pekných" url), budem musieť prešetriť
    Naposledy upravil r.dziadusz; 08-10-11 v 09:20.

Člen
    Dátum registrácie
    06. 2010

Question

Ďakujeme vám za vašu odpoveď.

Som pomocou vBet na viac ako rok a je to fungovalo perfecty.
    Istá vec,
    vBSEO - > Ovládací Panel - > všeobecné Setings - > nahradiť Non-anglickej znakov v URL? -> Uchovávajte mimo english znakov v URL
    správne nastavený.

Boli ste urobil upgrade správne (nahrať priečinok nahrať-raz), a mohli ste určite skontrolujte všetky nastavenia, ak sú nastavené správne?
    Áno, všetky súbory, tento nahráli na môj fórum derection.

Som našiel iné divná vec:
    Témy sú preložené správne, ale niektoré správy nie sú tranlsted v témach a niektoré z nich.
    Dokonca aj niektoré časti správ preložené a niektoré z nich nie.
    Je to veľmi divné.

Akýkoľvek náznak o prečo sa to stalo?
    Naposledy upravil sergarch; 08-10-11 v 23:04.

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Majte jeden problém za jedno vlákno. Krátko - mohli dosiahnuť váš limit a to je, prečo nie sú preložené vety, ktoré nie sú cache. Ak potrebujete viac info/pomoc - prosím otvoriť nové vlákno pre novú tému.

O skutočného vydania - prosím PM prístup podrobnosti Admin CP, FTP a vbseo CP tak budeme schopní skontrolovať a opraviť. Tiež prosím PM presnú adresu URL, kde môžeme vidieť vydanie.

Člen
    Dátum registrácie
    06. 2010

PM odoslané včera.
    Akékoľvek aktualizované informácie?

Dátum registrácie
    10. 2009

Chystáte sa tam teraz.

Dátum registrácie
    10. 2009

Pozrite si prosím PM - odošlete nestačí prístup podrobnosti.

Dátum registrácie
    10. 2009

Som stále čakala na prístup podrobnosti, ale bola kontrola je trochu a videl som jednu vec. Pracuje pre niektoré preklady. Ako je to dokonale ok pre
    -Japonský: xpam.org/ja/teosofiya/517-ョヂるニ㐃ヾミヿマミトマ秃ミモヮ間ョ大ポヺ魂.html
    -Kórejský: xpam.org/ko/teosofiya/517-거나-마하-횸마-우리-감운띰-위뜐한-옃혼.html

Ale ak nie je pracovným tu máte EXACY rovnakú adresu URL (len kód jazyka rôznych):
    - Belarusian: xpam.org/be/teosofiya/517-%F0%92%F1%9F%F0%BB%F1%96%F0%BA%F1%96%F1%9F-%F0%B4%F1%83%F1%88%F1%8B-%F1%83%F1%9F%F1%90%F0%BE%F0%B4-%F0%BE%F0%B0%F1%83-%F1%86%F1%96-%F1%85%F1%82%F0%BE-%F1%82%F0%B0%F0%BA%F1%96%F1%9F-%F0%9C%F0%B0%F1%85%F0%B0%F1%82%F0%BC%F1%8B.html
    - & Turkish : xpam.org/tr/teosofiya/517-%F0%92%F0%B5%F0%BB%F0%B8%F0%BA%F0%B8%F0%B5-%F0%B4%F1%83%F1%88%F0%B8-%F1%83%F1%90%F0%B5%F0%B4%F0%B8-%F0%BE%F0%B0%F1%83-%F0%B8%F0%BB%F0%B8-%F0%BA%F1%82%F0%BE-%F1%82%F0%B0%F0%BA%F0%B8%F0%B5-%F0%BC%F0%B0%F1%85%F0%B0%F1%82%F0%BC%F1%8B.html

To mi dáva jednej teórii čo sa môže stať (ešte skontrolovať to). Takže keď preklad pracuje potom všetko, čo je OK. Tu pravdepodobne už dosiahnete váš limit a preklad nie je k dispozícii (v túto chvíľu vBET vypnuté búdky vaše poskytovateľov). A to je dôvod, prečo majú nefunkčné odkazy - nemal dostal preklad, takže je zobrazený čo bolo poslať preložiť (zmenený pre potreby API).
    Niečo podivného je tu, pretože je preložené stránky sám a URL ešte nie, to je možné, ak vaša URL bola preložená skôr (keď sa zobrazí ako posledný príspevok na hlavnej stránke) a stránka bola preložená neskôr. V takom prípade ached preklad pre prepojenie by mohli byť už odstránené z cache a preklad pre stránke sám je stále s vyrovnávacou pamäťou.

Každopádne budem môcť potvrdiť pri získať plný prístup - teraz nemôžem to a môžete len hádať, čo sa stane.

EDIT
    Žiadne tie nie sú presne rovnaké. Potrebujem viac prístup k nájsť naše čo sa deje.

UPRAVIŤ 2
    Tu je URL definitívne preložené ale zobrazené zle: xpam.org/fr/teosofiya/517-les-grandes-%E3%A2mes-parmi-nous-qui-sont-ou-mahatma.html
    Takže môj predchádzajúci teória nie je správne.
    Naposledy upravil vBET; 09-10-11 v 13:52.

Dátum registrácie
    10. 2009

Jeden možný tip - na pôvodnej stránke v HTML zdroj vidím:
    Code:
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />
    Upozorňujeme, že vBET sa rozlišujú na prípady kódovanie a je jasne popisuje inštaláciu postup:
    (Len pre pomocou utf-8) Nastaviť characterset malé - vBET hodnotu rozlišujú characterset. Takže ak ste používate utf-8, potom skontrolujte, či ste nastavili "utf-8"
    Budete mať nastavené UTF-8 namiesto jeho utf-8. To môže byť dôvod. Pease zmeniť (pokyny v readme.html z vBET balíka) a povedzte to pomohlo. Ak nie skúsiť s cache vypnuté na chvíľu, alebo ešte lepšie vytvoriť nové vlákno pre testovanie s hlavou, ktorá určite nebol preložená ešte (váš obsah vyrovnávacej pamäte môže byť rozbité zle nastavenia). Bych skontrolovať to sám, ale vaše Admin CP nie je v angličtine a nie som schopný pracovať tam.

Dátum registrácie
    10. 2009

Prosím, povedzte má narážky pomôcť? Potrebujete väčšiu podporu tu?

| 1 z 2 12 PoslednýLast

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •