Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
Výsledky 1 na 3 z 3

Závit: Príliš veľa jazykov = zlý?

Senior Member
    Dátum registrácie
    11. 2009

Default Príliš veľa jazykov = zlý?

Pri prechode z Google API spoločnosti Microsoft, musel som vypnúť 13 jazykoch na moje forum, našťastie, tieto jazyky bola veľmi populárna medzi našimi návštevníkmi. Tie predstavovali cca 50k pageviews, v porovnaní s takmer 500k zobrazenia stránok pre ďalšie kombináciu jazykov.

Po odpojení týchto jazykov, okamžite som pozoroval dve veci v Google Webmaster Tools:
    • 1. Počet strán liezli na deň sa takmer zdvojnásobil
    • 2. Priemerná doba liezť na polovicu.

Mám jednu z dvoch možných vysvetlení pre tento: buď Google API je pomalší, alebo má príliš veľa jazykov, proste zlyhá a trvá od indexovanie vašich hlavných stránok. Myšlienky?

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Myslím, že hlavnou príčinou je číslo žiadosti Preklad API. Ak váš systém je veľa tých potom preklad API môžete nedeje, pomalší. To je dôvod, prečo v našom výkone rád odporúčame dissable niektorých jazykoch na začiatku. Pri vyrovnávacia pamäť zaplní potom môžete pridať ďalšie preklady z času na čas. Pretože väčšina je cache už to bude OK. Aj v prípade niektorých trnaslation API má svoje obmedzenia, nebudete brzdou ty

Senior Member
    Dátum registrácie
    11. 2009

Na začiatku (takmer 2 roky!) Som skutočne mal iba podmnožinu jazykov, aktívny, ale ako šiel čas som skončil, ktorá im všetkým. Predpokladám, že sa viac škody, ktoré dobre!

Bohužiaľ naše stránky dostane tak veľký prevádzku, že môžem reálne iba vyrovnávaciu pamäť až 4 dni prekladov (=> 10GB). Možno, že separátny "cache server" s niekoľkými stovkami koncertov cache dát by byť lepšia trvalé riešenie, ako kedysi Google zavrie svoje API myslím, že budeme spoliehať oveľa viac na cache (pozri moje ďalšie reakcií).

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •