Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
| 1 z 3 123 PoslednýLast
Výsledky 1 na 10 z 21

Závit: ¿Ako nakonfigurovať editor tlačidlo pre produkt BBCode?

Člen
    Dátum registrácie
    06. 2011

Default ¿Ako nakonfigurovať editor tlačidlo pre produkt BBCode?

Bývam v dvojjazyčnom regióne, ktorý zdieľa španielskych a katalánčina ako jazyky.

Španielčina je nastavený ako predvolený jazyk fóra, ale mnoho užívateľov môže kontextovo meniť zo španielčiny do Katalánsky v závislosti na závit / fóra, ktoré navštevujete.

Mnoho užívateľov so ziskom jediného tlačidla po editor, ktorý by Stačí vložiť Katalánsky produkt BBCode v požadovanej správy.

[Lang = ca] .... [/ Lang]

Snažil som sa zhromaždiť na toto tlačidlo v ruke, ale text je iba vložený do správ (BBCode) a nevykoná príkaz, ako výrobok.

Existuje jednoduché riešenie na to?

Naposledy upravil forosmb; 16-07-11 v 14:56.

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Tam je možná jednoduchá riešenie problému máte:
    1. Zapnutie automatického rozpoznávania jazyka (vBET možnosti správca CP) - Užívatelia budú len písať správy a vBET bude nepriehľadný v lang BBCode automaticky
    2. Sila užívateľom nastaviť predvolený jazyk (tiež možnosť vBET) - ak používateľ nastaviť jeho predvolený jazyk tohto fóra jazyku potom vBET automaticky pridá do editora možnosť BBCode (nie ako tlačidlo, ale ako prepínač - zabaliť do jazyka, alebo nie) - Môžete vidieť, ako to funguje aj na našom fóre - stačí len nastaviť predvolený jazyk iný ako angličtina (použitie Užívateľ CP).

Prosím, povedzte Potrebujete viac pomoci?

Dátum registrácie
    10. 2009

Žiadna odpoveď - za vyriešiť. Ak nie, prosím napíšte tu

Člen
    Dátum registrácie
    06. 2011

Vďaka za odpoveď.

Žiadne z týchto riešení prispôsobí 100% na moje potreby ale.

Nerád by som, aby moje sily užívateľom vybrať si jazyk v profile, pretože väčšina z nich Zmena jazyka písania medzi závitmi alebo tém.

Navyše, Google auto rozpoznávať jazyk nezodpovedá jeden. To sa vzťahuje len na príspevky označené ako [lang] a väčšina užívateľov bez profilu priradený jazyk, tak nie je funkčná.

Mám ďalšie dôležité témy, ktoré je, že akonáhle jazyk je zvolený v profile môže byť sa vrátil k "nevybrali". Trvám na tom moji používatelia nemajú pevnú použitie jazyka alebo profilu (to je skutočne dvojjazyčné kontextu) a po testovaní konfigurácie vidí pevné asignation, že sa môže vrátiť. Potrebovali by sme opraviť za to.

Môj návrh na tlačidlo jazyka značky na editor je flexibilnejší a ponúka functionlity viac "on demand", aby užívatelia z môjho pohľadu.

Tiež by ste mali byť vedomí toho, že pridaním sekundárneho užívateľskej skupiny, ako sa váš produkt nemá vplyv veľmi často do skupín albumu konfiguráciu. "0" predvolenú veľkosť snímky albumu znamená neobmedzenú veľkosť a overides iné posible užívateľskej skupiny album predvoľby. Je to súčasť vBulletin mechaniky do skupín, ale to by bolo najlepšie vytvoriť nový jazyk, užívateľské skupiny s niektorými pevnou žiadne nekonečné súhlasu veľkosti album.

Vďaka za vašu podporu.

Dátum registrácie
    10. 2009

Google Automatická detekcia funguje len pre správy, ktoré nie sú označené ako [lang] (nie je nutné skontrolovať, či je už nastavený). Je realizovaný nastaviť [lang] správy pre užívateľa automaticky a funguje to pre všetkých používateľov bez ohľadu na to, ktoré si stanovili svoj predvolený jazyk, alebo nie. Vy ste mi nerozumel, ako to funguje. Ak si myslíte, že funguje zle žiadne fórum - prosím otvoriť nové vlákno pre nové vydanie.

Prosím, otvorte nové témy pre svoje nové problémy - to nám umožní mange svoje problémy samostatne a čistí História problému. Nie sme schopní riadiť mnoho otázok v jednom závitu. Takže prosím, otvoriť nové témy na vydanie do skupín a automatické zistiť, či si myslíte, že pracuje zle na forum.

Vezmite prosím na vedomie, že pridanie tlačítka pre jazyk BBCode má nejaké problémy. Naozaj chcete vynútiť užívateľské zakaždým kliknúť na tlačidlo a vyberte jeden z 53 jazykov, zisťujú, že prvé samozrejme na taký dlhý zoznam. Vezmite prosím na vedomie, že skutočné riešenie, nie večeru taký problém. A je to v účelu, aby sa zabránilo takejto emisie. Aj ako "on demand" funkčnosť nemá zmysel vôbec. Kto bude písať svoje správy v rôznych jazykoch? Každá správa v inom jazyku a zakaždým zvoliť, v ktorom správa to je? ... Ak niekedy niekto chcieť, je lepšie použiť auto zisťovanie na účely tejto sily, než používateľ vybrať sám.

Nechcete, aby vás nútiť užívateľa na nastavenie predvoleného jazyka, ale chcete ho donútiť, aby to zakaždým, keď sa píše správa? ... Tiež nemusíte nútiť užívateľa do nastavenia predvoleného jazyka - použite automatické zisťovanie jazyka. Je určený pre takéto prípady, a to funguje OK. Vy ste mi nerozumel, ako to funguje.

Užívateľ predvolený jazyk nie je štandardná vBulletin používania jazyka. To nemá žiadny vplyv na nič iné než editory. Prečo chcete odstavenie to?

Člen
    Dátum registrácie
    06. 2011

Nepotrebujem tlačidlá pre 53 jazykov, nie len pre jednu implicitné.
    A ja by som nenúti užívateľa k ničomu. V najhoršom prípade som sa mohol sám upraviť a pridať tagy na jedno kliknutie, teraz nedostupná.

Otvorím závit na prekladateľskou otázkou, ako je to v skutočnosti nefunguje poriadku v mojom fóre.

Dátum registrácie
    10. 2009

Takže ak chcete len jeden jazyk, potom si prosím na vedomie, že vBET automaticky pridá niečo také. Ak sa užívateľ zvolil jeho východiskovým jazykom a to je iná, že fórum predvolený jazyk, potom vBET pridá ku každej editor varianta, ktorá umožní automaticky nepriehľadné užívateľovi správu lang BBCode. Nie je to tlačidlo, ale prepínač - umožňuje zapnúť (to je v predvolenom nastavení) alebo vypnúť. Môžete vidieť, ako to funguje na našom fóre nastavením predvolený jazyk ako angličtinu.

Ak je použitý editor potom posiela ďalšie dáta na server. To je parameter s názvom vbet_postInLanguage a jeho hodnota je kód jazyka, ktorý by mal byť v lang BBCode. Takže ak chcete nastaviť vlastné tlačidlá môžete zaslať formou editor týchto údajov, ak je SET, alebo môžete definovať tlačidlá s logikou na strane klienta (Java Script), ktorý bude zabaliť / rozbaliť v editore, ak je tlačidlo Set / unset. Zdá sa, že len culit nastavenie / odstavenie hodnoty skryté vbet_postInLanguage pole (ktoré si môžete pridať s tlačidlom).
    To nebude vyžadovať žiadnu Java skriptov vôbec, ak vaše tlačidlo sa zaškrtávacie pole (miesto skrytý, ktorá hodnota je tlačidlom). Zdá sa, že najjednoduchší spôsob - vBET, keď sa tento parameter nastavený sa bude starať o balení správu lang BBCode na strane servera

Pôjdem do nového vlákna pre podporu svoje ďalšie otázky. Prajete si viac podpory na tomto?

Člen
    Dátum registrácie
    06. 2011

Vďaka za vašu podporu. Nevidím prepínač voľba jazyka v mojej verzii 3.7.3 forum.I sa snažiť aktivovať it.We riešiť tak zložitú situáciu. Väčšina dvojjazyčné Používatelia by si prial, aby každý príspevok si medzi oba dobre známe languages.But musíme označiť nejakým spôsobom Katalánsky príspevky ponúknuť preklady pre niektoré len španielskej reproduktory users.In meranie s automatickou detekciou, mali by sme využiť pre možnosť "nula" vlajku, ktorá by sa zabránilo, aby translltion user.That tak aj katalánčina a španielčina príspevky sa objaví v pôvodných verziách, a to len cudzinec, a nie dvojjazyčné čitateľovi požadovať preklad aktivácia forum.I apreciate produkt a myslím, že je skvelú prácu. Pripúšťam, naše potreby sú veľmi zvláštne, ale my chceme, aby používatelia naozaj pohodlne s jazykom konfiguráciu webu.

Člen
    Dátum registrácie
    06. 2011

Vidím, odriadkovanie sa stratí pri úprave príspevky v tomto fóre.

Dátum registrácie
    10. 2009

Ak chcete mať 0 vlajku potom použite prosím notranslate BBCode že nebudú preložené vôbec - to znamená nie na jazyk. Zvážte to, čo naozaj chcete - ak máte podporu aj iných jazykov (nie iba 2) potom oveľa správy sa neprekladajú vôbec.

Toto je príklad použitia notranslate BBCode: This will not be translated at all

Aj preklad pre dvojjazyčné používatelia by nemal byť problém - ste súčasťou pôvodnú správu.

Ak ste WAN napr správy v Katalánsky nie je preložený na jazyku X (ale aj pre ostatné preložené), potom budete musieť:
    1. majú tieto správy označené ako Katalánsky
    2. zmeniť vBET kód pre spracovanie BBCode pridaním stav, ktorý sa vráti pôvodný text tohto prekladu pár.

| 1 z 3 123 PoslednýLast

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •