Dobrý deň!
Mám niekoľko otázok, predpredaj ... Mám vBulletin 4.0.8 forum ... a ja som zaujímavú kúpiť vBET ...
1. Prekladať z Google Translate API V1 Microsoft Translate API?
My forum v chorvátskom jazyku (veľmi podobné alebo bosnianskej srbský jazyk).
Google Prekladač podporuje chorvátske, srbské a bosnianske jazyky, ale Microsoft Translate API NIE JE Podpora z toho jazykov ...
Môžem prekladať moje fórum s Google Translate API V1 z chorvátskeho jazyka do angličtiny ... a potom preložiť môj blog z angličtiny do všetkých ostatných Microsoft Translate API podporovaných jazykov?
2. Ak to nie je možné... Môžem to urobiť ručne z databázy MySQL... preložiť DB údajov tabuľky z angličtiny do iných jazykov s MS preložiť API... Je to možné s BB?
Alebo ... s iným skriptom ... alebo ... iným spôsobom, ako to urobiť?
3. Google Translate API V2 je veľmi drahá služba pre mňa (a pravdepodobne aj pre všetkých, ktorí majú stredné a veľké fórum) .. GT_API_v2 ... 1 M znakov = 20 dolárov ... ?!?!? ...
Mám na VB4 DataBase ... len v tabuľke "post" ... v "pagetext" ... CHAR_LENGHT ... 330 m postavy ...
SELECT SUM (CHAR_LENGTH (pagetext))
Z príspevok
V ďalších databázových tabuliek ... ako v tabuľke "niť" ... Názov ... Kľúčové slová ... Tabuľka "tag" ... Tabuľka "frázy" ... ďalšie pluginy vb ...
Povedzme, že môj blog má celkom 500 miliónov znakov ... Google Translate API V2 ... preložiť moje forum len jeden ďalší jazyk ... To ma bude stáť ... (1 M = $ 20) ... 500 M = 10,000 dolárov dolárov
Keby som preložiť môj blog na TOP 20 jazykov ... To ma bude stáť ... 20 x 500 M = 200,000 dolárov dolárov
Kto bude platiť toľko peňazí za to? ... Viem, že ... Ja nechcem!
Zhrnutie témy: Google sa musí zmeniť, aby ... 1 M znakov = max 1 dolár dolár
Sa mýlim?
4. Je možné previesť len niektoré fóra ... Nie všetky fóra a všetkých fór?
Vďaka odpovedí
Príručka