Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
Výsledky 1 na 4 z 4

Závit: Editor problém.

Senior Member
    Dátum registrácie
    05. 2010

Question Editor problém.

Som zažíva editor problém na mojej strane vbcms. Teraz to stane len pre administrátorov. Kedykoľvek zobrazenie článku editor chýba. Pri sledovaní tohto článku ako normálny člen Editor zobrazuje v poriadku. Rozhodol som sa, že to je vlastne problém vBSEO, ale bohužiaľ kvôli politike vBSEO je asi vBET nemôžem dostať žiadnu podporu. Takže dúfam, že bude schopný pomôcť mi. Vďaka.

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Ak je to vBSEO otázku nájdete na vBSEO tímu za podporu. Skontrolujte prosím, či sa v ich mene ako "politika" je v poriadku podľa ich licenciu, ak chcete. Ak je to a majú právo odmietnuť podporu fóra majú iné hry (naozaj hlúpy), potom prosím, čo je potrebné, aby si ich podporu. Môžete dočasne zakázať mods, zálohovanie vašich upravovať vBSEO súbory a nahrať pôvodný. Potom budú mať zámienku odmietnuť vašu podporu. Nemôžeme zodpovedať za iné produkty alebo iné produkty podporujú tímy ... Zvlášť, keď tie tímy, používa sa nachádza na vlastné výrobky a postupy, ktoré naozaj dúfam, že nie sú legálne.

Nie sme schopní podporovať vBSEO kód - my jednoducho nevieme, že - to nie je náš produkt.

Potrebujete všetky súvisiace pomoc vBET tu?

Senior Member
    Dátum registrácie
    05. 2010

Môžete zmazať tento Michal. Prepáčte. Podarilo sa mi to stanoví sám. To nemá nič spoločného s vBET.

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Veľký Vďaka za info!

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •