Ďalej Rade. Nieważne.
Naposledy upravil jaryx; 07-12-09 v 23:34.
1. V posledných témy v vbadvanced písané v portugalčine na displeji spolu s BBCode Code: Ako sa zúčastniť Čo je potrebné urobit, ABY SA nezdá? 2. Napísal ste o portugalského "como faço PRA participar " V teľa na isté opakuje. Zatial Čo Obsah Všetkých displejové pekne Ako Tak prekladal, NIE v názve miesto "ç"Objavila"FAA $". Potom, čo som úpravy Opravy FAA $ naç Teraz predmetom JE zobrazená správne. Čo je príčinou tejto chyby? Ako môžem tento problém vyriešiť?
Ako sa zúčastniť
1. Dajte mi prosím link, kde môžem vidieť. 2. Ste schopní reprodukovať - ktorý je, ako píšete nový príspevok s názvom tohto kríky sú? Mimochodom, ako to bude jednoduchšie, v budúcnosti, pre každý problém, napíšte samostatné vlákno
ad. Viete odkaz ad. 2 Viete, popis Čakanie
Podeślij prostredníctvom fóra. To je jediný oficiálny kanál, ktorý je pomoci poskytovanej v vBET. Informácie zaslané prostredníctvom iných kanálov, sa môžu jednoducho zomrieť, alebo získať od iného počítača a bude mať väčší prístup k našim zamestnancom. Preto sorki sa za nepríjemnosti, ale zadať znovu tu
Dnes na tomto fóre je nový "Flower": Code: htt p://fifa.pes.com.pl/sezon-1-fifa-10-ps3-f2154/%D0%B7%D0%B0nz%D0%B2%D0%BB%D0%B5%D0z%D0%B8%D0%B5-23440.html Akákoľvek zmienka o tom?
htt p://fifa.pes.com.pl/sezon-1-fifa-10-ps3-f2154/%D0%B7%D0%B0nz%D0%B2%D0%BB%D0%B5%D0z%D0%B8%D0%B5-23440.html
Áno - viď názov vlákna vnútri langtitle - ako to nepridá (kód jazyka). Mimochodom - prosím otvoriť nové témy pre nové problémy To nám pomôže lepšie riadiť
Pôvodne odoslal vBET Áno-pozri titul vlákno je vnútri značku langtitle-ako sa táto pridať (s kódom jazyka). Pri príležitosti z prosím otvoriť nové vlákna pre nové otázky To nám pomôže lepšie riadiť Skutočne si myslím, nebolo túto značku. Obsahu témy rovnako. Otázkou teraz: Prečo?Používateľ má jazyk nastavený na EN, hoci jeho IP adresa je z Ruska, či sa registrácia užívateľa na fóre, je automaticky vytáčať jeho jazyku, na základe toho v akom jazyku je aktuálne zobrazenie fórum?Nie, vykazujúcich koreňa problému tejto témy, ktorá je na domovskej stránke (vbcmps), táto revidovaná Téma zoznamy mi ako: [langtitle = ru] Запись To je dôvod, prečo pokračovať v tejto téme
Naposledy upravil vBET; 11-10-11 v 00:42. Dôvod: BBCode korekcia
Ak nemáte nastaviť automatické správy rozpoznávanie jazyka systému dôveruje užívateľ. vBET neznamená automaticky nastaví jazyk počas rejestacji - užívateľ zvolí sám. vBET navrhuje automaticky (Dobré ráno, známky), jazyk založený na nastavenia prehliadača, a to na základe IP. Pokiaľ ide o BB pokročilé vBET je v súčasnej dobe žiadny modul integrovaný s VB pokročilé Dynamics langtitle a bude interpretovaná. BB CMPSU je jednoducho ešte nie je integrovaná, a preto je tu zatiaľ interpretovaná langtitle. Tak to vyžaduje integráciu. Ak chcete pomôcť integrácia - prosím napíšte Pista časť integrácie. Dovoľte mi, aby som vám ukážkový kód na použitie analyzovať langtitle - musíte použiť na správnom mieste. vBET časom bude podporovať najobľúbenejším spôsobom. V súčasnej dobe máme veľa práce versją 3.3.0, ktorý wyjdzei vrátane tygdniu, potom 4.0. Potom budeme integrovať ďalšie módne - VB CMPSU bola hlásená na integráciu
Ok. Ďakujem. S výhradou uzavretia. ps. Nemám oprávnenie nastaviť tém v oblasti integrácie ... tak som to napísal tu: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1085
Zobraziť Tag Cloud
Pravidlá fóra