Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
| 1 z 2 12 PoslednýLast
Výsledky 1 na 10 z 13

Závit: Problémy s formátovania stránky len pre členov

Senior Member
    Dátum registrácie
    02. 2010

Default Problémy s formátovania stránky len pre členov

Môj web je 100% preložené pre hostí, ale keď členovia login a Prehliadanie stránok vyžadujú niektoré "extra" preklad, pretože viac textu na stránkach.

To je celkom normálne, s výnimkou, keď si prezeráte stránky ako člen budete musieť obnoviť (F5), strana 2-3, než sa všetko zobrazuje správne.

Pridal som aj nejaké obrázky vysvetliť.

http://www.computer-juice.com/vbeterror.gif
    Naposledy upravil Snake; 12-09-11 v 19:58.

V dôchodku;)
    Dátum registrácie
    08. 2011

Ahoj
    Problém sa zdá byť v preklade API, pretože akonáhle preloženého textu sú uložené vo vyrovnávacej pamäti, takže je možné ho použiť správne, ale "extra" preklad potrebujete prepojiť s Google / Microsoft API.
    Používate Google alebo Microsoft API pre preklad?
    Ak Microsoft, uistite sa, že Microsoft api id je správne, ak Google prečítajte si tento príspevok: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1729
    Tiež môže byť problém v serveri, prosím, zistiť, či je blokovaný výstup pripojenie

Senior Member
    Dátum registrácie
    02. 2010

Súhlasím s tým, zdá API je zastavený a trvá 2-3 ide dostať plný preklad.

Im pomocou Google API, chorí si FAQ a správu, vďaka.

Senior Member
    Dátum registrácie
    02. 2010

OK, takže nie som blokovaný Google, to vyzerá, že sú obmedzujúce množstvo querys na jeden záťah.

Ako môžem tento problém vyriešiť?

V dôchodku;)
    Dátum registrácie
    08. 2011

Ak si nie ste blokované Google a výstupné pripojenia nie sú blokované, a tiež nie je žiadny problém presmerovanie. Možno by si mohol skúsiť použiť API spoločnosti Microsoft, a potom uvidíš, ak existuje toto vylepšenie.
    Tiež byť vedomí toho, čoskoro budete musieť zaplatiť za použitia Google API.

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Quote Pôvodne odoslal Snake View Post
    OK, takže nie som blokovaný Google, to vyzerá, že sú obmedzujúce množstvo querys na jeden záťah.

Ako môžem tento problém vyriešiť?
    Rovnako ako Radek napísal, môžete použiť Microsoft API. Vezmite prosím na vedomie, že Google je by bola obmedzená Preklad API V1 pripraviť užívateľom pre zatvorenie v decembri. Takže môžete tiež prepnúť na platenú o (Ja viem, že nechcem, aby z iných post).

K dispozícii je aj ďalšie riešenie! Objavili sme pred časom, že ak príliš veľa žiadostí o preklad sa chystáte Google príliš často potom Google je čas sankcií. Ako vidíme, dnes je to tiež služba popretie trest, ale ... Máme špeciálny parameter pre tento! Nájdete na a nastavte Oneskorenie medzi preklady. Tým sa pridá definované časové oneskorenie medzi žiadosťou o preklad, takže v prípade, že dôvodom je príliš veľa požiadaviek v krátkom časovom období, potom to bude riešiť. Vezmite prosím na vedomie, že aj napriek tomuto oneskoreniu nastavenia môžete mať svoje preklady rýchlejšie! Rovnako ako som napísal Google môže dať čas tresty, takže čakanie trochu na strane servera môže celý preklad rýchlejšie

Tiež ak sa zdať, že Google obmedzená maximálna dĺžka jedného dotazu, alebo maximálnu segmenty v jednom dotazu, potom stačí nastaviť nižšie hodnoty pre konštanty v triede vBET_Translator_Google (Pozri súbor / includes / vbenterrpsietranslator_class_translator.php)

Prosím, povedzte to budete potrebovať ďalšiu pomoc v tejto oblasti, alebo je problém vyriešený.
    Naposledy upravil vBET; 16-09-11 v 21:27.

Senior Member
    Dátum registrácie
    02. 2010

Čítal ste môj ďalší príspevky zlý chcem použiť platené.

Tak ako to mám urobiť? Odpovedzte, prosím, na moje iné vlákno správne!

Dátum registrácie
    10. 2009

Prepáčte. Urobil som chybu (len kontrolovať diskusia http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post9965 - To bolo inej forme, user - užívateľské meno tiež začína S ). Netreba kričať - pôjdem na všetky témy, ktoré sú stále čakajú na odpoveď. Môžete mi dať presnú URL tu, ak chcete Ja som kontrolu po jednom z posledných príspevkov 2-3 dni - Môj notebook bol havaroval a Radek sa starajú o forum.

Ak chcete používať Google API Translation V2 - stačí nainštalovať najnovšie verzie vBET4.x nájdete na Admin CP - > vBET - > preklad poskytovateľov a správne nastaviť možnosti. Nájdete tu celý popis s príslušnými odkazy, ako sa dostať Google API kľúč a tak ďalej.

Prosím, povedzte Potrebujete viac pomoci s problém popísaný v tejto téme

PS. Stačí si uvedomiť, že toto je 3.x sub-forum. Zabezpečíme pre Google Translation v2 podporuje čoskoro vBET3.x - to je na testovacej fáze teraz. Zmeny kódu sú už hotové.
    Naposledy upravil vBET; 16-09-11 v 21:42.

Senior Member
    Dátum registrácie
    02. 2010

Viem, že je VB3 fórum, im beh VB3 to je dôvod, prečo som tu príspevok

Kedy bude podporovať VB3 apiv2?

Dátum registrácie
    10. 2009

http://www.vbenterprisetranslator.co...html # post10086

Bol som editáciu môj posledný príspevok, keď pošlete svoju odpoveď - tak prosím skontrolujte, že na vyššie uvedený odkaz. Ospravedlňujeme sa za problémy - chýba mi, že je 3.x sub-fórum na začiatku - moja chyba: P

| 1 z 2 12 PoslednýLast

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •