Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
| 1 z 2 12 PoslednýLast
Výsledky 1 na 10 z 14

Závit: Kruhová kontrola a prepínanie rozhraní API, aby prietok preklady

Senior Member
    Dátum registrácie
    September 2010

Default Kruhová kontrola a prepínanie rozhraní API, aby prietok preklady

Mám znakov pre Google nastavený na 100.000 perday, takže sa moje nastavenie "Vždy používať Google", "Use Google API V2", "Use Google detekcie" Keď som sa dosiahne tohto limitu, a už sa výsledky z platených Google by bolo možné zadarmo API a začať produkovať výsledky?

Tak napríklad použiť prednastavenému limitu môj Google a Google už vráti výsledok pre mňa (pravdepodobne vracajúci kód chyby rovnako ako v Google testu kód) Ak výsledkom nebude vrátený bolo by dobré, keby vBET automaticky uznané kód poruchy a potom sa zašle žiadosť iného API ako je Microsoft (alebo akékoľvek iné že vBET neskôr podporuje) týmto spôsobom sme zaistená dostať niektoré výsledok - to by pre mňa veľmi veľmi cenné Vzhľadom k tomu, že existujú limity ani s platených verziách, umožnila by ste rozšíriť vaše preklady limity.

napr
    Google nastaviť 100.000 nepovolené znaky denne > využité > vBET presunúť do ďalšej API v zozname > Microsoft 400 k za hodinu alebo 4 M, keď dosiahne limit vBET kontrola budúci API a predchádzajúca pozri Ak limit je zrušený alebo má určitý príspevok > buď presunúť na ďalšiu API alebo späť na Google platené opäť dosiahnutí limitu > skontrolovať ďalšie API.... atď a tak kruhové kontrola po príjemcom kód chyby by so sebou, takže docela oveľa konštantný schopnosť mať preklady.

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Chápem vaše popis a svoje miesto. Teraz musíme zistiť, ako to asi fungovať technicky.

Jeden problém vidím tu je, ako spoznajú, že už máme k dispozícii od hranice tých, kde predtým.

Môžete jednoducho zakaždým žiadame preferovaný poskytovateľ a potom prejdite na ten ďalší. To bude stáť výkon-, pretože pre každú žiadosť na stránku, ktorá vyžaduje preklad sme urobili ïal¹ích preferovaný poskytovateľa, potom na ďalšiu jeden (tak môže byť niekoľko neúspešné volania, keď vBET bude podporovať ďalšie API).

Iné riešenie by bolo pre ukladanie informácií, že preferovaným dodávateľom nie je k dispozícii, a prejsť priamo k ďalšej. To by bolo oveľa rýchlejšie, pretože kontrola lokálnych premenných je omnoho rýchlejší, než čakať na odpoveď z externého servera. Tentoraz sme sa ďalší problém - nevieme, kedy preferovaným dodávateľom je k dispozícii. Môžeme samozrejme urobil niektoré naplánované úlohy, ktoré by požiadať o jednoduchý (krátky), preklad napríklad raz za hodinu / deň, pozrieť sa na to. Takže v tejto stratégii sa musíme rozhodnúť, ako často implicitne ako úlohu Predpokladám, že sa do práce. Samozrejme, že by sme skontrolovať iba v prípade niektorých služieb je označený ako nie je k dispozícii.
    Aj v prípade, označíme poskytovatelia nedostupné - Čo robiť, keď vieme, že všetci poskytovatelia nie sú k dispozícii - pridať niekoľko informácií pre koncových užívateľov, alebo len preložiť, čo je v cache a zvyšok je pôvodná, a to bez akékoľvek ďalšie informácie o dočasný nedostatok preklady .

Bez ohľadu na to, akým spôsobom to bude hotové, bude Google bude považovaný za jedno API (V1 a V2 v závislosti na konfigurácii) - Nemá zmysel deliť, pretože Google V1 bude uzavretá v najbližšej dobe.

Iná vec je umožniť nakonfigurovať poskytovateľov frontu pre každý jazyk pár oddelene. V tejto chvíli vBET už umožňuje konfigurovať preklad poskytovateľa pre každý jazyk pár. Myslím, že môžeme zmeniť ho z jednu hodnotu na hodnoty oddelené čiarkou (CSV). Týmto spôsobom budeme vedieť pre každý jazyk pár ktorých poskytovateľov podporujú tento preklad a aké sú predvoľby poradia (len poradie v zozname CSV).

UPOZORNENIE: To bude mať nejaký vplyv na výkon tak ako tak. Namiesto vytvorenia jedného objektu na preklad, budeme musieť vytvoriť pole takých objektov a ďalšie balenie objekt (aby bolo transparentné pre iné časti kódu a menej náchylné chyby). Samozrejme nebudeme vytvárať objekty pre poskytovateľov vieme, že nie sú k dispozícii v túto chvíľu.
    Riešenie by to bolo na konfiguráciu pre lepší výkon a odstrániť poskytovateľov fronta - rovnako ako je to teraz - jedného poskytovateľa za jazykový pár.
    To by nemalo byť drahé výkony, ale stále ešte niektoré ďalšie logiky a pamäte.

Prosím, povedzte, ktoré riešenie je lepšie.
    Naposledy upravil vBET; 04-10-11 v 18:24. Dôvod: typo

Dátum registrácie
    10. 2009

A ešte jedno možné riešenie. Ak sa budeme označenie celej API je k dispozícii a skontrolujte, či pravidelná úlohou je teraz k dispozícii, potom nemusíme robiť fronty poskytovateľov. Môžeme urobiť to týmto spôsobom - vždy je vytvorený len jeden prekladateľ objektu (lepšie využitie pamäte) a v jednej žiadosti sme požiadať o preklad len jeden poskytovateľ (lepší CPU). Ak to nebude k dispozícii, potom to bude označená ako nie je k dispozícii, a výsledky budú prázdne (najhoršie spoľahlivosť). Ale iba prvý, pretože nabudúce budeme používať iného poskytovateľa z frontu. A v prípade, ak nie je poskytovateľ k dispozícii, figuríny prekladateľ bude použitý - vrátenie rovnakej hodnoty (ale nie, že vyrovnávacia pamäť), takže niektoré časti nebudú preložené, ale strana nebude mať prázdne diely, ako je teraz, keď poskytovateľ nie je k dispozícii.

Dátum registrácie
    10. 2009

Len rýchle oznámenia - sme už realizáciu tejto funkcie.

Senior Member
    Dátum registrácie
    September 2010

Moje myšlienky sa poslať šek preklade prvý, či preferovaným dodávateľom je k dispozícii, takže sa nám kód pre overenie, či Google alebo MS reagovať, tak v čase volania na preklad testu googleapi (meno mojej testovací súbor s testovacím kódom ) ak preklad je pravda použitie preferovaná, ak je preklad fľaša alebo kód nie je 200 skúste ďalšie poskytovateľa v zozname a plnia svoje API test pred použitím.

Tie by mohli mať listbox, kde si užívateľ môže každý poskytovateľ zoznam na každom riadku jeden v poradí (to umožňuje, keď pridáte podporu pre ďalšie API teda stačí ich pridať do zoznamu), takže môj zoznam by mohol vyzerať takto:
    Microsoft
    MyTranslator
    Google
    YourTranslator
    AnOtherTranslator

Za predpokladu, že Daft mená som vstúpil bol skutočný poskytovateľov, v pohotovosti pre preklad kódu testovacie MS by bol spustený, keď je odpoveď 200 použitia MS, ak nie spustiť MyTranslator skúšanie, kontrola reakcia na 200, ak áno, použite ju, ak nebeží Google testovací kód **** ****** atď

Týmto spôsobom sa nikdy nebudete musieť uchovávať žiadne informácie o poskytovateľovi (inak by ste mohli textových polí, kde používatelia môžu zadať svoje nastaviť limity pre jednotlivé poskytovateľov, ale myslím, že táto informácia wuld k ničomu, pretože môže zmeniť, a to by znamenalo väčšiu kontrolu a späť kontrolu dopredu pred tým, než preklad) by ste nikdy nebudete musieť starať, ak limity boli dané opäť k dispozícii, takže nie je potrebné cron spustiť kontrolovať tieto, by sa zaťaženie serveru, že jeden malý preklad check (kód, ktorý uvedené v FAQ) musí byť nič.

Dúfam, že som vysvetlil, že v poriadku, takže vám môj nápad, myslím, že to všetko by mohlo byť vykonané len tým, že malé kontrolou a bez uloženia čokoľvek.

Senior Member
    Dátum registrácie
    September 2010

Quote Pôvodne odoslal vBET View Post
    Len rýchle oznámenia - sme už realizáciu tejto funkcie.

Poslala som ti jednu alebo dve (v miesto, ktoré vypúšťa, pretože z odkazov), ktorý ste mohli priblížiť, ak chcete beta dobrovoľník Som tvoj muž

Dátum registrácie
    10. 2009

Quote Pôvodne odoslal Simon Lloyd View Post
    Poslala som ti jednu alebo dve (v miesto, ktoré vypúšťa, pretože z odkazov), ktorý ste mohli priblížiť, ak chcete beta dobrovoľník Som tvoj muž
    Vaša správa bola potichu odstránený, pretože jeho obsah bol inzerát napísal niekto iný, ale máme prístup na túto správu a sme na to

Dokonca sme už Poslať dotaz e-mailom na jeden z tých prekladov služieb o údaje o platbe. Niektoré z nich sú platené (aj keď to je označiť ako voľný to nie je na úrovni API - rovnakú vec, ktorú si s pomocou Google Translate môžete zadarmo prehliadač, ale nie API), ale ceny môžu byť konkurencieschopné, preto je dobré (viac konkurencie lepšie ceny).
    Niektorí sme sa preskúmať, sú skutočne externé preklady API, alebo len miestne slovníky napísal vlastné užívateľa (to je tiež jedna vec, na našich TODO list - umožňuje upravovať a dať vlastné preklady) - Radek má táto časť.

Dátum registrácie
    10. 2009

Sme v posledných fázach tesing nových funkcií. Môžete už vidieť zmenených popis: http://www.vbenterprisetranslator.co...html#post8914 (pozri posledný Poznámka)

Senior Member
    Dátum registrácie
    September 2010

Vďaka Michael, som urobil rýchly post v kamerám Faq, ktoré nepochybne budete musieť odstrániť, pretože nie je jeho správne miesto pre ňu Ak by ste chceli vyskúšať na živé doska, ktorá si vyžaduje veľa prekladov PM mňa a uvidíme dať prístup k admincp a fórum koreňa, tiež dám google preklad limit, že majú nastaviť hore a dole pomocou príkazu tak môžete otestovať

Dátum registrácie
    10. 2009

OK tak. Poskytovatelia frontu je implementovaná a zahrnie do správy 3.5.1 a 4.4.3. vBET 3.5.1 bude uvoľnená dnes. vBET4.4.3 je stále v testovacej fáze. Stánok uvoľnení budú BETA, takže všetci môžete otestovať vo väčších fóre, že jedna skúška. Upozorňujeme, že sme sa už testovanie 3.5.1 na jednom z našich reálnych fóra. Stále dôvodu dôležitých zmien je v BETA štádiu prvý.

| 1 z 2 12 PoslednýLast

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •