Tento kurz Text je napísaný v gréčtine Spočiatku som videl upgrade syngekrimeni na vBulletin som žiadne zvláštne pocity, takže inštalácia 2chch všetkých členov nášho fóra boli nadšení! Zrazu z ničoho nič začali objavovať aj užívateľom z iných krajín a sme si istí, že to bolo kvôli modernizácii! Jediný problém je, (a je určite problém, v mojom fóre, pretože som nainštaloval mnoho vylepšení a programy / plugins, ale možno, že server hosting stránky) je pomalá rýchlosť a naprostý objem dát v denné zálohovanie, ktorý automaticky fórum . Prirodzene vypnúť cache a 1,2 Gb som zálohu systému denne (aferesa a obrázky z bytia v databáze), veľkosť denné zálohovanie klesol na asi 360 MB. Teraz som vypol cache a ja mám len 4 hlavné jazyky, si môžu vybrať členmi fóra. Takže čakám netrpezlivo na 2 veci. Vydanie 3.ch ktorý zlepšil vydanie dočasného uskladnenia, a samozrejme bude čoskoro zmení miesto hosting stránky. Keď okoklirothei verzii 3x a keď je rýchlosť môjho fóra vzrástli na úrovni, ktorá sa tu si istý, že hnutie členov a návštevníkov fóra budú dvojlôžkové a trojlôžkové možno konkrétne upgrade. Poďakovať Nektarios Zogkos
Zobraziť Tag Cloud
Pravidlá fóra