Prosím, pošlite mi PM FTP a admincp detaily (a vbseoadmin) a budem kontrolovať váš server a vBET konfiguráciu.
Prosím, pošlite mi PM FTP a admincp detaily (a vbseoadmin) a budem kontrolovať váš server a vBET konfiguráciu.
Toto vlákno zmizla pred pár hodinami, kedy vaše stránky sa znížil. Teraz, keď sa vlákno opäť vidieť vidím, že moja posledná reakcia chýba.
Mám v každom prípade požadoval vrátenie peňazí. Podpora čas a podporu na úrovni, je priepastný, a úprimne povedané, nemám čas čakať na ďalšiu pol odpovede, ktoré nepomohlo ani v najmenšom.
Nie ste odpovede na otázky a reagovať na to, čo dávam, pokiaľ ide o symptómy / ďalšie informácie. Namiesto toho som mal práve vám admin prístup na úrovni môj blog? Pre mňa je to riziko, že nie som ochotný podstúpiť. Preto, ak ste ochotní venovať čas a diskutovať, čo tu potom nevidím riešenie.
Nájdete tu: http://www.vbenterprisetranslator.co...p-restore.html
Mali sme náhodné zálohy obnoviť. Naše poskytovateľa hostingových služieb, miesto dostať nás späť naše e-mailový klient obnoviť celý systém zo 7. marca - hovorili, že potom by naše e-mail klient odinštalovať (to je dôvod, prečo niť zmizol ako prvý). Keď sme zistili, čo sme požiadaní, aby okamžite obnovenie systému od najnovších možné zálohy. To je dôvod, prečo niť sa vrátil znovu (a nielen vy), ale písomné správy včera / dnes môže byť preč (správy napísané tak potom, čo bola záloha vykonaná). A to je dôvod, prečo už nie je posledný príspevok.
Chápem, prečo by ste mohli získať mylný dojem, že ste nebol podporovaný, ale bol to len chyba na našej strane poskytovateľa hostingu a niť je tu. Sme pripravení pokračovať v podpore tak rýchlo, ako vaše platba sa vráti k nám. V tejto chvíli si PayPal je držať, takže sa musíme držať žiadne akcie súvisiace s vašou licenciou. Tak rýchlo, ako pyment sa vráti Kamil začne podporovať znova. Naša supprot je zadarmo pre našich zákazníkov a užívateľov. V tomto omment nie ste naším zákazníkom (platobné hold), a nemôžete byť užívateľom platené verzie bez licencie.
Ďalej upozorňujeme, že vaše otázky sú, pretože zmeny, ktoré ste sami - nie je to, ako ste písal Paypal chybu v našom návode na inštaláciu. Naše pokyny k inštalácii sú určené pre vBulletin štruktúru. Nemáte, pretože ste si vlastné úpravy, takže je zrejmé, že budete musieť zmeniť aj pokyny pre inštaláciu, aby sa vošli na zmeny.
Môžete sa spoľahnúť na našu bezplatnú podporu prostredníctvom tohto fóra, alebo ak si myslíte, že je väčší problém (z dôvodu zmeny), a nie ste schopní to urobiť sami - môžete tiež využiť našich platená inštalácia služby: http://www.vbenterprisetranslator.co...on-service.php - vezmite prosím na vedomie, že aj v tomto prípade to môže trvať oveľa dlhšie, že normálne inštalácie, pretože budete potrebovať špeciálne zmien, pretože zmeny, ktoré ste urobili. S najväčšou pravdepodobnosťou to bude .htaccess pravidlá úrovni, ale tiež to môže vyžadovať iné fórum zložky konfigurácie, alebo malé zmeny v našich SEO súbor - nemôže povedať, len tak - Kamil je ten, kto sa stará váš prípad.
Naposledy upravil vBET; 09-03-11 v 15:50.
Som stiahol Paypal sporu. Čakanie 3 dni a keď videl moje vlákno zmizla, bolo veľmi nepríjemné, ale znie to, akoby som skočil zbraň. Ospravedlňujem sa
Mám "vBulletin štruktúry". Rozdiel oproti "z krabice" phpBB inštalácie je popísaný v plnej výške v jednom z mojich predchádzajúcich príspevkov a je naozaj dôvod, prečo som začal toto vlákno.
Naposledy upravil norku; 09-03-11 v 17:11. Dôvod: Rozšírené štvrtá veta
ok som si všimol, že vBSEO majú rôzne pravidlá, tak prosím skúste to. htaccess (s vBET zmenila pravidlá)
Code:# Some servers require the Rewritebase directive to be # enabled (remove '#' at the beginning to activate) # Please note: when enabled, you must include the path # to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/) #RewriteBase / #RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yourdomain\.com #RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forums/$1 [L,R=301] RewriteRule ^forums/((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ forums/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L] RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/ [L,QSA] RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/$2 [L,QSA] RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron) RewriteRule ^forums/((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ forums/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/ RewriteRule ^(.+)$ forums/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA] RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap) RewriteRule ^forums/((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ forums/vbseo.php [L,QSA] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/ RewriteRule ^(.+)$ forums/vbseo.php [L,QSA]
Naposledy upravil kamilkurczak; 09-03-11 v 18:07.
Snažím sa teraz. Vďaka.
Dobre. Č 404, ale stránka je prázdna, keď kliknete na vlajku (nejakú vlajku). Potrebujete vedieť, niektoré z mojich vbet nastavenia?
OK, musíte nakonfigurovať server, skontrolujte tento príspevok:
http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1535
tak inštalovať CURL a iconv v php
CURL a iconv podpory sú už povolené. Začínam 404 sa pri kliknutí na vlajku.
PHP Code:
iconv
iconv support enabled
iconv implementation glibc
iconv library version 2.5
Directive Local Value Master Value
iconv.input_encoding ISO-8859-1 ISO-8859-1
iconv.internal_encoding ISO-8859-1 ISO-8859-1
iconv.output_encoding ISO-8859-1 ISO-8859-1
PHP Code:
curl
cURL support enabled
cURL Information libcurl/7.21.0 OpenSSL/0.9.8b zlib/1.2.3 libidn/0.6.5
Tu je môj htaccess:PHP Code:
# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On
# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
#RewriteBase /
#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.xxxx\.com
RewriteCond %{HTTP_HOST} !(^www\.xxxx\.com$|^cdn\.xxxx\.com$)
RewriteRule (.*) http://www.xxxx/$1 [R=301,L]
#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yourdomain\.com
#RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forum/$1 [L,R=301]
RewriteRule ^forum/((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ forum/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
#vbet translator rules start
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/$2 [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
#vbet translator rules end
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(media/|admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ forum/vbseo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(media|admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ forum/vbseo.php [L,QSA]
## Expires
<ifModule mod_expires.c>
ExpiresActive On
ExpiresDefault "access plus 1 seconds"
ExpiresByType text/html "access plus 1 seconds"
ExpiresByType image/gif "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType image/jpeg "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType image/png "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType text/css "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType text/javascript "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType application/javascript "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType application/x-javascript "access plus 3456000 seconds"
</ifModule>
## Compression
<ifmodule mod_headers.c>
<ifmodule mod_deflate.c>
AddOutputFilterByType DEFLATE text/html text/css text/xml application/x-javascript
BrowserMatch ^Mozilla/4 gzip-only-text/html
BrowserMatch ^Mozilla/4\.0[678] no-gzip
BrowserMatch \bMSIE !no-gzip !gzip-only-text/html
</ifmodule>
</ifmodule>
#Remove index.php from xxxx/index.php
#rewrite engine on
RewriteCond %{THE_REQUEST} index\.php
RewriteCond %{QUERY_STRING} ^$
RewriteRule ^index\.php$ / [L,R=301]
Naposledy upravil norku; 22-05-12 v 09:39.
Prečo ste vBET zdravotným postihnutím?
tiež napísať tu svoj admincp-> vBET-> Hlavné nastavenia
Naposledy upravil kamilkurczak; 09-03-11 v 19:17.