Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Bol som pomocou vbet od vetva 2.x, a boli na ceste modernizácie. Len som upgrade na 3.2.2.
Teraz, keď kliknem na vlajky, všimol som si, URL zmení tiež. Avšak, niekedy sa stránka načíta správne, ale inokedy, jednoducho som sa biela stránka s textom "Stránka nenájdená". Moje stránky informedtrades.com. Mám nainštalovaný vBSEO rovnako.
Videl som ľudí hlásenie podobné skúsenosti, ale nevidel som nikoho o tom hovoriť sa vyskytujú len niektoré z času, ani som videl ľudí, ktorí len mali problém po tomto nedávnom upgradu. Ospravedlňujeme sa, ak bol tento už zaoberal a ja som to prehliadol.
Bol som pomocou vbet od vetva 2.x, a boli na ceste modernizácie. Len som upgrade na 3.2.2.
Teraz, keď kliknem na vlajky, všimol som si, URL zmení tiež. Avšak, niekedy sa stránka načíta správne, ale inokedy, jednoducho som sa biela stránka s textom "Stránka nenájdená". Moje stránky informedtrades.com. Mám nainštalovaný vBSEO rovnako.
Videl som ľudí hlásenie podobné skúsenosti, ale nevidel som nikoho o tom hovoriť sa vyskytujú len niektoré z času, ani som videl ľudí, ktorí len mali problém po tomto nedávnom upgradu. Ospravedlňujeme sa, ak bol tento už zaoberal a ja som to prehliadol.
som sa vrátil k vbet 312, ktorá funguje dobre. áno, je problém týkajúci sa určité rozdiely medzi 312 a 322. Tiež, keď som sa vrátil až 312, prvé, čo som urobil, bolo výrobok prepísať. problém stále pretrvával. Potom, keď som nahral súbory 312, ktorý vyzeral, že tento problém vyriešiť. tak snáď sa problém týka súboru upraviť medzi 312 a 322.
Tiež stojí za zmienku stojí, že som vbblogs nainštalovaný. Bolo to vôbec nedotkne vôbec, adresy URL blogy nie sú napísaná v cudzom znakov. ani v roku 322, ani 312.
Naozaj by som chcel využiť nové funkcie v roku 322. Je tak môžem urobiť, že vzhľadom na situáciu?
vďaka
simit
NOVÉ: a samozrejme, že som najnovšiu verziu vbseo nainštalovaný.
Ale to zmeniť ručne. Takýto model je na mnohých miestach v konfigurácii vBSEO. Prosím PM ma prístupové údaje k CP vBSEO a ja zistím, ktoré konfiguračný parameter je za to zodpovedný.
Toto je robené tým, vBSEO - vBET nie, sa ako náhrada. Musíte vhodne nakonfigurovať vBSEO. Môžete mať možnosť zachovať nie Espagnol znaky ans aj manuálne nakonfigurovať, v FORUM_DIR / inclues / config_vbseo.php parameter $ Vbseo_custom_char_replacement. Vďaka tomu budete môcť pracovať s preloženými URL a zachovať existujúce URL pre rodný jazyk ako tie, kde.
Toto je URL, kde bol poľský listy (ako SAEC) sa zmenil vďaka $ Vbseo_custom_char_replacement a to ešte drží všetky ostatné nie anglický listy. To je rovnaký odkaz na japonské: