Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
Výsledky 1 na 7 z 7

Závit: Mapa stránok URL fake, alebo skutočné?

Nováčik
    Dátum registrácie
    06. 2011

Default Mapa stránok URL fake, alebo skutočné?

Text automatically translated from: German to: Slovak
    Translated text
    Keď najprv chcem povedať, že si myslím, vbet za geniálny produkt, ktorý každý cent stojí za náklady, ktoré

Sitemap je správna adresa URL adresy URL, ako je tento:
    HTML Code:
    /forum/ja/vbet-good-stories/719-%E3%82%82%E3%81%86%E4%B8%80%E3%81%A4%E3%81%AE%E3%82%B5%E3%82%AF%E3%82%BB%E3%82%B9%E3%82%B9%E3%83%88%E3%83%BC%E3%83%AA%E3%83%BC.html
    alebo len URL takto:
    HTML Code:
    /forum/vbet-good-stories/719-another-success-story.html
    Pýtam sa preto, že pre mňa je hlavné predajné miesto. Z adresy URL, ako je tento:
    Code:
    /forum/vbet-good-stories/719-another-success-story.html
    v súbore Sitemap sú nezmysel, pretože používate presmerovanie 301 k
    HTML Code:
    /forum/ja/vbet-good-stories/719-%E3%82%82%E3%81%86%E4%B8%80%E3%81%A4%E3%81%AE%E3%82%B5%E3%82%AF%E3%82%BB%E3%82%B9%E3%82%B9%E3%83%88%E3%83%BC%E3%83%AA%E3%83%BC.html
    odovzdané a Sitemap majú správne URL nie sú zlé.

Tiež som sa chcela opýtať, ak prepísané do URL Sitemap a fór som sa použiť len na fóre URL nie je niť URL v súbore Sitemap

Mnohokrát ďakujem za pomoc

ps prečo zaslať príspevok, že je zakázané posielať odkazy na iné stránky, keď som to neurobil, že? Napísal som len na ľavej strane tejto stránky

Original text

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Dobrý deň.

V tejto chvíli, keď integrovať vBET s generátorom Sitemap parapet nepretransformovali odkazy Mapa stránok. vBET prekladá odkazy na fórum, takže Google a iní pavúky nájdu a index vaše preložených strán.

Upozorňujeme, že už máme plánované riešenie na podporu vytvárania Mapa s už preložené do väzby (pozri tu pre detaily: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post8978). Nemáme vydania pre túto doteraz. Najprv budeme pridávať ďalšie preklady motory podporu vBET3.x (teraz je to len v vBET4.x) a potom budeme realizovať ďalšie funkcie - vrátane podpory pre prekladal odkazy na generátor Mapa stránok. Prosím, majte na pamäti, že integrácia s generátorom Mapa netreba vôbec - je to len pomoc pre Google, ktorý bude pravdepodobne vaše stránky indexované rýchlejšie, ešte ti budú indexované tak vďaka Google roboty.

Ak máte akékoľvek ďalšie otázky, spýtajte sa, prosím

Nováčik
    Dátum registrácie
    06. 2011

Translated text
    wow rýchla odozva, ďakujem.

Ok to je dobre, že sa plánuje integrovať prekladal adresy URL pre Sitemap.

Google sleduje bohužiaľ len určitý počet URL, ktoré majú presmerovanie 301, takže táto funkcia by bolo veľmi užitočné a dôležité.
    Mám na svoje forum, bez toho, aby táto funkcia asi dvadsať šesť miliónov presmerovanie 301, že Google bude penalizovať

Čítal som až to tu: vbet4-integration-other-plugins/415-sitemap-generator-integration.html

Rovnako tak sa plánuje, že na fóre URL pridané do Sitemap?
    Až do teraz, len vlákna URL, ktoré znejú.

Mám 1200 vlákien fóra a 500,000 je teda iba na fórach v URL mojich stránok to tak, že by bolo pre mňa dôležité, že je to forum URL v súbore Sitemap sú.
    Je to možné?

Posledná otázka.
    Je možné omeškania celé fórum v jedného jazyka do iného jazyka?

Príklad.
    Mám nemeckého fóra a že to bude vždy zobrazený a pre každého v angličtine, je to možné?

Pretože som mohol robiť kópie fórum o svojej vlastnej domény v rôznych jazykoch
    Original text

Dátum registrácie
    10. 2009

V tejto chvíli integrácie Mapa postup nezahŕňajú pridávať odkazy na forum preložených strán. Samozrejme, že je možné - len sme nemali pochýb o tom skôr, tak nám to bolo jedno predtým.

Nejaké ďalšie otázky

Nováčik
    Dátum registrácie
    06. 2011

Translated text
    OK, pretože na otázku, =)

Takže som prijal nemeckého fóra (URL
    HTML Code:
    deutsch.de
    ) A tiež chcú, aby anglický užívateľ môže prečítať.
    Potom som nainštalovať VBET a ja som na URL
    HTML Code:
    deutsch.de
    v nemeckej verzii a
    HTML Code:
    deutsch.de/en
    Anglická verzia. To je OK, ak chcem, nemčine a angličtine užívateľom zdieľať platformu dohromady.
    Ale ak chcem, nemčine a angličtine užívatelia majú svoje vlastné fórum, potom by bolo lepšie si urobiť kópiu fóra
    Potom som si dva nemecké fórum.
    jednej domény do
    HTML Code:
    deutsch.de
    pre nemecké a jeden používateľ v doméne
    HTML Code:
    englisch.com
    Angličtina pre užívateľov. To umožňuje užívateľovi čítať staré anglické nemeckej príspevky do fóra englisch.com by samozrejme mala byť angličtina v predvolenom nastavení.

Takže som mal dve nezávislé rady nezávislých každý s vlastným jazykom a vlastnú doménu.

Vyjadril som nápad rozumieť?

Je prospešné.
    Google nie je index 10 miliónov stránok z domény.
    Ale 10 miliónov stránok indexované doménach Google 50
    Original text
    Naposledy upravil Alpha; 28-06-11 v 15:33.

Dátum registrácie
    10. 2009

V tomto prípade nepotrebujete vBET vôbec ... Práve ste Cerame 50 jeden jazyk fóra. Takže to, čo pre preklady? Prosím, majte na pamäti, že to bude veľmi drahé pre vás - 50 licencií na vBulletin a možno aj ďalšie platené pluginy. Tiež 50 dosiek sa spotrebuje oveľa viac zdrojov (CPU, pamäť).

Nováčik
    Dátum registrácie
    06. 2011

Translated text
    Bohužiaľ to nie je tak jednoduché.
    Mám nemeckého fóra, ktoré má 1,5 milióna pracovných miest. Tieto komentáre sú samozrejme tiež k dispozícii vo všetkých jazykoch.
    Spôsobom ako základný, ako to bolo.
    Viem, že môžem byť 50 nových fóra len preto, že nedáva zmysel.
    Prečo by som mala byť 50 nových fór prázdnoty dôvodov, ale keď budem mať 1,5 milióna pracovných miest v obsahu?
    Ale len v jednom jazyku
    Tento obsah predstavuje ekonomický faktor môže byť násobená s prekladom do iných jazykov.
    Iba 100x funguje lepšie na samostatných doménach, na ktorých predstavenstvo potom môže prekladať vývoj nezávislé postavenie.

Prvým faktorom je cena druhotné. Nemecká fórum má menej server stojí 100-200 **** zaslúži.
    Ak sa anglickom kópiu dosiahnuť len 10% dôstojnosti, ktorá by ešte bolo ziskové. Nie sú žiadne fórum na nový server náklady na existujúce servery nie sú zaneprázdnení majú dostatočné rezervy. To by platili len licenčné náklady.
    Tiež nechcem, aby sa 50 fór naraz, ale vždy za sebou

Ale myslím, že som našiel riešenie.
    v htaccess
    HTML Code:
    #RewriteRule ^([^/]*)$ http://www.englisch.com/en/$1 [R=301,L]
    Ak by skutočne pracujú.

Ale späť k téme
    OK budem snažiť nájsť niekoho, kto ma môže integrovať fóra URL v súbore Sitemap.
    Potom som si kúpiť VBET.
    Ďakujem vám za pomoc

a ďakujem vám za tento skvelý program
    Original text

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •