Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
Výsledky 1 na 4 z 4

Závit: Proces registrácie

Senior Member
    Dátum registrácie
    02. 2011

Default Proces registrácie

Existuje nejaký spôsob, ako zmeniť cestu pre registráciu e-maily? Testoval som registračného formulára ešte dnes a vybrané nemčiny ako predvolený jazyk. Pri registrácii e-mail s aktivačným odkazom prišiel bolo spojené Späť na WW w.mydomain.com / forum / register.php miesto w ww.mydomain.com / forum /de/ Register.php. Môže to zmeniť? Pripadá mi divné, aby osoby, možnosť používania fóra vo svojom vlastnom jazyku, ale inak na prvej prekážke tým, že registrácia pre neho ťažké.
    Naposledy upravil norku; 13-03-11 v 19:05.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zamestnanci
    Dátum registrácie
    05. 2010

Dobrý deň,
    Zmena Táto adresa nie je zatiaľ podporovaný.
    Budem pohybovať tejto téme v sekcii Žiadosť o vylepšenie a spýtam sa Michał o tom.

Za druhé - vBET podporovať presmerovanie podľa používateľov jazyka (jazyk prehliadača na jazyk usercp)

Môžete si vyskúšať - choďte na admincp-> vBET-> misc-> Presmerovanie na Redaktor jazyka.
    Po prihlásení bude užívateľ presmerovaný na jeho jazyk. Prosím, vyskúšajte.

Presunuté do sekcie Žiadosť o vylepšenie

Senior Member
    Dátum registrácie
    02. 2011

Ďakujem.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zamestnanci
    Dátum registrácie
    05. 2010

Urobil som testovacie konto na vašich stránkach (test_user - môžete zmazať).
    vBET pracuje na jazyk prehliadača nastavenia. Pri registrácii vBET automaticky nastaviť jazyk, možnosť Poľský V registračnom formulári.

Po registrácii a potom, keď kliknem na URL z e-mailu som bola presmerovaná na stránky preložená do poľštiny, takže URL s lang kód nie je potreba.

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •