Dobrý deň,
My znakovej sady: ISO-8859-1
Poslal som PM to si s odkazom na miesto ukazuje problém.
Dobrý deň,
My znakovej sady: ISO-8859-1
Poslal som PM to si s odkazom na miesto ukazuje problém.
Naposledy upravil norku; 11-03-11 v 12:31.
máte pravdu. Jedná sa o chybu kódovanie. Môžem reprodukovať na svoje skúšobné forum.
To je vytvorená iba vtedy, keď niekto aby príspevok z preložené stránky.
(Pamätajte - ak chcete miesto vo francúzštine - mali by ste mať vo svojom usercp francúzskom jazyku set.
Snažil som sa opraviť chyby zo včerajška - v všeobecne na ne utf fórum phpBB majú problém s kódovaním znakov s ASCII kódu pod 256.
Urobil som nové vlákno v sekcii chyba na vBulletin fóra a budem sa snažiť nájsť riešenie tejto chyby.
V všeobecne Ak ste post v francúzsky (a musí mať usercp jazyku francúzština) z normálneho (ne prekladal stránky) bude všetko v poriadku. K tomu dochádza iba pri pokuse o príspevok z preložené stránky.
Ach, jo. Áno, som opísal časť z francúzskeho Wiki a vložiť ju.
Avšak, keď som si vybral môj blog ako nemecký jazyk, a potom publikoval v nemčine, postavy stále ukazujú ako HTML čísel, keď som sa upraviť, že príspevok alebo kliknutím na šípku v preloženom po ....?
Áno, máte pravdu. Môj pohľad na dve voľné miesta - jedno aj prvé je zo nie sú preložené stránky (anglicky) - nie je problém, keď chcete upraviť.
druhý je z prekladal (poľskej) strane a tu je problém - listy s ASCII kód, pod 256 - zlé kódovanie - som ohlásil túto chybu na vBulletin a budem sa snažiť opraviť ho.
Pracujem na ňom s tímom vBulletin:
Forum ASCII znaky vydania
Teraz máme na víkend. Ak je v poriadku pre Vás môžeme začať túto tému po víkende?
Počas víkendu som sa pracovať s tímom vBulletin.
Naposledy upravil kamilkurczak; 11-03-11 v 13:25.
Áno, samozrejme
Áno, môžete si nechať aktívny. Ako viete príspevok v anglickej sú preložené dobre
Všimol som si na svoje skúšobné forum, že v UTF-8 fóra tento problém neexistuje.
Prosím skontrolujte v databáze, ako sa správajú správy (môžete vložiť tu príklad ruského správy)
Naposledy upravil kamilkurczak; 11-03-11 v 13:31.
Mám dobré informácie.
Našiel som v rozpore s vBSEO global_complete hákom
Môžete skontrolovať, že?
Naposledy upravil kamilkurczak; 11-03-11 v 13:54.
Ako zistím, že?
admincp-> Plugins a výrobkov -> Plugin Manager -> global_complete hákom vBSEO -> zakázať.
Ale ako som už písal -> No seo odkazy, ak by ste ju zakázať. Musím skontrolovať vBSEO kód a integrovať.
Uvidíme sa po víkende