Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
| 2 z 3 FirstPrvé 123 PoslednýLast
Výsledky 11 na 20 z 21

Závit: vBGallery integračných problémov.

Senior Member
    Dátum registrácie
    05. 2010

Pred pokusom o druhú možnosť, ja si to teraz:

Varovanie: Include (dirnameVBET_FORUMDIR / index.php) [function.include]: Failed to open stream: Žiadny takýto súbor alebo adresár / Home / windows / public_html / galéria / vbenterprisetranslator_front_controller.php on-line 35

Varovanie: Include (dirnameVBET_FORUMDIR / index.php) [function.include]: Failed to open stream: Žiadny takýto súbor alebo adresár / Home / windows / public_html / galéria / vbenterprisetranslator_front_controller.php on-line 35

Varovanie: Include () [function.include]: Failed opening 'dirnameVBET_FORUMDIR / index.php' for inclusion (include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') v / Home / windows / public_html / galéria / vbenterprisetranslator_front_controller.php on-line 35

Senior Member
    Dátum registrácie
    05. 2010

OK ... bla ... sorry .... Zase zle. Aj teraz nahrádza dirname (__FILE__) na VBET_FORUMDIR, ale teraz som si to:

Varovanie: Require (/ includes / class_bootstrap.php.) [function.require]: Failed to open stream: Žiadny takýto súbor alebo adresár /home/windows/public_html/vb/bootstrap.php on-line 30

Varovanie: Require (/ includes / class_bootstrap.php.) [function.require]: Failed to open stream: Žiadny takýto súbor alebo adresár /home/windows/public_html/vb/bootstrap.php on-line 30

Fatal error: Require () [function.require]: Failed opening potreby ". / Includes / class_bootstrap.php '(include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php') v /home/windows/public_html/vb/bootstrap.php on-line 30

Senior Member
    Dátum registrácie
    05. 2010

OK, takže budem musieť čakať ďalší deň.

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Idem skontrolovať, čo tam máte teraz.

Senior Member
    Dátum registrácie
    05. 2010

OK, vďaka!

Dátum registrácie
    10. 2009

Overil som si php aktuálny adresár prevedením getcwd () a výsledok je: / Home / windows / public_html / galéria
    Snažil som sa použiť chdir (VBET_FORUMDIR); V front controller, ale vytvára ďalšie problémy.

Ako som písal, že používate teraz nepodporuje presmerovanie spôsobom. Strávil som veľa času a nájsť žiadne riešenie. Ak chcete, aby sme sa viac pracovať na počítači je nutné zakúpiť Integrácia služieb. Alebo stačí použiť iba .htaccess namiesto vBSEO interné presmerovanie.

Senior Member
    Dátum registrácie
    05. 2010

Spôsob, ako integrovať s vBSEO je najlepším možným spôsobom. A do teraz mi nie je pomoci ", že" cesta je IMHO trochu nezmyselné.
    Tento mod funguje 100% správne vBulletin s vBSEO. Ale preto, že je niečo v neporiadku s vbet s ňou pracovať nebude podporovať to? OK .... vďaka Michal.

Dátum registrácie
    10. 2009

Vezmite prosím na vedomie, že vBET je vBulletin prekladateľ. Garantujeme, že vBulletin bude preložená. Tiež sa snažíme podporovať aj ďalšie módy, ktoré vytvárajú svoj vlastný obsah, ale prestávky vBulletin architektúry.

To je dôvod, prečo sme vytvorili front controller, ktorý umožňuje prekladať stránky vytvorené mody, ktoré rozbije vBulletin architektúry a ničomu global_complete háčik. A vyvinuli všeobecný spôsob, ako podporovať väčšinu týchto pluginov. Stále nie sme schopní zaručiť, že každý nevie o nás, alebo dokonca neexistujúci ešte mod, ktorý je písaný v Bad spôsobom a prestávky vBulletin architektúry budú pracovať so štandardným postupom integrácie - najmä, keď máte na svoje vlastné fórum nie je štandardný prístup (. htaccess), pretože sa zavesili ju integrovať s vBSEO. Takže áno - to je to, čo som ti písal skôr a to platí aj dnes: v tejto chvíli nemáme podporu v prípade, keď mod prerušenie vBulletin architektúru a nepoužívať global_complete háčik, použiť vlastné adresár a miesto htaccess sa používa vBSEO. presmerovanie pravidlá.

Ako som napísal skôr, než vám - ja osobne som pracoval na ju na forum a dúfal, že to je malý problém, ale nie je tomu tak. Je to veľký prípad, takže ak chcete, aby sme integrovať za vás - prosím kúpiť integračných služieb. Môžete tiež len zbaviť vBSEO presmerovanie interných a použitie htaccess. - V takom prípade ste už zdarma návod, ako integrovať.

A dôvodom, prečo to nie je podporovaná, ale je veľmi jednoduché - nikto potrebné ju pred... Prosím - poznáme sa a budete vedieť, že sú užitočné, stále naše bezplatné podporu nezahŕňajú výdavky dní na niekoho server, keď to nie je vBET chybu, len jeho problém s konfiguráciou mod, ktorý nie je plne kompatibilný s vBulletin a navyše je už analyzovaný inými mod... ja som tam bol, som strávil viac ako hodinu bez dokonca sa snaží starosti, pretože to bola možnosť, že to je vBET chybu. Teraz vieme, že to tak nie je. To nie je vBET problém - to je vaša konfigurácia problém, ktorý sa v tejto chvíli nie je už popísané riešenie integrácie, ALE stále môžete ľahko integrovať ak ste sa zbaviť vbseo interné presmerovanie a použite čisté .htaccess pravidlá. Ak chcete, aby sme integrovať ho na váš server s vnútorným vbseo presmerovanie pravidlá - potom žiadate o integráciu služba, ktorá stojí $30 a môžete kúpiť tu: http://www.vbenterprisetranslator.co...on-service.php

Podporujeme úplne zadarmo na našom fóre tým, že rady a odpovede. Ak ešte naši zákazníci chcú, aby sme si prácu - máme tiež ponúkame pre nich - to je integrácia / inštaláciu / upgrade služby

Senior Member
    Dátum registrácie
    05. 2010

Chápem. Chcel by som tiež poďakovať za Váš čas a úsilie vynaložené na túto tému. Mám teraz zakázané vbgallery ako sa ukázala byť príliš ťažkostí s novým vb 4.1.5 tiež.

Dátum registrácie
    10. 2009

V tejto chvíli je vBET nie je testovaný s phpBB 4.1.5, pretože je nestabilná a nie je zatiaľ podporovaný.

| 2 z 3 FirstPrvé 123 PoslednýLast

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •