Pozri priložený screen shot. K tomu dochádza iba u Google Chrome a Firefox na stránkach CMS. Ako hosť sa to nestane.
vBET nastavené na vlajok v hornej päty.
Edit: Nemôžem nahrať prílohu.
Tu je obrázok:
![]()
Pozri priložený screen shot. K tomu dochádza iba u Google Chrome a Firefox na stránkach CMS. Ako hosť sa to nestane.
vBET nastavené na vlajok v hornej päty.
Edit: Nemôžem nahrať prílohu.
Tu je obrázok:
![]()
Aj na forumhome tlmočník príznaky sú v rámci Fóra bloky
Áno. Máme to aj na našej testovacej forum - je to OK. Automatizácia umiestnenie funguje dobre. To je začiatok päty. Len rozloženie je fiktívna a horná časť zápätia je nastavený na stĺpec miesto. Môžete si to overiť v HTML kóde - vlajky sú len na vrchole pätu vBulletin. Môžeme skontrolovať, či sa niektoré štýly pre vlajky bloku zmení polohu, ak chcete.
Máte ešte štandardné rozloženie vBulletin fórum? Domnievate sa, že sa to stane na štandardnom nastavení príliš?
Skontrolovali sme v našich testovacích forum a to je v poriadku pre štandardné rozloženie. Upozorňujeme, že pri zmene rozloženia potom niektoré automatické umiestnenie práce nemôže podľa očakávania (z dôvodu iných štýlov - Automatizácia umiestnenie je jednoduchý textový spojenie na vhodnom mieste, ale môžete zmeniť štýl zobrazenia miesto). V takomto prípade stačí použiť zvyk nastavenie príznakov miesto a nastaviť ručne v príslušnej šablóne, alebo zmena vlajky šablóny.
Ak chcete vyriešiť problém s forumhome vlajky, prosím len upraviť vBET vlajky šablóny a pridať do hlavného div časť:
Otestujeme to je vhodné aj pre iné umiestnenie vlajok a ak je, potom bude pridaná v ďalšej verzii.Code:style="clear: both;"
Úpravy:
To vyrieši vaše problémy stánku. Práve som prekontroloval prvé číslo znovu - a ja som bol schopný reprodukovať (prvýkrát som slečna informácie o prehliadač).
Upravené 2:
Stačí skontrolovať to pre Operu, Chrome, IE, Mozilla - riešenie funguje OK pre všetkých, prehliadača na všetkých miestach vlajky. To bude zahrnutá v nasledujúcej verzii.
Naposledy upravil vBET; 06-08-11 v 18:48.
Vďaka za opravu!
V poriadku. To je už zahrnutá v vBET4.4.1![]()