Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
Výsledky 1 na 4 z 4

Závit: pomocou Geolocation alebo ip2location a iné návrhy

Člen
    Dátum registrácie
    10. 2009

Default pomocou Geolocation alebo ip2location a iné návrhy

Mám FireFox v arabčine, takže keď som navštívi vaše stránky, bude redirect mi arabčina lang>> To je v poriadku
    ale aj pomocou IE v anglickej verzii a bude používať vaše stránky v anglickej verzii
    Je preč pridať abilit vykonať ďalšie faktor tým, že pomocou geololcation alebo ip2location, že zvýši tiež najlepšou voľbou pre predvolený jazyk vistor, že prvá návšteva hlavnej stránky

Ďalšia vec:
    i requist na highlite obraz použitý jazyk v preklade stránky

Tiež je pre mňa dôležité:
    , Kedy užívateľ zvoliť predvolený pôvodný jazyk tohto webu
    by mal dostať ako predvolené pri použití webu bez prekladu a on chce odpoveď alebo Pridať novú tému: jazyk je ako predvolený pre neho: Nepridávajte jazyk BBCode

Člen
    Dátum registrácie
    10. 2009

tiež:
    rýchlu odpoveď v skupine Diskusia sa mi zdá, nie je podpora

a tam sú nejaké chyby, som o tom napísal:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...n-bug-url.html

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Vďaka za vaše názory a pripomienky. Prosím, majte každý návrh / hlásenia v samostatnej vlákno - to bude robiť správu týchto oveľa jednoduchšie. A tiež nie je nutné upozorniť na ďalšie vaše témy - vidíme tie, a my sme čítali každý post v tomto fóre

O svoje návrhy:
    - Geodetické zameranie: Ako už bolo spomenuté, sme pomocou nastavenia prehliadača a my ti to hodí lepšie, pretože ľudia môžu byť mimo domova, a ak budete po dobu 2 týždňov do iných krajín, to ešte neznamená, že budete automaticky vedieť, ich jazyk Tiež by to ovplyvňuje nielen výkon, ale tiež sa domnievame, ako by to mohlo mať vplyv robotom indexovanie stránky. Ako vieme, že roboti nepoužívame jazyk cookies, ale IP adries, ktoré poukazuje na niektoré smeru. Ste si istí, že chcete robot presmerovanie?
    - Zdôraznenie snímky: pridané do zoznamu TODO
    - Predvolený jazyk rovnako ako jazyk fórum: v takom prípade možnosti pridať BBCode sú NoD nezobrazí vôbec (to nemá zmysel, pretože jeho jazyk je rovnaký ad forum jazyk) - takže nerozumiem otázke. Mohli by ste popísať viac?
    - Rýchlu odpoveď pre skupinové diskusie: pridaná TODO list. Myslím si, že by už mali byť podporované, ale tam môže byť nejaký problém, alebo sa slečnou niekam do skupinovej diskusie. Bude v poriadku 3.3.0.

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Aktívne flag upozorniť urobiť - budú zahrnuté do 3.3.0

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •