informácie o odoslanie.
informácie o odoslanie.
Vďaka. Začnem pracovať na svojom serveri.
Tiež môžete skúsiť použiť SEO odkazy (bez vBSEO).
choď na admincp-> vBET-> Hlavné nastavenia a možností:
Preklad odkazy typu na Vytvorte URL podľa SEO link konsenzu (tj "/ en / adresa)
Po že by ste mali pridávať na vás htaccess v sekciách zložky týchto pravidiel.:
Code:#RULES for SEO translation links without any SEO engine (on raw vBulletin links) #If you are using vB 'Mod Rewrite Friendly URLs' then put those rules JUST BEFORE vB rules RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|sq|ca|et|tl|gl|hi|id|lv|lt|mt|sl|uk|vi|cy|yi)/archive/index.php/(.*)?$ archive/index.php?/$2&language=$1 [L,QSA] RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1 [L,QSA] RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1 [QSA]
Dobrý deň,
Prosím, skúste to teraz - by teraz pracuje. Môžete potvrdiť, že?
Po druhé - tento problém môže byť špecifické len pre tento test forum. Na hlavným fórom, malo by to funguje dokonale.
Vyzerá dobre.
vďaka.
presunie sa do môjho života forum čoskoro.
sa snažil pomocou SEO, ale som chybu 404:
Not Found
Požadovaná adresa URL / testvb / Fórum / pt / forum.php nebola nájdená na tomto serveri.
Ďalej, 404 Not Found došlo k chybe pri pokuse o použitie ErrorDocument spracovávať žiadosti.
len nastavenia v mojej živé fórum, ktoré majú tiež rovnaký problém. Čo sa zmenilo to opraviť v mojom teste forum?
Ja som zakázal vo svojej živej forum.
Naposledy upravil Schmike; 04-02-11 v 06:22.
Budem ju podal Kamil, kedy Kamil sa budeme o tom premýšľať
Vďaka
Dobrý deň,
Prosím, pošlite mi informácie o svojej admincp hodín - budem chcete povoliť túto vBET len pre mňa a ja sa stanovuje, že pre vás.
Takže, ak chcete upraviť ručne, musíte:
1. otvorený a vytvorte kópiu tohto súboru:
forum root / inlcudes / vbenterprisetranslator_functions_url.php
2. V tomto súbore nájdete:
3. a nahradiť:PHP Code:
$amp = (THIS_SCRIPT == 'external' || THIS_SCRIPT != 'blog_external') ? '&' : '&';
4. Uložiť súborPHP Code:
$amp = (THIS_SCRIPT == 'external' || THIS_SCRIPT != 'blog_external') ? '&' : '&';
5. testovať
Ale to nie je skutočné riešenie. To odstráni niektoré funkcie na vašom webe. Tento problém je špecifický na forum (nemôžem reprodukovať na svoje skúšobné forum), takže som len môže vyriešiť ho na svojom serveri (musím admincp detaily príliš).
Ak chcete, môžete použiť toto riešenie - to funguje, ale ja by som o kontrolu ďalšieho riešenia, na vašom serveri.
Prosím, potvrďte.
Vďaka.
, Ktorý pracuje pre moje živé forum teraz.
Ak chcete vyskúšať iný rozlíšenie, urobte to prosím na skúšobnej ploche. vďaka.