Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
Výsledky 1 na 6 z 6

Závit: Extra pridal Zoznam užívateľov

Senior Member
    Dátum registrácie
    September 2010

Default Extra pridal Zoznam užívateľov

Ahoj, my naozaj potrebujeme mať 60 (ish), nové užívateľské skupiny?, Že to bude absolútna bolesť prechádza každý z zmenou oprávnenia pre moje mods a nástrojov.

Môžeme sa ich zbaviť?

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zamestnanci
    Dátum registrácie
    05. 2010

Dobrý deň,

Môžete mi to vysvetliť lepšie? užívateľské skupiny? máte na mysli - vBET jazyk užívateľskej skupiny?.
    Čo to mäso, ktoré môžu užívatelia meniť nastavenia vBET?

Vďaka

Senior Member
    Dátum registrácie
    September 2010

Ahoj Kamile, vďaka za odpoveď, pri upgrade na 3.4.0 pre vb3.8.6 som zistil, že každý jazyk má teraz svoju vlastnú užívateľskú skupinu, v Admincp> Užívateľské skupiny> užívateľskej skupiny manažér a väčšina z nich má strednú užívateľa, problém je, že som nejaké úpravy a dodal, hacky, ktoré vyžadujú administrátori nastaviť povolenia na používateľskú skupinu, tak teraz musím ísť do každého a každý vypnúť všetky oprávnenia.

Je to len zdá prehnané, aby každý z užívateľov v sekundárnom užívateľskú skupinu, aký je zmysel?

Dátum registrácie
    05. 2010

Dobrý deň,

vBET robí automaticky Zoznam užívateľov a užívatelia sú pridané do užívateľskej skupiny potom, čo po nastavenie hlavného jazyka (užívateľ jazyka v usercp).

Code:
    "have some modifications and hacks added which require admins to set the permissions per usergroup"
    Ja tomu nerozumiem, môžete to vysvetliť lepšie?

Senior Member
    Dátum registrácie
    September 2010

Mám mods, alebo hacky z vb.org a niektoré vlastné ty, napríklad aj jeden tzv VB miesto v rámci šablóny a nastavenia do skupín pre jednotlivé skupiny používateľov môžete nastaviť, či je možné použiť mod, a aké konkrétne časti mod sú k dispozícii , všetky nové užívateľské skupiny, ktoré vbet pridal mať oprávnenie nastavený tak, aby sa použitia tohto mod, ale mali by nemalo byť dovolené, mám skoro hotové prechádzajú všetky vypnutie všetkých týchto povolení je už skutočnú bolesť. Prečo sa treba dať do užívateľskej skupiny na prvom mieste?

Dátum registrácie
    05. 2010

Tu máte možnosť to opísal:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...each-user.html

Za druhé - vBET Užívateľské skupiny nie sú spojené s oprávneniami, takže možno je to vaša chyba, mod, ale nemôžem povedať s istotou.

Prosím, dajte mi meno jedného z módy a URL tohto mod (mal by byť zadarmo) a ja sa pozrieť na moje testovacie forum (a samozrejme - napíšte, ako sa množia krok za krokom)

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •