Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
Výsledky 1 na 3 z 3

Závit: nemôže SEO odkazy

Nováčik
    Dátum registrácie
    02. 2011

Default nemôže SEO odkazy

Mám problém, čarodejnice seo odkazy ja neviem, ako si vytvoriť svoju htaccess ..

To, čo som sa dostal do hlavnej koreň

RewriteEngine On
    # Pravidlá pre preklad spojenie s vBSEO SEO (musí byť zahrnutá skôr, než všetky pravidlá vbseo.php)
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & presmerovanie = / [L, QSA]
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & presmerovanie = / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
    RewriteRule ^ ((archív /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-F
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-D
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} ^! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | obrázky) /
    $ RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (xml | ..? Txt) (\\ GZ))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php Mapa = $ 1 [L]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | cron | vbseo_sitemap |. API \\ PHP)
    RewriteRule ^ ((archív /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbseo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-F
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-D
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} /! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | obrázky) /
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]

Nemôžem preložiť galériu cantr nájsť miesto len predvolený jazyk je v poriadku ..
    Môj web odkaz www.gooutdoor.co Problém je v galérii po kliknutí na vlajku.
    Nastavenie pre priateľské URL je:

URL typu
    Povolenie friendly URL môže zvýšiť vaše stránky umiestnenie vo vyhľadávačoch.
    ******* Mod rewrite friendly URL

S htaccess mám dať do PhotoPost smer?
    Mal by som nastaviť čokoľvek iné? Ja používam vBSEO motora.
    Naposledy upravil Maciej; 02-05-11 v 16:09.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zamestnanci
    Dátum registrácie
    05. 2010

Dobrý deň,

Čo musíte urobiť 3 kroky:
    1. aby htaccess, ako je tento:
    Code:
    RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

#RULES for SEO translation links with vBSEO (have to be included before all rules to vbseo.php)
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap|api\.php)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
    po druhé - integrovať dve vbseo súbory s vBET (všetko, čo je popísané v readme.html súboru (dva súbory _url.php a _createurl.php)

Po tretie - nastaviť dve voľby v admincp-> vBET-> hlavné.
    Vytvorte seo odkazy
    -Zmena REQUEST_URI do VBSEO_URI

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zamestnanci
    Dátum registrácie
    05. 2010

Žiadna odpoveď - vyriešený. Ak nie - prosím napíšte sem a ja sa otvorí toto vlákno ešte raz.

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •