Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
Výsledky 1 na 7 z 7

Závit: Nemôžete písať komentáre k CMS články

Člen
    Dátum registrácie
    11. 2010

Default Nemôžete písať komentáre k CMS články

To bolo hlásil, skôr tu ale nový vlákno sa zdá byť v poriadku:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...slating-2.html

Mám tento problém znovu tam, kde nie je možné písať komentáre k CMS články. V konzole chyby Firefoxu, zobrazí sa táto správa pri pokuse o vloženie komentára:

document.getElementById ("vbet_addbbcodes") je null

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zamestnanci
    Dátum registrácie
    05. 2010

V tejto chvíli nie je podporovaný. Budeme pracovať na podpore [lang] aj pre články CMS. Myslím, že tam bol nejaký problém, než sme odišli, a to ako nie je nutné, ale budem to znovu skontrolovať a zistiť, čo sa deje tam.
    Michal (vBET) je teraz na dovolenke a on bude v pondelok. Budem sa snažiť nájsť pre Vás riešenie.

PS Práve som testovaný redakčný článok s lang BBCode pridať ručne a to prekladá v poriadku. Prosím, testovacie článok s Langom a langtitle BBCode pridať ručne, a skontrolovať, ako sa chová. Možno, keď ste zmenili už Článok bol zhotovený z cache vBulletin a zmeny nebol uznaný.

Člen
    Dátum registrácie
    11. 2010

Nejedná sa o preklad CMS článkov. Komentáre k článkom CMS nemôže byť zverejnená na všetkých, aj keď sú v našom jazyku predvolenú stránku.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zamestnanci
    Dátum registrácie
    05. 2010

Tu môžete vložiť ľubovoľné URL na túto stránku, keď som si vyskúšať?

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Ok som musel pozrieť niekoľkokrát, ale bol som schopný reprodukovať. To je vBET chyba. Ak je používateľ nastavená jeho predvolený jazyk ako jazyk fórum, potom sa pridá ďalšia vBET možnosť editor. Tu sme zabudli skontrolovať stav a vždy pridať nejaký skript Java, aj keď bola voľba nepridal - to je príčinou problému.

Pre rýchlu opravu, prosím:
    1. Prejsť na správu CP -> Plugins a výrobky -> Plugin Manager
    2. Hľadať plugin s názvom: Rukoväť predvolený jazyk pre článok vyjadrenie CMS
    3. Upraviť - nájdete:
    Code:
    $view->comment_block = str_replace('if (comment_postid  > 0)', 'if (document.getElementById(\'vbet_addbbcodes\').checked) {
    4. Nahradiť:
    Code:
    $view->comment_block = str_replace('if (comment_postid  > 0)', 'if (document.getElementById(\'vbet_addbbcodes\') && document.getElementById(\'vbet_addbbcodes\').checked) {
    To je testovaný a budú zahrnuté v ďalšej verzii. Prosím, potvrďte, že to pomôže.

Člen
    Dátum registrácie
    11. 2010

Že oprava funguje skvele a môžete sa vyjadriť k článkom CMS znova. Skvelá práca pri hľadaní tohto problému!

V dôchodku;)
    Dátum registrácie
    08. 2011

Boli sme radi, aby vám pomohol, za akékoľvek ďalšie otázky ste viac než vítaní opýtať.

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •