Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
Výsledky 1 na 7 z 7

Závit: vBET 3.5.1 retranslating nie je k dispozícii

Senior Member
    Dátum registrácie
    September 2010

Default vBET 3.5.1 retranslating nie je k dispozícii

Ahoj, mám veľmi najnovšiu verziu vBET zistil som, že ak ste dosiahli svoj limit pre preklad alebo preklad nie je k dispozícii, ukazuje pôvodnom jazyku, ale keď preklady sú opäť k dispozícii je neprekladá, že post, príklad nájdete tu ČAKÁ NA OBRAZOVKE EXCEL VBA / PANTALLA DE ESPERA EN VYNIKNÚŤ VBA prvý príspevok je netranskribovaná a ďalší príspevok od používateľa je preložená!

Ak si chcete pozrieť pm mi a já vám prístup používateľa ako hostia môžete zobraziť iba prvý post.

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Prosím PM prístup podrobnosti. Sme bude kontrolovať.

Tiež prosím na vedomie, že ako bolo oznámené v poslednej uvoľňuje tie ešte nie sú optimalizované. Tie sú BETA verziami, ktorá bola vydaná rýchlo, pretože to bolo dôležité reagovať rýchlo na zmeny na preklad poskytovateľov stranách. Práve teraz pracujeme na optimalizáciu to.

Vraciam k vášmu problému - musím vidieť, ako to vyzerá. Je naozaj divné, že správa pred nie je preložený a ďalej jeden je. Vidím tu 3 scenáre:
    -Chyba v vBET
    -poskytovateľ neboli k dispozícii, a bol už cache nasledujúcu správu, pretože ste rovnaký text v iných vlákno
    -poskytovateľ bol k dispozícii, keď začal, preklad správy v inom jazyku sú preložené najprv (BBCode sa hodnotené na vBulletin úrovni) a keď vBET začať prekladom zvyšku stránky dosiahnete limitu, tak poskytovateľ bol zablokovaný. Správa, ktorá je preložená je v inom jazyku (používa lang BBCode) bude príčinou.

Stále to musím vidieť a skontrolovať, čo sa naozaj deje práve teraz nemôže vidieť, čo sa naozaj deje tam.

Senior Member
    Dátum registrácie
    September 2010

Ahoj Michael mám pm pristupujete, môžem vám dať ftp a plné admin ak ju budete potrebovať

Senior Member
    Dátum registrácie
    September 2010

V čase prekladu som mal znak obmedzenie nastavené na 300.000 jsem na 100.000 teraz, pretože náklady je ďaleko na hodnotu Vysoká, ale som ochotný zvýšiť limit pre akýkoľvek test požadujete.

Dátum registrácie
    10. 2009

Bol som tam - prosím pozrite PM - potrebujem viac info (presný post a presný preklad - jsi mi dal odkaz na nie preložené na stránku).

Senior Member
    Dátum registrácie
    September 2010

Vysvetlenie uvedené v PM

Dátum registrácie
    10. 2009

Podľa informácií v PM vlákno bol upravený manuálne a nie je pozorovateľná teraz. Takže - keď sa to stane opäť napíšte existujúce závit. Bude označiť ju vyriešený teraz (pretože teraz nemáme problém) a znovu, keď nájdete niečo takého. Tiež ak tam kde lang BBCodes potom asi stalo, čo som opísal skôr - lang bola preložená počas generovanie stránky (BBCode vyhodnotil vBulletin) a keď vBET začínal preložiť generované stránky dosiahnete limit a poskytovateľ odmietne preklad. Nemôže overiť teraz - je to len teória. Pôjdeme späť tu keď nájdete podobné vlákno.

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •