Dobrý deň,
moja doména je 4 roky. A nikdy nemal problém, ako so spoločnosťou Google.
Musím povedať, že som mal veľa URL indexovaných v preklade jazykov. Viac ako forum vbet a ďalšie som videl.
Naposledy upravil pepito69; 05-03-11 v 11:10.
Aj odinštalovať vbet mod, zmaže všetky vlády, aby relationed vbet, čakať 4 dni a znova od nuly.
Nie som si istý, ak je to nepomôže, tak vždy, keď nájdete nejakú
Stalo ste len tak odinštalovať a začať znovu?
Google sa zdá, že vážne problémy s ostatnými dostať dopredu
nič, a všetko čo sa zdá byť dobré, potom
Google skládky po vás, Google do značnej miery riadia naše destinty,
Google a nie je známe, ako slušne ... dosť Google
veľa ovláda internet, čo sa deje na počítačovej siete internet, a
to, čo chcú, aby sa stalo na internete, ale ja nie som odborník,
Počul som, ale rovnako ole príbehy ... mám horúcu webové stránky, sa všetci
náhlej Google nemá Ukáž mi lásku už ... a domény
, Ktoré boli hviezdy a nejaký prevádzku, ukáže sa len veľmi málo ...
Moja doména je veľmi, veľmi nový ... Bolo to dole ako 2 dni, a ja som stratil
asi 70 spätných odkazov, nie som si istý, či to už prichádza, alebo
Zhodil som tie spätné odkazy, pretože som bol po dobu 2 dní, a
s mojím webu je tak nová, Prečo sa rýchlo spätnej vlastne je?
Google je divné, ale nie sú tu na pomoc, ale
tu zarobiť peniaze, a pomohli sami prvý ....
a niekedy môžu aj tie najmenšie zmeny miesta sa dostanete von .... pretože väčšina z nás
naozaj neviem, ako systém funguje, potom urobíme menšiu zmenu miesta, potom začneme
stráca ton prevádzky, a naša prvá myšlienka je na vine Google.
Naposledy upravil dsimms; 05-03-11 v 18:51.
Poviem vám za pár týždňov, som príliš veľa času ... aj tak vďaka.
Je tu možnosť, aby sa moje chyba, musím objaviť.
Ako som už spomenul skôr, než moje stránky, je úplne nová. to vyvrcholilo o
1400 Odkazy na iba asi dva týždne ale potom sa zarazil. Nie som si istý
čo sa deje teraz, zdá sa, že stráca 20-50 ako odkazy na
deň, takže som si istý, čo to je chyba, dúfajme, že to nie je
vbet, ale kto vie, v tomto bode. Mám postihnuté mod, ktorý má
Existuje podozrenie, že čierny klobúk, tak dúfam, že to je problém,
Teraz, keď mám vypnuté mod to robiť denne niekoľko dní / týždňov
zistiť, či moje odkazy zastaviť pád a začať znovu rastie, ale
potom opäť môže byť vôbec nič, ale pieskovisku, alebo Google dance ....
ale u 4 roky starej stránky, mali by ste byť sandboxed.
Ako viete, že práve vbet odkazy sú odstránené?
Jednoduchá, stačí napísať do vyhľadávania na stránkach Google:www.yourdomain.com / Fórum / hoAko viete, že práve vbet odkazy sú odstránené?
Zmeny v počte odkazov indexované Google je dané pravdepodobne rôzne servery Google, nie sú indexovanie rovnaký počet URL, a je viac ako 50 serverov.
Zakaždým, keď do:
miesto:www.yourdomain.com
To sa pripojí k jednému serveru Google.
Prosím, povedzte nám, kde v nástrojoch pre webmasterov, je napísané, že Google nemá rád prekladal stránky? ... Aj tu je obsah nie je automatické - preklad je automatické - obsah je záväzné z veľmi vlákna napísal si svoj užívateľmi.
Google nie je proti preložené kontextu - dôkazom je veľa fór pomocou vBET a byť indexované. Môžete jednoducho skontrolovať v príklade na našich stránkach. Ak Google je proti tomu potom nebude indexovať. Tento veľmi vlákno, ktoré je nové, je už indexovaný v iných jazykoch (Overil som si pre poľské) to, čo ľahko dôkazy, že Google je indexovanie preložených strán.
Takže to je váš problém nie je všeobecná.
V tejto chvíli vBET nie je práca na tému - takže nie sme schopní pracovať na svojom probléme, ani vám podávať žiadne ďalšie náznak toho, že - sa prosím obráťte na vBET. Nech už bol dôvod vášho problému, a vypnutie vBET ste to trvalé. Už nikdy sa nebudete musieť indexované preložených strán, pokiaľ nebudete mať preložené stránky na forum. Ako som už písal - nevieme, čo teraz bol dôvod. Mohlo by to byť aj niečo dočasné na strane Google, čo by mohlo vrátiť ako to bolo bez zmien. Možno ... Teraz to nie je problém už - teraz nemáte žiadne vBET tak v tejto chvíli je to normálna vec, ktorú nemajú indexovať preložených strán - pretože teraz nemáte preložených strán. Prosím, na prvý odbočke vBET.
Ja som kontrolu niť od začiatku sa ospravedlňujem, je fomething už napísal. Overil som si robots.txt, a videl som tam wird obsahu, ako sú:
Disallow: / Fórum / pt / * režim
Pokiaľ viem robots.txt nepodporuje zástupné znaky ako * - to by mohla byť časť problému. Nemalo by, pretože by mal povedať, že spojenie s presnou URL začiatku: / Fórum / pt / * režim by nemala byť indexované, ale možno sa niečo zmení v Google roboty a teraz nezadávajte žiadne odkazy počínajúc: / Fórum / pt / (V príklade, pretože * znaky nie sú povolené, a URL čítanie sa zastaví na tomto znamení dáva vám nie je dovolené na indexovanie všetkých preložených strán). To by bolo vysvetlenie Vašej situácie, pretože vidím, že pravidlá, ako pre všetky jazyky.
Opäť to by nemal byť dôvod, prečo tu, ale inak by ste nemali používať * znamení zakázať pravidiel, takže možno to má niečo spoločné s vašou otázkou. Prosím, odstráňte / komentár týchto pravidiel.
Skontrolujte tiež, či to, čo Webmaster Tools je ti o linku, ktorá bola zablokovaná robots.txt. Samozrejme teraz - pretože ste ich zakázali vBET - môžeme mať zlé Webmaster Tools analyzovať, pretože si odkazy nie sú existuje už na fóre. Takže ešte raz - prvýkrát zapnete vBET, že potom, čo v túto chvíľu musíme počkať, pretože Webmaster Tools neukazujú aktuálne dáta - historické (a nikdy nevie, kedy je aktualizovaný). Takže prvom kole vBET. Potom, ak za 2 týždne sa nič nezmení, budeme skúmať, je viac. Bolo by jednoduchšie, keby vBET bude po celú dobu zapnuté, teraz budeme mať ďalšiu vec - Google reakčná doba ...
Naposledy upravil vBET; 06-03-11 v 22:56.
robots.txt stále nie je zjednodušené a je to potenciálny problém makier. A ak ste čítali môj predchádzajúci príspevok tu uvidíte potenciálnu vysvetlenie, prečo bol len si stránky nie sú indexované kvôli svojmu robots.txt - potenciál - nemôžem definitívne povedať, že je to problém výrobcu, ale tiež by definitívne povedať, že nie, a to najmä, že tam máte nelegálne vyhlásenie.