Ako nový on-line Dobrý deň všetkým.
Dostal som informáciu, že môžem popísať problém jedz. Poľštine.
VBET2.4.3 inštaláciu bez vbulletin.org / forum / showthread.php? T = 232456 & page = 25
na BB 4.1.0 PL2.
Bohužiaľ, keď vyberiete ľubovoľnom jazyku (flag ikonu) sa zobrazí prázdna stránka.
mandrivalinux.eu
Som vykonal test a vypne všetky nainštalované módy, a situácia sa nezmenila. Stále Po výbere jazyka sa zobrazí prázdna stránka.
Pre test som si nainštaloval kópiu vB4.1.0 PL2 fórum na iný server a všetko funguje.
mageiaforum.eu
Htaccess na oboch serveroch sú identické.
Neviem, kde hľadať chybu.
Ako opraviť to, že preklad vBET práce?
Jako nowy na forum witam wszystkich. Otrzymałem informację, że mogę opisać problem w jęz. polskim. Zainstalowałem vBET2.4.3 free ze strony vbulletin.org/forum/showthread.php?t=232456&page=25 na vB 4.1.0 PL2. Niestety po wybraniu któregokolwiek języka (ikona flag) wyświetla się pusta strona. mandrivalinux.eu Przeprowadziłem sprawdzian i wyłączyłem wszystkie zainstalowane mods i sytuacja nie zmieniła się. Nadal przy wybraniu jakiegokolwiek języka wyświetla się pusta strona. Dla testu zainstalowałem kopię forum z vB4.1.0 PL2 na innym serwerze i tu wszystko działa poprawnie. mageiaforum.eu Na obu serwerach htaccess są identyczne. Nie wiem gdzie szukać błędu. Jak to poprawić, aby tłumaczenia z vBET działały?