Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
| 3 z 3 FirstPrvé 123
Výsledky 21 na 25 z 25

Závit: Auto si stránky Google vs obsahová pravidlá

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Quote Pôvodne odoslal MOGmartin View Post
    Tu je aktualizované dopravné štatistiky.

@ Hilinebuilders Tu je aktualizovaný graf. Tiež vidieť rovnaké ... na Twitpic3

Vašu informáciu: Mám tiež stránky Beží na WP-robot WordPress, ktoré používajú Google Translate API. Oni tiež boli hit v rovnakom čase a stratil 100% ich prevádzku.
    Druh hlúpa otázka - kde si môžete dať toto filtrov v nástroji Analytics? Len som sa rýchlo skontrolovať a nie nájsť - už viete, kde, takže by som rád bezpečné nejaký čas na hľadanie

My sme na to a zaškrtnutím. Zdá sa, že individuálne - Niektoré fóra pozri napr tendenciu niektoré nie. V tejto chvíli nie sme schopní určiť, čo je ten dôvod. Len v prípade enyone ktorá takýto problém - prosím, uistite sa, že ste si zablokovať všetky preložených strán v robots.txt

Člen
    Dátum registrácie
    September 2010

Quote Pôvodne odoslal vBET View Post
    Druh hlúpa otázka - kde si môžete dať toto filtrov v nástroji Analytics?
    Nie probs Michal,

jeho: OBSAH -> Najlepšie vstupnej stránky
    FILTER: Stránky obsahujúce tento reťazec:

Aktualizované obraz Štatistiky, a môžete vidieť v ľavom stĺpci, kde správa:

Twitpic - Zdieľanie fotografií a videa na Twitter

Quote Pôvodne odoslal vBET View Post
    Uistite sa, že ste si zablokovať všetky stránky v súbore robots.txt
    S pozdravom - som sa zablokovať dopravu v žiadnom prípade

Len pre RE STATE:
    Neverím, že plugin vbet je rozbitá. To ešte robí presne to, čo jeho inzerovaný ako - ľudia môžu stále používať preložené stránky na 100%.

Jediným problémom je, že Google prestal posielať prevádzku na týchto preložených strán. Ako jeho sakramentsky ťažké stopy preložené stránky, ak jeho dobrý preklad, ja som navrhol, že obsahujú Yahoo Preložiť API.

Pokojne by som sa stavil veľké peniaze, že to bude oveľa ťažšie pre Google odfiltrovať indexu.

Len pre RE štátu, ako:
    Ja som Nehovorím, že tieto stránky sú DE-indexovaných .... Oni jednoducho nie sú vrátené vo výsledkoch vyhľadávania, kedy bývali.

Senior Member
    Dátum registrácie
    12. 2009

Vďaka za poskytnutie nejaké nahliadnutie MOGmartin. Vidím pokles stránkach vBET prekladal tiež, ale to nie je zďaleka tak dramatická ako vy. Rozdiel je približne 25% z predchádzajúceho týždňa. (26. marca - 1.apríla vs 2 apríla-8 4)

Dátum registrácie
    10. 2009

Quote Pôvodne odoslal ivan View Post
    Pošlem Vám podrobnejšie informácie prostredníctvom PM v najbližších dňoch serveral ...

Prosím, pozrite sa v tomto článku:
    technospot.net / Blogy / stratégie-remove-strojovo preložená stránka na okuliare-index /
    V tejto chvíli nevidíme vaše licencie - prosím podrobnosti hodín licenciu ASAP. Ak si nie ste licencovaný používateľ, potom nemáte zaplatené vBET verziu. Zašlite prosím informácie o licenciu.

O link - je to opäť odporúčanie zakázať slabé automatické preklady, ktoré môžu byť nerozumie ľudským.
    Odporúčame, aby ste neumožňujú automatické preklady sa indexované. Automatické preklady nie vždy zmysel a mohli by mohli byť považované za spam. Ešte dôležitejšie je, namiesto aby viacjazyčné webové stránky, je dosiahnuť väčšieho publika tým, že poskytuje hodnotný obsah v niekoľkých jazykoch. Ak používatelia nemôžu pochopiť automatického prekladu alebo ak sa domnieva, umelé im, mali by ste sa pýtať sami seba, či skutočne chcete prezentovať tento druh obsahu, pre nich.
    Google preklady sú veľmi dobré a čitateľné, takže nie je problém s tými. Tak čo, aby bolo jasné - to odporúča vypnúť Len tie preklady, ktoré môžu byť nerozumie ľudským. Poskytujeme podporu pre ľudí písať v rôznych jazykoch a preklady sú naozaj dobré. Takže to je NIE JE o Google preklady poskytované vBET.

Myslím si, že v panike a bez podrobného čítania vyhlásenie Google tu máme veľa nedorozumení. Tak, aby bolo jasné:
    1. Preklady sú v poriadku na Google
    2. Google sa nepáči slabá automatické preklady, ktoré nie sú čitateľné
    3. Po slabé aj automatické preklady nie je zakázané, ale iba sa neodporúča
    4. Vysoká hodnota automatické preklady sú v poriadku na Google
    5. vBET ponúka Google preklady, ktoré majú veľmi dobrú kvalitu a sú čitateľné
    Naposledy upravil vBET; 17-04-11 v 19:29.

Dátum registrácie
    10. 2009

Quote Pôvodne odoslal MOGmartin View Post
    Nie probs Michal,

jeho: OBSAH -> Najlepšie vstupnej stránky
    FILTER: Stránky obsahujúce tento reťazec:

...

Len pre RE štátu, ako:
    Ja som Nehovorím, že tieto stránky sú DE-indexovaných .... Oni jednoducho nie sú vrátené vo výsledkoch vyhľadávania, kedy bývali.
    Vďaka budem hrať s ním, a či niektoré z našich fórach.

O štátnej re - ako som vám ukázať tu http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post7908 Google vracia stránky vo výsledkoch vyhľadávania. Myslím si, že môžete mať menej hľadať záznamy kvôli zmenám v indexe pozícii, ale definitívne vaše stránky sú stále v registri a budú vrátené vo výsledkoch vyhľadávania.

Urobíme nejaké vlastné vyšetrovanie - aj za Vašu ďalšiu vstup, ak zistíte niečo viac o stave vašich fóra v indexe Google.

| 3 z 3 FirstPrvé 123

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •