Mám znakov pre Google nastavený na 100.000 perday, takže sa moje nastavenie "Vždy používať Google", "Use Google API V2", "Use Google detekcie" Keď som sa dosiahne tohto limitu, a už sa výsledky z platených Google by bolo možné zadarmo API a začať produkovať výsledky?
Tak napríklad použiť prednastavenému limitu môj Google a Google už vráti výsledok pre mňa (pravdepodobne vracajúci kód chyby rovnako ako v Google testu kód) Ak výsledkom nebude vrátený bolo by dobré, keby vBET automaticky uznané kód poruchy a potom sa zašle žiadosť iného API ako je Microsoft (alebo akékoľvek iné že vBET neskôr podporuje) týmto spôsobom sme zaistená dostať niektoré výsledok - to by pre mňa veľmi veľmi cenné Vzhľadom k tomu, že existujú limity ani s platených verziách, umožnila by ste rozšíriť vaše preklady limity.
napr
Google nastaviť 100.000 nepovolené znaky denne > využité > vBET presunúť do ďalšej API v zozname > Microsoft 400 k za hodinu alebo 4 M, keď dosiahne limit vBET kontrola budúci API a predchádzajúca pozri Ak limit je zrušený alebo má určitý príspevok > buď presunúť na ďalšiu API alebo späť na Google platené opäť dosiahnutí limitu > skontrolovať ďalšie API.... atď a tak kruhové kontrola po príjemcom kód chyby by so sebou, takže docela oveľa konštantný schopnosť mať preklady.