Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
| 1 z 2 12 PoslednýLast
Výsledky 1 na 10 z 15

Závit: Fatal error: Cannot redeclare vbseo_thread_seotitle () (ešte nie je uzavretý)

Člen
    Dátum registrácie
    10. 2009

Exclamation Fatal error: Cannot redeclare vbseo_thread_seotitle () (ešte nie je uzavretý)

Ospravedlňujeme sa, ale nie je uzavretý.

Ako som už povedal, ja som súbor zmien (pozri kód) a nahral (a áno, som prepísal starý).

Code:
    if (!function_exists("vbseo_thread_seotitle")) {
    function vbseo_thread_seotitle(&$vbseo_gcache_thread)
    {
    global $vbphrase;
    if (!isset($vbseo_gcache_thread['seotitle']))
    {
    $ttl = ($vbseo_gcache_thread['title'] ? $vbseo_gcache_thread['title'] : $vbseo_gcache_thread['threadtitle']);
    if(VBSEO_URL_THREAD_PREFIX && 
    ($prefid = $vbseo_gcache_thread['prefixid']) )
    $ttl = (VBSEO_URL_THREAD_PREFIX_NAME ? $vbphrase["prefix_".$prefid."_title_plain"] : $prefid) . ' ' . $ttl;
    $vbseo_gcache_thread['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ttl);
    }
    }
    }
    Som nastavte možnosť vbseo Majte Non-anglickej znaky v URL
    Nahradiť obsah "meta kľúčové slová? je vypnutý.

Link typ je nastavený na: VBSEO_URI

htaccess položky sú pridané

Code:
    Options +FollowSymLinks
    RewriteEngine On
    RewriteBase /

RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.patientenfragen\.net$
    RewriteRule (.*) http://www.patientenfragen.net/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^/?(en|de)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/index.php [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(en|de)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|chat|cron|vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
    Nahral a chyba je zobrazená.

Takže prosím, poradiť

Ďakujem

Kosmik
    Naposledy upravil StarBuG; 12-12-09 v 10:54.

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Jediný dôvod, prečo by táto komunikácia sa zobrazí, že vbseo_thread_seotitle funkcia je deklarovaná dvakrát. To je dôvod, prečo je nutné pridať tento if. Všetky ostatné konfigurácie nemá nič spoločné, aby sa touto problematikou.

Uistite sa, že po každej zmene ste nahrali súbor vo vhodnom mieste (ja viem, že si napísal, tak skontrolujte, že na strane servera to to, čo je potreba).

Ak ste 100% istí, potom prosím PM ma prístupové údaje k FTP.

Člen
    Dátum registrácie
    10. 2009

FTP prístup, nie je možné, je mi ľúto.
    Dajte mi vedieť, čo potrebujete vedieť a ja vám poskytnúť.

Aj priložený súbor ako ZIP archív.

Aj hack vBulletin súbory pre takmer 10 rokov.
    Pridanie dvojriadkový kódov nie je tak ťažké viete.

Musí byť problém niekde inde

PS: Aj priložený súbor som stiahol z môjho života Fórum o 20sek pred
    PPS: Mal som vBSEO 3.3.1 beží a len upgrade na 3.3.2. Rovnaký problém, že po zmenách.
    PPP: My je charset: ISO-8859-1 (nemecky) Dúfam, že nie je problém
    Naposledy upravil StarBuG; 12-12-09 v 19:11.

Člen
    Dátum registrácie
    10. 2009

Ok som našiel čiastočné riešenie problému.

My Znaková sada bola s veľkými písmenami (ISO-8859-1)
    Potom, čo som ho zmenili na všetky písmená vBET funguje mimo na hlavnej stránke fóra.
    (Tie by mali obsahovať, že do návodu na inštaláciu, alebo zmeniť kód tak, že pracuje s veľkými písmenami i )

Sprvu som si myslel, že údaje v Definovať Úvodná Aliasy bol problém,
    Ale aj bez údajov forum Hlavná stránka sa dala rovnaká chybové hlásenie.

V osobitných:
    Ak Definovať Úvodná Aliasy je prázdna, len v angličtine (preklad má domain.de / en / ako domovskej stránke fóra), práce
    Môj hlavný jazyk (domain.de) sa dá chyba.

Keby som pridať položky index.php a index.php? na Definovať Úvodná Aliasy potom / en / časť dostane pruhovaná z URL a anglicky a nemecky nefungujú.

Prosím o radu

PS: opustenie Definovať Úvodná Aliasy Prázdny mi dáva málo bolesť brucha lebo to je vážne PR netesnosti, ak 3 hlavné fórum url (index.php, index.php? a /) sú prítomné
    Naposledy upravil StarBuG; 12-12-09 v 19:53.

Dátum registrácie
    10. 2009

Dobrý deň.

O malá a veľká - je záležitosťou len pre utf-8 charset a je popísaný v manuáli. Vaše zmeny nemali nič spoločné s "Nemožno redeclare vbseo_thread_seotitle (). "- Pretože ste v php tak dlho si predstaviť, že toto povedať jasne hovorí, že funkcia bola už vyhlásená ANC nemožno redeclared Tak to by malo byť náhoda, ale dobrá správa je, že nemáte tento problém ešte.

O novú. Uistite sa, že máte dobré vBET konfigurácie a htaccess -. Zvlášť keď vaša fórum je v podadresári v URL. vBET možnosti Hlavné kategórie sú dôležité - skontrolujte tieto a popisy - Nepoužívajte žiadne, ak to nie je vhodné.
    Nemôžem povedať, aby oveľa viac, pretože ste sa dala chybovú správu, alebo skutočné fórum URL. Prosím PM ma adresu fóra, takže budem mať možnosť vidieť toto správanie.

Člen
    Dátum registrácie
    10. 2009

Ahoj

My fórum www.patientenfragen.net
    Toto fórum nefunguje v podadresári.

Hlavné nastavenia sú:

Google API Key (problém s a bez kľúča)
    Forum: nemčina
    Fórum Kategória: prázdny
    Forum hlavnou doménou: prázdny
    typu odkazu: VBSEO_URI
    Typy preklade odkaz: Vytvoriť URL podľa SEO link konsenzu (tj "/ en / adresa)
    udržiavať adresára: prázdny

. Htaccess
    # Comment nasledujúci riadok (pridať "#" na začiatku)
    # Vypnúť funkciu mod_rewrite.
    # Poznámka: stále musíte vypnúť v hack
    # Ovládací panel vBSEO zastaviť prepisovanie URL.
    Možnosti + FollowSymLinks
    RewriteEngine On

# Niektoré servery vyžadujú RewriteBase smernice, ktoré majú byť
    # Povoliť (odstrániť '#' na začiatku k aktivácii)
    # Poznámka: Ak je povolené, je nutné zahrnúť cestu
    # Do koreňovej zložky VB (tj RewriteBase / forum /)
    RewriteBase /

RewriteCond% {HTTP_HOST}! ^ Www \\. Patientenfragen \\. NET $
    RewriteRule (.*) http://www.patientenfragen.net/ $ 1 [L, R = 301]

RewriteRule ^ /? (En | de) / $ vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 & presmerovanie = / index.php [L, QSA]
    RewriteRule ^ / (en |? De )/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 & presmerovanie = / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
    RewriteRule ^ ((archív /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-F
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-D
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} ^! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | obrázky) /
    $ RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (xml | ..? Txt) (\\ GZ))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php Mapa = $ 1 [L]

RewriteCond% {REQUEST_URI} (admincp / | modcp / | Chat | cron | vbseo_sitemap | mrdump)!
    RewriteRule ^ ((archív /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbseo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-F
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-D
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} /! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | obrázky) /
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]
    Nemôžem vám ukázať správanie žiť, pretože potom by sa moje forum nefunguje na tú dobu.

Prosím o radu

PS: Skúšal som veľké a malé písmená, a stále funguje. Neviem, prečo to šlo lepšie po prvej zmene.

Dátum registrácie
    10. 2009

O tom, prečo to nefungovalo po prvom charset zmeny - ako som napísal, bola to náhoda, mám niekoľko teórií, čo sa stane potom (ja viem, že zvládnuť - tých, ALE len všeobecné teórie o tomto probléme sa o vás aj váš prípad):
    - Súbor mohol byť zmenený zle
    - Súbor môže byť nahrané pred zmenami bola zachránená
    - Súbor je možné nahrať na server vo zlý adresár, takže vBSEO ešte videl ten starý
    - Server si hlúpy a ignoroval, že nová verzia súboru dôjde k práci ešte na starý (to sa občas stáva - dobrý liek je uložiť súbor znovu a nahrať znova)

Ale ide o to - táto časť je už funkčná

O skutočný problém - práve teraz vBET je zakázané, takže nie som schopný vidieť správania. Je možné, že ju zapnete a nevykazujú príznaky (vlastné miesto) - takže používatelia nebudú tam a budem môcť kontrolovať ručne?

Vaše vBET nastavenia sa zdá byť v poriadku, tiež. Htaccess súborov. Jeden forum niečo podobné, ale niečo v neporiadku vBSEO konfigurácie a vBSEO zamestnancov je pevná. Prosím skontrolujte vBSEO sa môže neporiadok tým, že vlastní presmerovanie. Môžete sa tiež pozrieť to komentovať "RewriteBase /" pomoci - ale je to len streľba.

V tejto chvíli nemôžem povedať viac. Budem sa musieť pozrieť a možno budem potrebovať prístup k vám ďalšiu pomoc. Prosím, dajte mi aspoň chyba komunikácie, ktoré vidíte, keď sa chcete preložiť hlavnú stránku. Ďalej upozorňujeme, že by ste nemali pridať do URL jazyku, ktorý si predvolený jazyk fórum (to nefunguje tak - pre predvolenú stačí mať normálny odkazy).

Tiež som trochu stratil s popisom problému, preto sa jej dotknete, by bolo oveľa lepšie. Ak viete, že o bezpečnostných otázkach potom si môžete vytvoriť dočasné účty pre podporu alebo vyrobené Test Forum s rovnakou konfiguráciou. Budeme radi vám našu plnú podporu, ale musíte nám za to. V tejto chvíli môžeme len dohadovať, čo sa naozaj deje.
    Naposledy upravil vBET; 13-12-09 v 20:43.

Dátum registrácie
    10. 2009

A ďalšia rana - hľadanie na predvolené pravidlá vBSEO Prosím, skúste pre zmenu:
    Code:
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
    Ak chcete:
    Code:
    RewriteRule ^(.+)$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

Člen
    Dátum registrácie
    10. 2009

Chybové hlásenia som si na hlavnej stránke

Fatal error: Cannot redeclare vbseo_thread_seotitle () (predtým deklarované v / path / vbenterprisetranslator_seo.php: 40) in / cesta / vbenterprisetranslator_seo.php on line 43
    Nemôžem doložiť toto správanie k vám, pretože potom moje forum nebude fungovať, aj keď príznaky sú odstránené.
    Chyba je vždy prítomný na hlavnej stránke fóra sa aj bez prekladu. Všetky ostatné stránky pracovať správne.
    Aj náhradník môže zobraziť fóra, vlákna v oboch jazykoch, aby na tento účel vBET funguje dobre.
    Až keď sa snažím hlavnej stránke fóra, ktorá je www.patientenfragen.net Chyba show a stránka nenačíta.
    Nezáleží na tom, či som prístup cez doménu priamo alebo preloženú verziu www.patientenfragen.net/en/
    Mojím hlavným jazykom (čo je domain.net nie domain.net / DE /), rovnako ako anglický preklad nefunguje, keď htaccess zmeny sú prítomné.

Váš návrh htaccess nepomôže.
    Tiež odstránenie RewriteBase nie stačiť.

My vBSEO vlastné prepísať pravidlá:
    "^ Index \\. Php \\? Page = Regeln '=>' regeln.html"
    "^ Index \\. Php \\? Page = Impressum '=>' impressum.html"
    "^ Index \\. Php \\? Page = AGB '=>' nutzungsbedingungen.html"
    "^ Index \\. Php \\? Page = Datenschutz '=>' datenschutzerklaerung.html"
    "^ Index \\. Php \\? Page = notfallnummern '=>' notfallnummern.html"
    "^ Index \\. Php \\? Page = Odkazy '=>' links.html"
    "^ Index \\. Php \\? Page = impfkalender '=>' impfkalender.html"
    "^ Werbung \\. Php '=>' werbung.html"

"^ Vbglossar \\ php \\ do = showcat & catid = (\\ d +) a cattitle =(.*)'=>' Lexikón / $ 2 -.? $ 1 / '
    "^ Vbglossar \\. Php '=>' Lexikón / '

"^ Súkromné \\. Php \\? Do = showpm & PMID = (\\ d +) '=>' súkromného Nachrichten / $ 1.html"
    "^ Súkromné \\. Php '=>' súkromného Nachrichten /"

"^ FAQ \\. Php \\ FAQ = vb_faq '=>' Hilfe / Erotika / '
    "^ FAQ \\. Php $ '=>' Hilfe / '

"^ Kalendáre \\. Php $ '=>' Kalender / '
    "^ Kalendáre \\. Php \\? C = 1 $ '=>' Kalender / '
    "^ Kalendáre \\. Php \\? (C = 1 a)? Do = (display. +?)(& rok =)?$' => 'Kalender / $ 2 / [nb]"
    "Kalendár \\. Php \\? (C = 1 a)? Nojs = 1 '=>' Kalender / nojs / [nb]"
    "Kalendár \\. Php \\? (C = 1 a)? Do = (display. +?) A nojs = 1 '=>' Kalender / $ 2/nojs / [nb]"
    "Kalendár \\. Php \\? (C = 1 a)? Týždeň = (\\ d +) a nojs = 1 '=>' $ kalender/woche- 2/nojs / [nb]"
    "Kalendár \\. Php \\? (C = 1 a)? Mesiac = (\\ d +) & rok = (\\ d +) a nojs = 1 '=>' Kalender / $ 3 / $ 2/nojs / [nb]"
    "^ Kalendáre \\ php \\ do = GetInfo & (c = 1 &) deň = (\\ d +) -.? (\\ D +) - (\\ d +) (& c = 1) $? '=>' Kalender / $ 2 / $ 3 / $ 4 / '
    "^ Kalendáre \\. Php \\? Do = GetInfo & e = (\\ d +) (& den = [0-9 \\ -]+)?(& c = 1)? $ '=>' Kalender/ereignis- $ 1 / '
    "^ Kalendáre \\. Php \\? (S =&)?( c = 1 a)? (Týždeň =)? Mesiac = (\\ d +) & rok = (\\ d +) (& c = 1)? (A to = displaymonth)? $ '=>' Kalender / $ 5 / $ 4 / '
    "^ Kalendáre \\. Php \\? C = 1 & týždeň = (\\ d +) (do a = & displayweek mesiac =.+?)?$' => 'kalender/woche- $ 1 /'
    Umožňuje prístup k stránke môj život nie je možné z bezpečnostných dôvodov, je mi ľúto (aj Jelsoft zamestnancov nemá mať prístup odo mňa).

Dajte mi vedieť, ktorý Informácie, ktoré potrebujete, a ja som šťastný, že im na vás.

Môžem vám e-mail môj vbseo_all.xml nastavenia, ak si myslíte, že sa jedná o konflikt vBSEO. Stačí poslať mi e-mail cez hodín
    Naposledy upravil StarBuG; 14-12-09 v 09:55.

Člen
    Dátum registrácie
    10. 2009

Keď som Sila Forum koreň ako domovskú stránku? na NO potom patientenfragen.net / en / funguje
    rovnako ako patientenfragen.net / en / index.php

Avšak patientenfragen.net (nemčina, hlavný jazyk), stále ešte nefunguje (pozri vyššie uvedené chybové hlásenie)

ALE patientenfragen.net / index.php funguje

Nejaké ďalšie nápady?

Ak máte MSN alebo ICQ pošlite mi vaše číslo a ja vám ukázať správanie živých

PS:
    NECHCEM, aby používal index.php ani index.php?

Odstránil som z nich Definovať Úvodná Aliasy keď som inštaloval vBET, ale ja naozaj nemám rád.
    Zmeňte, prosím, že pre budúcnosť.
    To je vážny problém PR úniku!
    Naposledy upravil StarBuG; 14-12-09 v 10:15.

| 1 z 2 12 PoslednýLast

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •