Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
Výsledky 1 na 4 z 4

Závit: Štatistiky, prosím?

Nováčik
    Dátum registrácie
    02. 2011

Default Štatistiky, prosím?

Všetky tieto potraviny príbehy sú skvelé, ale musím fakty, aby rozhodnutie, takže ak niekto mi mohol pomôcť tým, že tieto

VB verzia:
    VBSEO: Číslo verzie / dátum inštalácie:
    VBET verzia / dátum inštalácie:

A nasledujúce grafy z Google služby ...
    Obsah stránok graf pred a po (webmaster)
    Mieste rýchlosť graf pred a po (webmaster)
    Zobrazenie vyhľadávače pred a po (Analytics)
    Bounce rýchlosť pred a po (Analytics)
    Hity z rodnej contra pred a po (Analytics)

Viem, že je to veľká opýtať ... , Ale aj počítať iba s všetky tieto informácie by som mohol urobiť vlastný informované rozhodnutia Aout Zakúpením tohto produktu ...

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Dobrý deň. Bohužiaľ, nemáme takéto údaje - toto fórum má vBET nainštalované od začiatku, tak tam bol žiadny "pred". Niektoré informácie sú pripojené našimi užívateľmi v tomto sub fóra: vBET Najkrajšie príbehy - Erotika Enterprise Translator (vBET)

Aj niektorí naši klienti môžu aj ich Fórum Odkazy, ktoré nájdete tu: http://www.vbenterprisetranslator.com/links.php takže si môžete prezrieť v Google, koľko si stránky sú indexované pre niektoré konkrétne miesto a jazyk.

Ak ste sprievodca nám, ako si to z Google Analytics, môžeme vám poskytnúť percento výsledky vstup do nášho fóra preložených strán.

Nováčik
    Dátum registrácie
    02. 2011

Bol by som rád, aby to plne vybavený prípadové štúdie na mojich stránkach pomocou bezplatnej verzie (časť mojej pracovný deň je poskytnúť analytickej dokumentácii, takže by bolo jednoduché / pochopiť ).... A ak to funguje by som kúpiť verzii Pro ....

Ale môžem odstrániť značky a všetky outlinks vytvára, zatiaľ čo ja to robím? Pretože tieto budú mať vplyv na výsledky

To je jediná vec, to je uvedenie mňa dávať to ísť

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Ak chcete odstrániť odkaz úveru vo voľnej verzii Stačí, keď pošlete akékoľvek príspevky (podrobnosti na str free verzii). Prosím, platená verzia má viac funkcií (napr. URL prekladu), a to je oveľa viac optimalizované (v budúcej verzii budeme podporovať aj vyrovnávaciu pamäť o najpoužívanejší implementácií). Takže ak sa vám bude páčiť free verziu, potom sa platí z nich bude definitívne e niečo, čo sa vám páči

Okrem úveru link nie je nič iné, tak myslím, že môžete utiecť Ak máte akékoľvek ďalšie otázky, obráťte sa, prosím - my Vám radi pomôžeme

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •