Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
| 2 z 2 FirstPrvé 12
Výsledky 11 na 18 z 18

Závit: Fórum Odkazy = zlyhanie

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Quote Pôvodne odoslal moman View Post
    Ok, vďaka! Pokúsim sa to, ale mám jednu otázku.

Je možné zakázať len preklad pre tieto oblasti a spojenia správne poukazujú na URL? Mám tušenie, že časť v otázke nebude prekladať, pretože nie je plugin Erotika (iba otázky DB samostatne).
    Nemusí to byť vB plugin - to jednoducho musí byť Stránka vygenerovaná VB. Pozrieť sa na hlavnej stránke, na stiahnutie alebo Kúp teraz úseky - to sú skutočnosti, s ktorými nie je plugin, ale sú generované VB. Takže mať zodpovedajúce šablóna obsahuje global.php a tak ďalej. Takže tieto stránky môžu byť ľahko preložený tak, ako som opísal vás.

Dátum registrácie
    10. 2009

Skúsim to s htaccess, ale päť dolárov hovorí, že to nebude fungovať. Príslušný úsek nutne nepotrebuje preklad vôbec, pretože je veľmi technická, takže chcem, aby sa po chybe v vBET, ktorá prekladá externé odkazy, ktoré nie sú nevyhnutne súčasťou VB.
    Kontroloval som vaše stránky. To je v poriadku - stačí prejsť na fórum, dať nejaké preklady a uvidíte, že sledovanie nie je pridaný do lensreviews ...

Dátum registrácie
    10. 2009

Htaccess som sa pravidlá, ako je uvedené v readme.

Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true

RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]
    Kým Stránka nenájdená - PentaxForums.com nevrátila 404, stránka nebola preložená (je zrejmé, pretože neexistuje žiadny vbet init tam), a navyše, všetky odkazy z tejto stránky vrátil 404 ako vBSEO CRR to prestal pracovať.

Preto, nech to len vziať jednoduchšie riešenie a zachrániť bolesť hlavy:

Ako zabránim tomu, aby forum odkazy z prekladu?

V súčasnej dobe, Pentax objektív recenzie a špecifikácia databázy - hlavný index (Odkaz) je prepísaná do http://www.pentaxforums.com/forums/pl/lensreviews/ (404).

Chcem link zostať bezo zmeny.
    Jasne som napísal, že miesto musí byť generované vBulletin mohli preložiť.

Ďalej - neviem, čo píšete o. Bol som tam, a odkazy na lensreviews sa nezmení. Prosím, dajte mi presný odkaz na stránku, kde môžem vidieť nefunkčný odkaz.

Senior Member
    Dátum registrácie
    11. 2009

Quote Pôvodne odoslal vBET View Post
    Prosím, dajte mi presný odkaz na stránku, kde môžem vidieť nefunkčný odkaz.
    Choď na PentaxForums.com - Pentax Fotografie Forum a kliknite na Obiektyw Pentax Specyfikacja aj weryfikacja danych (Je to v 4. kategórii). Dostanete 404.

Avšak, tento rovnaký odkaz je v navigačnej lišty (prvé uvedenie pod tlačidlom "recenzie") a nemusíte dostať 404.

Vďaka za pomoc. Stále si myslím, že nie sme na rovnakej stránke, pokiaľ ide o to, čo presne je problém, tak neváhajte a dajte mi vedieť, ak budete potrebovať ďalšie vysvetlenie. Ešte raz, aj keď problém je, že

mysite.com / lensreviews / je prepísaný na mysite.com / Fórum / PL / lensreviews keď to ide cez odkaz Fórum.

Dal som priestor tak, aby sa URL nie je analyzovaný.

Senior Member
    Dátum registrácie
    11. 2009

Myslím, že rýchle riešenie, aby by to bolo na použitie vBSEO je "Nahradiť" Fórum Odkazy "s priamymi odkazmi na cieľovej adresy URL". Avšak, ako som sa použiť pre svoj hit sledovanie externých odkazov, tým zlomiť tento systém.

Preto, v súlade s mojím príspevok vyššie, poďme nájsť správne riešenie v tejto oblasti.

Dátum registrácie
    10. 2009

Choď na PentaxForums.com - Pentax Fotografie Forum a kliknite na Obiektyw Pentax Specyfikacja aj weryfikacja danych (Je to v 4. kategórii). Dostanete 404.

Avšak, tento rovnaký odkaz je v navigačnej lišty (prvé uvedenie pod tlačidlom "recenzie") a nemusíte dostať 404.

Vďaka za pomoc. Stále si myslím, že nie sme na rovnakej stránke, pokiaľ ide o to, čo presne je problém, tak neváhajte a dajte mi vedieť, ak budete potrebovať ďalšie vysvetlenie. Ešte raz, aj keď problém je, že

mysite.com / lensreviews / je prepísaný na mysite.com / Fórum / PL / lensreviews keď to ide cez odkaz Fórum.

Dal som priestor tak, aby sa URL nie je analyzovaný.
    Teraz to vidím ja. Tie 2 odkazy, ktoré píšete o nie sú rovnaké. Jedným z nich je presný - 2. majú presmerovanie a problém je tu.

To sa presmerovanie plynie:
    Code:
    Original:
    http://www.pentaxforums.com/forums/pl/forumdisplay.php?f=35
    Then some redirection (not vBET - probably vBSEO or .htaccess):
    http://www.pentaxforums.com/forums/pentax-lens-review-specification-database/
    And next one is by vBET (added language):
    http://www.pentaxforums.com/forums/pl/pentax-lens-review-specification-database/
    Then we have next redirection (not vBET - probably vBSEO or .htaccess):
    http://www.pentaxforums.com/lensreviews/index.php
    And one more time vBET is adding language:
    http://www.pentaxforums.com/forums/pl/lensreviews/
    Tak tu vBET pridáva jazyk, pretože začnete ako odkaz na fórum a máte preklad trasovanie. Potom si z 2 presmerovania a zakaždým, keď vBET pridáva preklad sledovania.

Rýchla oprava pre vás nižšie (netestované - tak sa kópia súboru a dajte nám vedieť, to funguje). I - mali by ste konfiguráciu fóra ísť tam, kam chcete, na prvej presmerovanie, pokiaľ je to možné.

Quick Fix. Otvoriť súbor vbenterprisetranslator_seo.php, nájdite riadok:
    Code:
    if (isset($_COOKIE['vbet_language']) && !isset($_GET['language']) && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'external.php')) {
    a nahradiť je:
    Code:
    if (isset($_COOKIE['vbet_language']) && !isset($_GET['language']) && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'external.php') && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'lensreviews/index.php')) {
    Naposledy upravil vBET; 25-12-09 v 18:02.

Senior Member
    Dátum registrácie
    11. 2009

Ďakujem vám! Upravil som kód mierne, ale to dielo. Spočiatku som musel dať "PENTAX-lens-review-špecifikácia-database" pre strpos, ale ďalej to zmenil na "-review", ako som tiež PentaxForums.com tretích strán objektív Pentax Recenzia databázy - hlavný index , Ktorý bol presmerovaný na chybu.

PHP Code:
    if (isset($_COOKIE['vbet_language']) && !isset($_GET['language']) && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'external.php') && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'-review-')) { 
    Takže teraz i / lensreviews / a / userreviews / je presmerovaná správne.

Ešte raz vďaka!

Dátum registrácie
    10. 2009

Ďakujem vám! Upravil som kód mierne, ale to dielo. Spočiatku som musel dať "PENTAX-lens-review-špecifikácia-database" pre strpos, ale ďalej to zmenil na "-review", ako som tiež PentaxForums.com tretích strán objektív Pentax Recenzia databázy - hlavný index , Ktorý bol presmerovaný na chybu.

PHP Code:
    if (isset($_COOKIE['vbet_language']) && !isset($_GET['language']) && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'external.php') && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'-review-')) { 
    Takže teraz i / lensreviews / a / userreviews / je presmerovaná správne.

Ešte raz vďaka!
    3.3.0 je ďalší parameter "Ignorovať URL" - to bude mať vybrané adresy z prekladu sledovania. Skontrolujte prosím, či je

| 2 z 2 FirstPrvé 12

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •