Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
Výsledky 1 na 8 z 8

Závit: Spustenie hostí z cache CDN?

Senior Member
    Dátum registrácie
    12. 2009

Default Spustenie hostí z cache CDN?

Všimol som si, že tam sú doslova milióny súborov, ktoré vo vyrovnávacej pamäti hosť súboru. Napadlo ma, či by stálo za to tieto súbory slúžia preč CDN ušetriť trochu pásma na webovom serveri. Má byť jednoduchý spôsob, ako to urobiť?

Ja som v súčasnej dobe pomocou MAX CDN vedra. Nemám potrebné nahrať súbory host cache CDN, pretože je to zrkadlo, ale to by navyše príjemnou vlastnosťou, že namiesto toho len zrkadlenie všetko.

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Vezmite prosím na vedomie, že hostí vyrovnávacia pamäť slúži plne uložené súbory iba používateľom, ktorí nie sú prihlásení Takže ako taký súbor je prenášaný najprv musíme uznať, to je užívateľ prihlásený v reálnom systéme. Tiež je potrebné zabezpečiť, aby všetky vytvorené súbory prichádzajú ďalší jeden. Vezmite prosím na vedomie, že na dôležité stránky v dobe štandardne vyrovnávacej pamäte pre život, je len 1 hodinu. A v prípade, keď človek zistí, že niektoré stránky do cache potom budete musieť presmerovať tam nejaké vnútorné spôsobom (nie je možné prehliadača, inak Google sa zbláznil) namiesto toho, streaming z reálnych fóra. tak tam môže byť nejaké problémy. Zvlášť, že vBET uznáva sa vyrovnávacia pamäť je aktuálne v súbore metadáta, takže sa predpokladá, že súbor existuje v miestnom systéme súborov teraz (ešte by to mohlo byť prázdny súbor, len aby metadáta).

Neviem podrobnosti CDN - možno uviesť odkaz na stránku s ďalšie informácie o tom? V tejto chvíli nemám žiadne znalosti enought povedať, ako presne to urobiť.

Senior Member
    Dátum registrácie
    12. 2009

Dátum registrácie
    10. 2009

Ako vidím, to je pre statický obsah. Hosť vyrovnávacia pamäť nie je statický:
    1. Používa sa len pre hostí
    2. Je svieža často (pravidelne raz za hodinu)

Odporúčam sa opýtať otázku MaxCDN o obmedzení a možnosť využitia v takomto prípade.

Senior Member
    Dátum registrácie
    12. 2009

Ich služby možno využiť ako súbor depozitára, mechanizmus jednoducho musí byť, aby nahrávanie a sťahovanie zo svojej "jazdy". Niečo ako Amazon S3 môže byť lepšia voľba pre tento, pretože to nutne nemusí byť rozdelený na rôzne servery. Myslím, že hlavná vec je, že hosť vyrovnávacej pamäti zaberá toľko miesta na svojom serveri, že je stále drahšie zálohovať všetko. Práve ruský bola zložka 23GB, než som ho čistiť.

Dátum registrácie
    10. 2009

Môžete vynechať vyrovnávacej pamäte počas zálohovania alebo zakázať Hosť Cache u niektorých stránok. Niečo za niečo - môžete použiť viac miesta na pevnom disku (čo je lacný) a vďaka, že menej pamäte a CPU. Hosť vyrovnávacej pamäte cache Plný html výstupu - to je dôvod, prečo je to drahé na pevnom disku, a to je dôvod, prečo je tak veľký pre procesor a pamäť.

O uložení v mimo server - nemáme podporu práve teraz. Môžeme vám pomôcť dávať rady, ako to funguje teraz a kde hľadať, ak chcete urobiť zmenu.

Senior Member
    Dátum registrácie
    12. 2009

Myslím, že hlavný dôvod, prečo chce uložiť veci na CDN je rýchlosť (server bude bližšie k užívateľovi) a ak sú súbory, napríklad, že uložené v mojej zložke systému, prejsť na záložné disky, ktoré môžu predražiť, a to najmä keď ukladáte vystúpenia súborov, ktoré nepotrebujete na zálohovanie.
    Naposledy upravil tavenger5; 22-09-11 v 23:11.

Senior Member
    Dátum registrácie
    12. 2009

S pozdravom, než som začal vymazaním cache zložky My vbet_guestcache bola zložka viac ako 280 g. To je veľa priestoru pre jednu aplikáciu, k prevzatiu. Nehovoriac o tom, že mám len 10 prekladov povolená.

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •