Jediná vec, ktorá bola vypnutá bol taliansky jazyk (Obrátil som sa na to), pretože je to fór materinským jazykom som si nemyslel, že to vadilo tak som bol dobrý, pretože pred rokom, takže čo je teraz?
Tu je príklad (webu), čo mám na mysli, keď hovorím, efektívne indexovať príspevkov.
Pred vBET (efektívna forum štatistiky indexované):
Po vBET (nie je efektívna fórum indexované štatistiky):
Čo sa snažím povedať je, že 52x jazyk preložené príspevky sú teraz považované za duplicitné príspevky od Google. E-mail je samozrejmý
V mojej vlastné slová, keď hovorím, že útok topánok mám na mysli, keď máte 300 Google roboty ťažko prechádzať vaše webové stránky v rovnakej dobe jesť a násilím vyrvať na šírku pásma, RAM a CPU a pôsobiť fórum stánky. A to napísal vo svojom liste ďalej vo viac profesionálne, ale význam je rovnaký.
Oficiálna Google E-mail:
Googlebot stretávajú s problémami pri prechádzaní vašich stránok http://mysite.com/.
Googlebot narazil extrémne veľké množstvo odkazov na vašich stránkach. To môže znamenať problém s vaším stránok URL štruktúru. Googlebot môže zbytočne prechádzať veľký počet rôznych adries URL, ktoré odkazujú na rovnaký alebo podobný obsah, alebo prechádzať časti webu, ktoré nie sú určené na navštívená Googlebot. V dôsledku toho môže byť Googlebot spotrebuje oveľa väčšiu šírku pásma, ako je potrebné, alebo nemusí byť možné úplne index všetkého obsahu na vašich stránkach.
Čítal ste to, čo podporuje Google tím mi písal? -> Všeobecne sa táto správa zobrazí, ak sa objavia relatívne vysoký počet adries URL pre vaše webové stránky.
Napísali ste všetko a nič, lebo nechápem angličtiny, tak mi opravu v jednoduchých krokov, ako je;
1. Do tejto
2. Myslíte, že
3. A to
atď
S pozdravom