Dobre, som prerobil všetky kroky inštalácie (ale už urobil správne) Overil som si na oblúčika iconvCode:additional .ini files parsed /etc/php5/apache2/conf.d/curl.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/gd.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/mysql.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/mysqli.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/pdo.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/pdo_mysql.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/xcache.iniVlajky sú zobrazené .. Preklad nefunguje ... Čo s tým?Code:Registered Stream Filters string.rot13, string.toupper, string.tolower, string.strip_tags, convert.*, consumed, convert.iconv.*, bzip2.*, zlib.*
Naposledy upravil wowglider.de; 12-04-11 v 14:30.
OK, aktualizujte vBET všetky súbory z priečinka nahrať ešte raz:
- Vbenterprisetranslator_seo.php musí byť v hlavnom adresári
import znova product.xml súbor z Do-Not-upload zložky.
Vaše htaccess vyzerá dobre, hmm prosím reedit svoje vBSEO podal k pôvodnej podobe
a po všetkých zmenách - kontrola vBET.
Ak stále nefunguje, pošlite mi PM si admincp a FTP detaily, a ja sa pozrieť
Už som to urobil 3x. Vám zašleme prihlasovacie údaje.
ok Čakám na vaše osobné údaje.
Ako dlho mám čakať? Moje stránky sú stále deindexed, Ive zasielať všetky informácie!
Táto podpora je stále horšie a horšie .... V prípade, že nie je pevne stanovená až do piatku budem odstrániť predplatné.
Nahral som ešte raz všetky súbory vBET - stále nefunguje, Overil som si htaccess -. Všetko je v poriadku, ale stále nefunguje.
Aj integrované vBSEO súbory s vBET - stále nefunguje.
Všetky súbory konfigurácie vyzerá dobre. Teraz už je potrebné skontrolovať nastavenie v admincp, ale nemožno používať admincp detaily z PM - môžete si overiť svoje prístupové údaje k svojmu admincp ešte raz?
Po druhé, môžete skúsiť vypnúť vBSEO a skúste použiť vBET, možno máme konflikt.
Aj editovať súbory glider-forum.de, To je v poriadku?
Vlajky pracujú dobre teraz. (Preklad adries URL príliš)
Všimol som si, že niekedy zmizne všetok text a niekedy text je preložený dobré. Možno, že máme problém s pripojením na Google.
Naposledy upravil kamilkurczak; 19-04-11 v 22:26.
teraz je v poriadku, som urobil to isté ako vy, ale teraz jeho pracovné .. Myslíte si, použiť beta súbory?
ale mohli by ste odstrániť značky znova?
vBET informácie odstránené.
Takže môžete potvrdiť, že teraz je všetko v poriadku?