Áno, smePráve teraz priorít dramaticky zmenila
![]()
Aj v prípade, ak niektoré jazyky, budú podporované iba čiastočne preklady API - v najhoršom prípade budeme len urobiť dvojaký preklad. Tj. Ak X je podporovaný ako preklad do angličtiny, ale nie Y, potom budeme z dvojitej prekladu. Samozrejme takýto prístup bude kaziť kvalitu a výkon, tak som napísal - toto je najhorší scenár. Stále ešte máme možnosť kontrolovať iné API.
Stačí skontrolovať Yahoo a nezistila žiadne API ... Len Yahoo Babelfish, čo je nástroj. Pozri tu: Yahoo! Babel Fish - preklad textov a webových stránok Preklad - Je možné ho pridať ako preklad miesto alebo preklad Vyberte Menu. Takže je to rovnaké, ako Google Translate Element. Ak sa mi niečo, prosím poslať odkaz na Yahoo preklade API.
Sme dočasne zakázané predávanie vBET licencií. Kým nebudeme mať alternatívne riešenie pre podporu prekladov nebudeme predávať viac licencií, aby som bol úprimný, s našimi užívateľmi.
Máme pol roka nájsť alternatívne riešenie, a dúfam, že budeme hľadať. Ešte v túto chvíľu času sme sa rozhodli usporiadať predajné. Budeme predávať znovu, keď vBET bude podporovať niektoré ďalšie preklady API.