Ahoj, my naozaj potrebujeme mať 60 (ish), nové užívateľské skupiny?, Že to bude absolútna bolesť prechádza každý z zmenou oprávnenia pre moje mods a nástrojov.
Môžeme sa ich zbaviť?
Ahoj, my naozaj potrebujeme mať 60 (ish), nové užívateľské skupiny?, Že to bude absolútna bolesť prechádza každý z zmenou oprávnenia pre moje mods a nástrojov.
Môžeme sa ich zbaviť?
Dobrý deň,
Môžete mi to vysvetliť lepšie? užívateľské skupiny? máte na mysli - vBET jazyk užívateľskej skupiny?.
Čo to mäso, ktoré môžu užívatelia meniť nastavenia vBET?
Vďaka
Ahoj Kamile, vďaka za odpoveď, pri upgrade na 3.4.0 pre vb3.8.6 som zistil, že každý jazyk má teraz svoju vlastnú užívateľskú skupinu, v Admincp> Užívateľské skupiny> užívateľskej skupiny manažér a väčšina z nich má strednú užívateľa, problém je, že som nejaké úpravy a dodal, hacky, ktoré vyžadujú administrátori nastaviť povolenia na používateľskú skupinu, tak teraz musím ísť do každého a každý vypnúť všetky oprávnenia.
Je to len zdá prehnané, aby každý z užívateľov v sekundárnom užívateľskú skupinu, aký je zmysel?
Dobrý deň,
vBET robí automaticky Zoznam užívateľov a užívatelia sú pridané do užívateľskej skupiny potom, čo po nastavenie hlavného jazyka (užívateľ jazyka v usercp).
Ja tomu nerozumiem, môžete to vysvetliť lepšie?Code:"have some modifications and hacks added which require admins to set the permissions per usergroup"
Mám mods, alebo hacky z vb.org a niektoré vlastné ty, napríklad aj jeden tzv VB miesto v rámci šablóny a nastavenia do skupín pre jednotlivé skupiny používateľov môžete nastaviť, či je možné použiť mod, a aké konkrétne časti mod sú k dispozícii , všetky nové užívateľské skupiny, ktoré vbet pridal mať oprávnenie nastavený tak, aby sa použitia tohto mod, ale mali by nemalo byť dovolené, mám skoro hotové prechádzajú všetky vypnutie všetkých týchto povolení je už skutočnú bolesť. Prečo sa treba dať do užívateľskej skupiny na prvom mieste?
Tu máte možnosť to opísal:
http://www.vbenterprisetranslator.co...each-user.html
Za druhé - vBET Užívateľské skupiny nie sú spojené s oprávneniami, takže možno je to vaša chyba, mod, ale nemôžem povedať s istotou.
Prosím, dajte mi meno jedného z módy a URL tohto mod (mal by byť zadarmo) a ja sa pozrieť na moje testovacie forum (a samozrejme - napíšte, ako sa množia krok za krokom)