Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
Výsledky 1 na 2 z 2

Závit: chybové hlásenia po aktualizácii serveru

Nováčik
    Dátum registrácie
    10. 2009

Default chybové hlásenia po aktualizácii serveru

Dobrý deň,

Len som sa sťahoval svoje stránky na nový dedikovaný server. už bolo všetko v poriadku na svojom poslednom server. Po presune na nový server, ja som dostať nasledujúce chybové hlásenie:

Fatal error: Call to undefined function iconv () in / home / username / public_html / includes / vbenterprisetranslator_functions.php on line 379

to je pre SHOWTHREAD stránok. na forum stránky, rovnako ako vbacmps stránky a vbcommerce / vbcredits stránok, to ide zmizne, keď kliknete na inú vlajku.

Viete, ako môžeme tento problém vyriešiť? Vyzerá to ako nastavenie servera, pretože to bolo v pohode, ako som sa presťahoval na nový server.

vďaka
    simit

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Áno, je to otázka nastavenia servera - konkrétne PHP problém. Pozri tu to, čo je nutné pre tento mod do práce:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...faq.html # post7

Je potrebné iconv nainštalovaný, a to je to, čo vám chýba na novom serveri. Tie sa ľahko nájsť návod na inštaláciu prehliadanie Internetu na: php iconv

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •