Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
Výsledky 1 na 4 z 4

Závit: Môžem zakázať vbet na blogu?

Hybridné zobrazenie

Predchádzajúci Príspevok Previous Post   Next Post Ďalší Príspevok
    Nováčik
    Dátum registrácie
    08. 2011

Default Môžem zakázať vbet na blogu?

Mám konkrétnej konfigurácie v mojom VB4, kde Forum je na site.com / forum a blog je na blog.site.com a každý užívateľské profily sú na [užívateľské meno]. Site.com a jeho blog na [užívateľské meno]. Webu . com / blog (to všetko je robené vBSEO).

Snažil som sa na testovací server zdarma vBET V2, ale blogy a profily nemožno previesť, takže by som chcel zakázať na týchto stránkach. Je to možné?

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Áno, môžete vypnúť blogy v plnej verzii pomocou Admin CP -> vBET -> Preklad Voľby -> Ignorovať URL - Môžete jednoducho nastaviť, že "/ Blog".
    To nebude pracovať pre užívateľské profily, pretože neexistuje žiaden spoločný URL časť (s výnimkou .site.com,, ale to by ignorovať všetko). Malé vBET kód úpravy by riešiť problém (v mieste, kde Ignorovať URL sa kontroluje, môžeme skontrolovať aj to je profilu pomocou THIS_SCRIPT hodnoty).

Ignorovať URL nie je k dispozícii vo voľnej verzii.

Nováčik
    Dátum registrácie
    September 2011
    Umiestnenie
    http://yuforum.net

Admin CP - > vBET - > Preklad – možnosti - > ignorovať URL

Prosím, povedzte mi... ako ignorovať špecifické forum(s) un vBET 4.4.x... examle... Toto fórum...

Mám asi 140 verejné fóra... a chcem preložiť len môj polpenzia... len niektoré diskusiách fóra... o 70 fóra...

Musím dať všetky tohto 70 fóra... Ignorovať URL... alebo čo?

Bude v poriadku pridať novú funkciu... Zahrnúť/vylúčiť fóra... fórum identifikátory oddeliť čiarkou... alebo vyberte (CTRL + kliknutie) platesa fóra zahrnúť alebo vylúčiť...

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

V tejto chvíli vBET podporuje, ignorovanie časti URL. Pre funkciu žiada, prosím otvorí nové vlákno v funkcia žiadosť oddielu.

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •