Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
Výsledky 1 na 2 z 2

Závit: Kde je indexovanie?

Člen
    Dátum registrácie
    02. 2011

Post Kde je indexovanie?

Viem, že mám nové fórum, ale jeden z vašich nárokov bol ako
    počet príspevkov x 52 = množstvo odkazov ...

Pretože som dostal free verzii k práci, naozaj sa naozaj
    nevidel žiadnu akciu týkajúce sa indexovanie, niektoré z prekladu adries URL
    sú indexované, ale keď sme sa násobí svoje príspevky x 52, potom by som
    majú cez 187k .. URL pri pohľade na Yahoo výbuchu, moje súbory boli
    tesne pod 2000 za posledných 1 týždeň alebo tak, a to by zahŕňali akúkoľvek
    Preklad adresy URL tiež ... v súčasnej dobe na odkazy sa zobrazujú 1884 alebo o

http://www.ongsono.com/check_backlin...makersclub.com

Takže kde je indexovanie akcie?

som tu niečo chýba?

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Ahoj

Pozerám sa na URL, ktoré ste dali. Ako vidím, Google indexovať 142 000 strán a Yahoo len 1 700 - Vyzerá to ako niečo v neporiadku s Yahoo ...

Uistite sa, že nie ste blokovanie Yahoo vaše robots.txt Ak áno - stop. Ak tomu tak nie je - nemôžeme povedať, prečo Yahoo je lenivý v tomto prípade. Google ukazuje, že je všetko v poriadku s vaším forum a prekladal stránky sú indexované dobre.

Tiež neverím výsledkov na stránke dal. Tam je napísané, že Google indexovať 142 000 stránok na vašom fóre, ale nájdete v dôsledku tohto dotazu v aplikácii Google:
    Code:
    site:vipmoneymakersclub.com
    Vidím tu len 47 700 výsledkov ... Takže výsledky sú uvedené v ongsono je úplne iný ako reálny.

Tiež som skontroloval preložený strany, tj:
    Code:
    site:vipmoneymakersclub.com/fr/
    Okolo 150 výsledkov - to naozaj nie je pôsobivé, ale ukazuje, že Google je naozaj indexovanie vašich preložených strán. Môžete si ho rýchlejšie, tj tým, že pridá si stránky k site.xml Tiež majte na pamäti, že ako rýchlo Google je prechádzanie a indexovanie stránok závisí na stránke PR a Chow rýchlo sa mení. O ďalších robotov - pravdepodobne podobný.

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •