Pozri priložený screen shot. K tomu dochádza iba u Google Chrome a Firefox na stránkach CMS. Ako hosť sa to nestane.
vBET nastavené na vlajok v hornej päty.
Edit: Nemôžem nahrať prílohu.
Tu je obrázok:
Pozri priložený screen shot. K tomu dochádza iba u Google Chrome a Firefox na stránkach CMS. Ako hosť sa to nestane.
vBET nastavené na vlajok v hornej päty.
Edit: Nemôžem nahrať prílohu.
Tu je obrázok:
Aj na forumhome tlmočník príznaky sú v rámci Fóra bloky
Máte ešte štandardné rozloženie vBulletin fórum? Domnievate sa, že sa to stane na štandardnom nastavení príliš?
Skontrolovali sme v našich testovacích forum a to je v poriadku pre štandardné rozloženie. Upozorňujeme, že pri zmene rozloženia potom niektoré automatické umiestnenie práce nemôže podľa očakávania (z dôvodu iných štýlov - Automatizácia umiestnenie je jednoduchý textový spojenie na vhodnom mieste, ale môžete zmeniť štýl zobrazenia miesto). V takomto prípade stačí použiť zvyk nastavenie príznakov miesto a nastaviť ručne v príslušnej šablóne, alebo zmena vlajky šablóny.
Áno. Máme to aj na našej testovacej forum - je to OK. Automatizácia umiestnenie funguje dobre. To je začiatok päty. Len rozloženie je fiktívna a horná časť zápätia je nastavený na stĺpec miesto. Môžete si to overiť v HTML kóde - vlajky sú len na vrchole pätu vBulletin. Môžeme skontrolovať, či sa niektoré štýly pre vlajky bloku zmení polohu, ak chcete.
Ak chcete vyriešiť problém s forumhome vlajky, prosím len upraviť vBET vlajky šablóny a pridať do hlavného div časť:
Otestujeme to je vhodné aj pre iné umiestnenie vlajok a ak je, potom bude pridaná v ďalšej verzii.Code:style="clear: both;"
Úpravy:
To vyrieši vaše problémy stánku. Práve som prekontroloval prvé číslo znovu - a ja som bol schopný reprodukovať (prvýkrát som slečna informácie o prehliadač).
Upravené 2:
Stačí skontrolovať to pre Operu, Chrome, IE, Mozilla - riešenie funguje OK pre všetkých, prehliadača na všetkých miestach vlajky. To bude zahrnutá v nasledujúcej verzii.
Naposledy upravil vBET; 06-08-11 v 18:48.
Vďaka za opravu!
V poriadku. To je už zahrnutá v vBET4.4.1