Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
Výsledky 1 na 9 z 9

Závit: Problémy s pamäťou

Senior Member
    Dátum registrácie
    02. 2011

Default Problémy s pamäťou

Začínam nasledujúce chyby pri kliknutí na "Rád prijal" vBSEO a "Rád Vzhľadom k tomu," tlačidla na stránke užívateľského profilu:

PHP Code:
    Fatal errorAllowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 200593 bytesin /home/xxxx/public_html/forum/includes/functions.php on line 6862

Fatal error
    Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 491520 bytesin /home/xxxx/public_html/forum/includes/class_core.php(4430) : eval()'d code on line 458 
    Ako hovorím, to sa začalo diať po inštalácii Vbet ale myslím, že budem potrebovať trénovať tu, pretože údaje nezodpovedajú symptómy.

Informácie o pamäti:

Od phpinfo: memory_limit Local - 128M Master - 128M

Od php.ini:
    PHP Code:
    Suhosin Settings.

suhosin.post.max_vars 2048

suhosin
    .request.max_vars 2048

suhosin
    .cookie.encrypt Off

suhosin
    .memory_limit 32M

suhosin
    .session.encrypt Off 
    VBulletin: PHP Limit pamäte 32M

Server pamäte používajú v súčasnej dobe: 25,00% (262.136 z 1048576)

Chybové správy o tom, že musím zlepšiť pamäť, ale nevidím žiadne iné príznaky nedostatku pamäte pri použití fórum a mal som žiadne správy od môjho členov. Domnievam sa však, že bude vidieť "má rád" fatálne chybu.

Už vás naraziť na žiadne problémy, ako je to pri používaní Vbet? Bol by som vďačný za akékoľvek tipy, čo to skúsiť.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zamestnanci
    Dátum registrácie
    05. 2010

Dobrý deň,
    Ok budem testovať to na svojej skúšobnej forum. Si môžete jednoducho vyskúšať, že vBET takže tento problém - stačí vypnúť vBET a skúste to znova - Ak problém existuje, a stil vBET je zakázané - to nie je vBET problém. Ak sa problém zmizne - to je vBET problém a my opraviť.

Za druhé - môžete zvýšiť limit memory_limit v php.ini na 64 MB a reštartovať server. (Prosím, len si o tomto probléme v Google).
    s vBET máte 52 viac obsahu, a 52 viac užívateľov na fóre (ak máte všetky jazyky povolené) - náklady na pamäti serveri. Stále ešte pracujem, aby vBET efektívnejšie (nové UVOĽŇOVANIE veľmi skoro).
    Tu máte zoznam hinst:http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html

Vďaka
    Naposledy upravil kamilkurczak; 15-03-11 v 18:41.

Senior Member
    Dátum registrácie
    02. 2011

Počkám si vypočuť, čo ste objavili na testovacej stránky, než som sa do pamäte nastavenia v php.ini.

Senior Member
    Dátum registrácie
    02. 2011

Som upravil môj php.ini a zvýšenie limitu pamäte na 64M a potom reštartovať Apache, ale vBulletin Zdá sa, že toto nastavenie ignorovať a stále sťažuje, že existuje dostatok pamäte (rovnaké chyby, ako som publikoval v po 1).
    Naposledy upravil norku; 16-03-11 v 00:22.

Senior Member
    Dátum registrácie
    02. 2011

Dobrý deň,

Boli ste schopní opakovať chyby? Nemôžem pochopiť, prečo vBulletin AdminCP ukazuje 32M limit pamäti, keď sa php.ini 64M.

Dátum registrácie
    05. 2010

Nie, nemôžem reprodukovať na svoje skúšobné forum (aj klikli na tlačidlo rád na stránku používateľa).
    Vedeli ste reštartovať server po zmene v php.ini?
    Opýtajte sa, prosím o tom svojho hostiteľa poskytovateľa

Senior Member
    Dátum registrácie
    02. 2011

Áno, som reštart Apache po zmene php.ini, ale to nemalo žiadny vplyv. Veľmi zvláštne. Pozrel som sa na všeobecné pamäti, a to bolo hlboko pod 32M rovnako tak veľmi zvláštne, že som stále tieto chyby pamäte. Požiadal som svojho hostiteľa, aby sa týmto.

Senior Member
    Dátum registrácie
    02. 2011

Vyriešený. Mal som neúplné php.ini v koreňovom adresári. Všetko funguje správne teraz.

Dátum registrácie
    05. 2010

OK pre potvrdenie tejto vyriešený

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •