Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
| 2 z 3 FirstPrvé 123 PoslednýLast
Výsledky 11 na 20 z 21

Závit: ¿Ako nakonfigurovať editor tlačidlo pre produkt BBCode?

Člen
    Dátum registrácie
    06. 2011

Budem detail definície kódovania úpravy potrebujem, a ja by som vám za to rozpočet.

Nie je to len vyhýba medzi 2 Jazyky: Skladá sa z novej zobrazenie konfigurácie k dispozícii (nie prekladať španielsky a katalánčina) ako implicitné režim forum.

Mal by byť doplnený o spôsob, ako osláviť aktuálne Katalánsky príspevky v niektorých automatizovane (Google dávkové dotaz ¿?) Pred rozpoznanie je aktivovaný.

Člen
    Dátum registrácie
    06. 2011

Priznávam, Java pôvodnú verziu režim zobrazenia je veľmi vhodný pre naše dvojjazyčné kontextu.

Nemal som testoval to až teraz, keď by bola určená len pre výkon SEO.

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Vidím 2 príspevkov skôr, ako budete žiadať o pomoc, ale v poslednej ste napísal, že skutočné riešenie je vhodné. Takže za predpokladu, že - to budete potrebovať ďalšiu pomoc tu, alebo je už v poriadku? ID robíte - čo potrebujete?

Člen
    Dátum registrácie
    06. 2011

Súvisiace s témou tohto vlákna, ja si stále myslím na tlačidlo v editore pre automatizáciu BBCode vloženie do zamestnancov by bolo skvelé.

Pokiaľ ide o môj konkrétny fórum, budem detail moje potreby ako projekt v inom vlákne.

Dátum registrácie
    10. 2009

A tak môžeme považovať tento uzavretý, alebo ešte pomoct treba?

Člen
    Dátum registrácie
    06. 2011

Tam je možná jednoduchá riešenie problému máte:
    1. Zapnutie automatického rozpoznávania jazyka (vBET možnosti správca CP) - Užívatelia budú len písať správy a vBET bude nepriehľadný v lang BBCode automaticky
    2. Sila užívateľom nastaviť predvolený jazyk (tiež možnosť vBET) - ak používateľ nastaviť jeho predvolený jazyk tohto fóra jazyku potom vBET automaticky pridá do editora možnosť BBCode (nie ako tlačidlo, ale ako prepínač - zabaliť do jazyka, alebo nie) - Môžete vidieť, ako to funguje aj na našom fóre - stačí len nastaviť predvolený jazyk iný ako angličtina (použitie Užívateľ CP).
    Obe možnosti sú ideálne pre moju potrebu.
    Ja by som napríklad ako pracovník mať spôsob, ako zmeniť jazyk správ v balení iba jedným kliknutím.

Možno, že to nie je riešenie problémov, priznávam. Sa môžete presunúť do funkcie návrhy, ak budete súhlasiť.

Dátum registrácie
    10. 2009

OK, ale čo k tomu budete potrebovať? Musím zistiť, čo je naozaj potrebné. Tie už otvoril ďalšie funkcie požiadavku na vytvorenie jednoduchý nástroj, ktorý bude zabaliť všetky už vytvorené správy patrične lang BBCode. Takže ak budete mať tento potom všetky staré správy budú zabalené. Aj v prípade automatického rozpoznávania jazyka je zapnutá, budú všetky nové prichádzajúce správy budú zabalené vhodným spôsobom (až na výnimky, kde Google nebude rozpoznať jazyk). Takže v tomto prípade to, čo na toto tlačidlo? Prosím, dajte nám plnú scenár, ako si myslíte, že to bude fungovať. Chápem, chcete mať tlačidlo, ale naozaj nechápem, že je potrebné, a nie som si istý, sa na ne už od svojej požiadavky na ďalšie. Zvlášť, že si napísal teraz, keď je toto tlačidlo pre zamestnancov, tak už chápem, že je pre nápravu správam, ktoré nie sú zabalené v lang BBCode správne. Opravte ma, či som to pochopil zle.

Člen
    Dátum registrácie
    06. 2011

Aj pri autodetekciu povolená, rád by som, aby užívateľom jednoduchý spôsob, ako ukázať, že oni sú písanie v Katalánsky ako píšu v španielčine a katalánčina vo fóre.

Ak sa autodetekcia funguje 100%, nie je nutné, ale myslím, že je veľmi jednoduchý požiadavku, a je univerzálny pre bilingválna, než je prepínač pre výber: BBCode / nie BBCode

Dátum registrácie
    10. 2009

OK tak. Bol som stratený, pretože v predchádzajúcej správe som videl, že je to pre zamestnancov nie sú pre všetkých členov. Takže som si nebol istý, čo za to by malo v skutočnosti neexistuje.

Teraz už chápem, (ospravedlňujem sa, ak ste to napísal skôr a musel opakovať).

Váš požiadavka je príliš unikátny pre konkrétny fóra majú byť zahrnuté do oficiálneho vydania. Tak sme to v pláne zahrnúť do vBET. Zvlášť, že s automatickou detekciou umožnilo naozaj nie je potrebné a ako povedal Albert Einstein "veci by mali byť čo najjednoduchšie, ale nie jednoduchšie." Myslíme si, že poskytnutie takejto tlačidlo bude len miasť používateľov, ktorí si budú myslieť, že musí, aby na neho pri písaní v Katalánsky. A to znižuje použiteľnosť fóra. Jednoduchšie riešenie - ako len písať, čo chcete, a nechajte systém starostlivosti o ostatné - je lepšie pre užívateľa, podľa nášho názoru.

Ale my vám môžu pomôcť doplniť tieto tlačidlá.
    Ako som písal už to bude ľahké, ak budete využívať už existujúce funkcie a len meniť vzhľad to. Takže vBET už vie, ako baliť do lang BBCode, podľa ďalšej vstup z editora. Všetko, čo naozaj potrebujete, je zmeniť vzhľad sa (máme prepínač, chcete len tlačidla) a obsahujú vždy (sa patrí najmä stavu).
    Takže - už viete, ako pridať tlačidlo, ako ukazuje obrázok patrí do prvej príspevok. Čo je tiež nutné, je:
    1. obsahujú skryté pole:
    Code:
    <input id="vbet_addbbcodes" type="hidden" name="vbet_postInLanguage" value="0">
    2. Zahŕňajú jednoduché Java skript, ktorý nastaví sa katalánčina kód (netestované):
    Code:
     <script language="javascript">
    function vbet_setCatalan(){
    document.getElementById("vbet_addbbcodes").setAttribute("value", "ca");
    return false;
    }
    </script>
    Vezmite prosím na vedomie, že môžete robil to zložitejšie, aby nastavenie / odstavenie tlačidlo
    3. Spustite skript Java funkcií po kliknutí na tlačidlo. Takže vaše tlačidlo Vložiť:
    Code:
     onClick="vbet_setCatalan()"
    Ak si neželáte, aby zložitejšie funkcie (ktoré budú mať tiež možnosť odstavenia hodnotu), potom môžete jednoducho nastaviť funkcie za atribútu OnClick a nezahŕňajú java skript fungovať vôbec.
    Ďalej upozorňujeme, že ak chcete, aby bol užívateľsky príjemný myslíte pridať toto tlačidlo ako prepínacie tlačidlo, takže užívateľ vie, je už zapnutý, alebo nie. To by bolo všetko oveľa jednoduchšie, ak by ste chceli pridať tam políčko miesto tlačidlá, ale tlačidlá je taktiež možné, len zložitejšie, ak chcete, aby to správne (tak, a odistenie)

Vezmite prosím na vedomie, že táto zmena bude viditeľná po používateľ zaväzuje správa - tak to bude použité na strane servera.

Ak chcete, aby práce na prehliadači strane, potom nepotrebujete 1. krok - len Java Script funkcií (spojený s tlačidlom), ktorý bude mať podľa ID (alebo štruktúry, ak nemôžete predvídať editor ID), textový editor oblasti a pridať do obsah otváranie a zatváranie lang BBCode. V takom prípade sa tiež nemusíte obávať prepínacie tlačidlo (užívateľ jednoducho vidieť, že je už pridaný v editore). Len by ste mali skontrolovať, že je už zabalený (textu sa začať tým, že lang BBCode) a ignorovať tlačidlom myši v tomto prípade (aby sa predišlo balenia niekoľkokrát).

Prosím, povedzte to budete potrebovať ďalšiu pomoc tu. Ak áno - prosím, povedzte to ak je to obzvlášť.

Člen
    Dátum registrácie
    06. 2011

Vďaka!

Veľmi podrobný a dobre vysvetliť, vďaka.

| 2 z 3 FirstPrvé 123 PoslednýLast

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •