Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
| 2 z 3 FirstPrvé 123 PoslednýLast
Výsledky 11 na 20 z 30

Závit: Google upozornenia e-mailom: Googlebot našiel extrémne vysoký počet adries URL na vašich stránkach

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

1. Prosím, zapnite talianskou vlajkou na forum (nenašiel som ju) - teraz užívateľa, ktorý zmenil jazyk, nie sú schopní sa vrátiť späť do pôvodného jazyka. Ako som písal obsah vlákien, ktoré som mohol vidieť, ako som videl, že som sa zaregistrovať len jednu vetu, vo všetkých prípadoch. To nie je to, čo osobne sa domnievam, ako priemerná dĺžka obsahu. Opäť to robí stránky, vyzerá veľmi podobné, pretože rozdiel medzi krátkodobými vlákien je len jedna veta - zvyšok je rozloženie, ktoré je rovnaké. Neviem, ako ste si istá, že to nemá nič spoločné s týmto prípadom. Ak viete niečo, čo nemáme, prosím len zdieľať tak budeme schopní pomôcť rýchlejšie. Viete, prečo tento e-mail bol odoslaný?

2. Nemám uzol, čo je školský program pre deti vo svojej krajine, ale dúfam, že to bude veľmi užitočné, aby vedeli, že zaregistrujte mod po 3 návštevách nemá nič spoločného s robotmi, ako sa prechádzajú.
    Prosím, zamerať sa na túto tému. A dať potrebné odpovede - nevedel som, ktorá mod používate a ja som sa ani nespýtal, pretože to nie je pre mňa dôležité - dôležité je, je to bezpečné spúšťanie. Ak máte 100% istotu, že je to bezpečné potom skvelé. Len v prípade, že ste mali nejaké pochybnosti, môžete vidieť, ako Google vidí vaše fórum pomôcky na webmasterov.

Vezmite prosím na vedomie, že Google topánky sú neútočí iných stránok - Google nepoškodzujú stránky. Odporúčame použiť vyrovnávacej pamäte na dlhšej lehote, pretože je to lepší výkon. Tiež ak máte pocit, že to určite jediný dôvod, prečo je počet prekladov na stránke - pokojne vypnúť niektoré z nich, a aby opäť po jednom z času na čas. Ešte prosím, že vaša licencia je aktívna po dobu 6 mesiacov a máte tohto e-mailu teraz. Je ťažké uveriť, že po dobu 6 mesiacov Google nemal videl tie odkazy - v skutočnosti mnohí z tých, ktoré ste už indexované. Takže som si istý, že to je príčina e-mail, ktorý ste dostali. Aj keď je to prosím do úvahy všetky informácie, ktoré bolo dané vám po analýze týchto väzieb.

Neviem, čo myslíte tým efektívne vlákna.

Tiež prosím, na vedomie, že pracujeme na tomto probléme - máš výsledky našej analýzy. A prosím, držte sa hovoriť to, čo považuje Google - pretože ste to vy, kto sa domnieva, že Google nájsť to správne. Máme veľa fór, ktoré nemajú absolútne žiadny problém s Google a všetkých jazykoch zapnuté. A nie je pravda, že obsah nie je fyzicky existuje, prosím, povedať, čo môžeme tvrdiť, že niečo ... Obsah existuje pre každého, kto navštívi, a to fyzicky existuje v databáze v origináli a vo vyrovnávacej pamäti v preklade. To nie je svety lotérie - to je preklad nemohlo stať, ak sa obsah neexistuje. A nič sa tu podvádza - prečítajte si Google TOS - to je Google, ktorý tvrdí, že preklad môže byť medzipamäte pre max 15 dní. To je všetko v poriadku s Google v prípade automatickej preklady - je to Google, ktorý sa týmto prekladom

Tiež žiadny klient môže povedať, že akýkoľvek obsah, ktorý je prenášaný na neho je zo statického súboru alebo nie. V skutočnosti sa v týchto dňoch takmer nič nie je statické teraz. V vBulletin žiadne stanovisko plečky zo statických HTML konštrukcia - všetko na základné dáta z databázy (jazyky, šablóny, štýly). Nemám tušenie, čo je vaše znalosti o architektúre klient-server s tenkým klientom, ale uvedomte si, že obsah ak existuje link odpovede. Hovoriť, že Google sa domnieva, že podvádza, pretože neexistuje nemá nič spoločné s realitou.

Ďalej upozorňujeme, že môžete v každom okamihu spojenia použiť vBET SEO a / en / miesto language = - táto konfigurácia je len na vás a vBET podporuje bez vBSEO.

O vedomia, ktoré si dal - ako som písal, ak máte pocit, že objavil skutočný dôvod vášho problému potom máte riešenie. Ešte prosím, že to je nejaká všeobecná odpoveď aj bez kontroly, čo sa stane. Ja by som nepočítal, že:
    1 - máte podobné množstvo odkazov na pol roka.
    2 - Google Mail sám hovorí:
    "Googlebot môže zbytočne prechádzať veľké množstvo zreteľné adresy URL, ktoré odkazujú na rovnaký alebo podobný obsahAlebo prechádzať časti webu, ktoré nie sú určené na navštívená Googlebot ".

Takže ešte raz, prosím zvážiť naše rady a analyzovať výsledky. Ak máte pocit, že je len otázkou množstva prekladov, ktoré ste zapli - potom viete, že riešením.

Myslíte si stále potrebujú našu pomoc / poradiť v tejto veci?

Senior Member
    Dátum registrácie
    10. 2009

Jediná vec, ktorá bola vypnutá bol taliansky jazyk (Obrátil som sa na to), pretože je to fór materinským jazykom som si nemyslel, že to vadilo tak som bol dobrý, pretože pred rokom, takže čo je teraz?

Tu je príklad (webu), čo mám na mysli, keď hovorím, efektívne indexovať príspevkov.

Pred vBET (efektívna forum štatistiky indexované):

Po vBET (nie je efektívna fórum indexované štatistiky):

Čo sa snažím povedať je, že 52x jazyk preložené príspevky sú teraz považované za duplicitné príspevky od Google. E-mail je samozrejmý

V mojej vlastné slová, keď hovorím, že útok topánok mám na mysli, keď máte 300 Google roboty ťažko prechádzať vaše webové stránky v rovnakej dobe jesť a násilím vyrvať na šírku pásma, RAM a CPU a pôsobiť fórum stánky. A to napísal vo svojom liste ďalej vo viac profesionálne, ale význam je rovnaký.

Oficiálna Google E-mail:
    Googlebot stretávajú s problémami pri prechádzaní vašich stránok http://mysite.com/.
    Googlebot narazil extrémne veľké množstvo odkazov na vašich stránkach. To môže znamenať problém s vaším stránok URL štruktúru. Googlebot môže zbytočne prechádzať veľký počet rôznych adries URL, ktoré odkazujú na rovnaký alebo podobný obsah, alebo prechádzať časti webu, ktoré nie sú určené na navštívená Googlebot. V dôsledku toho môže byť Googlebot spotrebuje oveľa väčšiu šírku pásma, ako je potrebné, alebo nemusí byť možné úplne index všetkého obsahu na vašich stránkach.

Čítal ste to, čo podporuje Google tím mi písal? -> Všeobecne sa táto správa zobrazí, ak sa objavia relatívne vysoký počet adries URL pre vaše webové stránky.

Napísali ste všetko a nič, lebo nechápem angličtiny, tak mi opravu v jednoduchých krokov, ako je;
    1. Do tejto
    2. Myslíte, že
    3. A to
    atď

S pozdravom
    Naposledy upravil mario06; 17-01-11 v 22:44.

Senior Member
    Dátum registrácie
    10. 2009

Stále čaká na nápravu.

S pozdravom

Dátum registrácie
    10. 2009

Quote Pôvodne odoslal mario06 View Post
    Jediná vec, ktorá bola vypnutá bol taliansky jazyk (Obrátil som sa na to), pretože je to fór materinským jazykom som si nemyslel, že to vadilo tak som bol dobrý, pretože pred rokom, takže čo je teraz?
    Je to len poradiť od nášho tímu, ktorý bez toho, aby táto vlajka používatelia nebudú môcť vrátiť späť do pôvodného jazyka, keď kliknete na vlajku. Tak to je múdre, aby vlajku pre váš predvolený jazyk

Tu je príklad (webu), čo mám na mysli, keď hovorím, efektívne indexovať príspevkov.

Pred vBET (efektívna forum štatistiky indexované):

Po vBET (nie je efektívna fórum indexované štatistiky):

Čo sa snažím povedať je, že 52x jazyk preložené príspevky sú teraz považované za duplicitné príspevky od Google. E-mail je samozrejmý
    To je NIE JE pravda. Máte problémy s používaním fóra. Máte rozbité archív - a väčšina odkazy, ktoré ste získali od spoločnosti Google e-mail sa o archív. Ste úplne ignoruje našu podporu - ste nemali odpovedať na otázky o verziu a stále hovorím, čo si myslíte a čo nie je pravda. Ak chcete vyriešiť váš problém, prosím, žiaľ naša podpora rady. Pýtali sme sa vás, o vašich vB verziu, pretože ste prerušili archívu. Je to podporované 3.8 alebo niektoré nie sú podporované verzie? Vieme, že archív je rozdelená na 3.6 pretože vBulletin chybu. To vám dáva tisíce nefunguje odkazy a máš od spoločnosti Google e-mail o zlé odkazy. Namiesto počúvať naše podporovať a spolupracovať ste stále hovoria nejaké smiešne nápad a myslíte si, že je dôležité, aby ho v červenej farbe.
    Aký je váš cieľ tu? Chcete, aby našu podporu pri riešení vášho problému, alebo ste len snaží zastrašiť ostatní? Pretože ak chcete tento problém vyriešiť, prosím spolupracovať s našou podporou.

Aj o imidž, ktorý si dal - je to váš nesprávnej interpretácii. Google sa nestará o počet pracovných miest ukazuje fóre. A to nemôže starať o to. Je to preto, že Google indexuje všetky stránky, ktoré nie sú blokované! Na fóre sa členom strany, skupiny, močiare snáď, albumu a tak ďalej ... a tak ďalej ... Tiež forum môže mať mnoho ďalších pluginov, ktoré vytvoria ďalšie stránky (ako arcade).
    Takže prosím pochopiť: ste na omyle. Google nepovažujeme preložený obsah je kopírovanie. Máte problém s vlastnou fórum, a zistili sme, oblasti možných príčin. Takže prosím - ladom našich pokynov / otázok. V opačnom prípade to môže byť označený za vyriešený, pretože sa vám zdá byť nemajú záujem s našou podporou, rovnako ako sa opakovať to, čo si myslíte zle - už sme si to - nie je žiadny potrebné opakovať znovu. To nie je pravda. Prosím, zamerať sa na riešenie vášho problému, ak chcete, aby bol vyriešený. Prosím odpovedzte na otázku a udržať pozornosť na archív.

Oficiálna Google E-mail:
    Googlebot stretávajú s problémami pri prechádzaní vašich stránok http://mysite.com/.
    Googlebot narazil extrémne veľké množstvo odkazov na vašich stránkach. To môže znamenať problém s vaším stránok URL štruktúru. Googlebot môže zbytočne prechádzať veľký počet rôznych adries URL, ktoré odkazujú na rovnaký alebo podobný obsah, alebo prechádzať časti webu, ktoré nie sú určené na navštívená Googlebot. V dôsledku toho môže byť Googlebot spotrebuje oveľa väčšiu šírku pásma, ako je potrebné, alebo nemusí byť možné úplne index všetkého obsahu na vašich stránkach.
    Presne tak! MÁTE ZLE štruktúry! MÁTE ZLE obsah! a my sme písali to na vás hneď na začiatku (http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6846) - Máte havaroval archív, kde sú tisíce nefungujú odkazy! Takže prosím, začať používať našu podporu, ktorú požiadal o miesto sa snaží vydesiť naše užívateľa. Čo očakávate od nás, keď žiadate o podporu, a to ignorovať?

Napísali ste všetko a nič, lebo nechápem angličtiny, tak mi opravu v jednoduchých krokov, ako je;
    1. Do tejto
    2. Myslíte, že
    3. A to
    atď

S pozdravom
    Tu máte presné informácie, ktoré by ste mali zablokovať členom strany a ako to urobiť:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6845

Tu máte informácie, že vaše archívu narazil, otázka o vašej verzii phpBB a čo robiť v prípade, že nie je podporovaná verzia:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6846
    To je veľmi presné inštrukcie - prosím, povedzte to, akú verziu používate vBulletin.

A tu máte informácie, ktoré vyčnievajú nemali robiť nič s príspevkami, ktoré sú veľmi krátke (stačí 1 veta), pretože to je otázka nie obsahu vBET. Keď obsahu budú mať dlhšiu (užívatelia si odpovedí) obsah týchto stránok nebude už podobné:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6847

Takže:
    1. Udržujte svoje členské stránky blokované tak, ako ste to v poslednej dobe (len pre registrovaných užívateľov), alebo pomocou súboru robots.txt, ako je popísané tu: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1178
    2. Skontrolujte, či pomôcky na webmasterov vaše "3 návštev Guest" mod je Google save - Pozrite sa, ako Google pozri fórum tým, že na niektoré URL vlákna. Skontrolujte, či niekoľkokrát (nemožno povedať, spoločnosť Google bude používať rovnaké IP každej kontrole). Týmto spôsobom budete mať naozaj istotu, že mod je zachrániť pre roboty.
    3. Máte rozbité Archív - prosím, povedzte to, akú verziu phpBB používate?
    4. Pre krátke témy stačí dať nejakú dlhšiu odpoveď, že (samozrejme rôzne), alebo len udržať, pretože dúfa, že ľudia budú odpovedať na tieto závity.

PS.
    Berte prosím moju ospravedlnenie za neskoré odpoveď. Bol som na delegácie a Kamil bolo povedané, aby túto otázku sa mi. Takže ešte raz sorry
    Naposledy upravil vBET; 20-01-11 v 19:47.

Člen
    Dátum registrácie
    04. 2010

Dobrý deň,
    Musím povedať, že Michal má pravdu, mal som rovnaké varovanie od spoločnosti Google a je ľahko riešiť, keď sa pozriete na to, čo URL sú príčinou problému. V mojom príklade som mal veľa duplicitné obsah, pretože vbet vložka: & language = sk, vo francúzskom URL. Ak pôjdete do parametrov v Webmaster Tools môžete vyriešiť bez tohto parametra. A zároveň sa pozerať na svoje roboty súboru. Mám tiež zakázať v súbore archíve roboty, nepotrebujem to. Tam je veľa práce, aby si s robots.txt, ak používate VBET.
    A ja neverím, doporučujeme použiť viac než 20 jazykov, nemusíte sa
    Naposledy upravil pepito69; 20-01-11 v 22:53.

Senior Member
    Dátum registrácie
    10. 2009

Dvojité príspevok, ospravedlňujem sa!
    Naposledy upravil mario06; 21-01-11 v 08:38.

Senior Member
    Dátum registrácie
    10. 2009

Quote Pôvodne odoslal vBET View Post
    Je to len poradiť od nášho tímu, ktorý bez toho, aby táto vlajka používatelia nebudú môcť vrátiť späť do pôvodného jazyka, keď kliknete na vlajku. Tak to je múdre, aby vlajku pre váš predvolený jazyk

To je NIE JE pravda. Máte problémy s používaním fóra. Máte rozbité archív - a väčšina odkazy, ktoré ste získali od spoločnosti Google e-mail sa o archív. Ste úplne ignoruje našu podporu - ste nemali odpovedať na otázky o verziu a stále hovorím, čo si myslíte a čo nie je pravda. Ak chcete vyriešiť váš problém, prosím, žiaľ naša podpora rady. Pýtali sme sa vás, o vašich vB verziu, pretože ste prerušili archívu. Je to podporované 3.8 alebo niektoré nie sú podporované verzie? Vieme, že archív je rozdelená na 3.6 pretože vBulletin chybu. To vám dáva tisíce nefunguje odkazy a máš od spoločnosti Google e-mail o zlé odkazy. Namiesto počúvať naše podporovať a spolupracovať ste stále hovoria nejaké smiešne nápad a myslíte si, že je dôležité, aby ho v červenej farbe.
    Aký je váš cieľ tu? Chcete, aby našu podporu pri riešení vášho problému, alebo ste len snaží zastrašiť ostatní? Pretože ak chcete tento problém vyriešiť, prosím spolupracovať s našou podporou.

Aj o imidž, ktorý si dal - je to váš nesprávnej interpretácii. Google sa nestará o počet pracovných miest ukazuje fóre. A to nemôže starať o to. Je to preto, že Google indexuje všetky stránky, ktoré nie sú blokované! Na fóre sa členom strany, skupiny, močiare snáď, albumu a tak ďalej ... a tak ďalej ... Tiež forum môže mať mnoho ďalších pluginov, ktoré vytvoria ďalšie stránky (ako arcade).
    Takže prosím pochopiť: ste na omyle. Google nepovažujeme preložený obsah je kopírovanie. Máte problém s vlastnou fórum, a zistili sme, oblasti možných príčin. Takže prosím - ladom našich pokynov / otázok. V opačnom prípade to môže byť označený za vyriešený, pretože sa vám zdá byť nemajú záujem s našou podporou, rovnako ako sa opakovať to, čo si myslíte zle - už sme si to - nie je žiadny potrebné opakovať znovu. To nie je pravda. Prosím, zamerať sa na riešenie vášho problému, ak chcete, aby bol vyriešený. Prosím odpovedzte na otázku a udržať pozornosť na archív.

Presne tak! MÁTE ZLE štruktúry! MÁTE ZLE obsah! a my sme písali to na vás hneď na začiatku (http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6846) - Máte havaroval archív, kde sú tisíce nefungujú odkazy! Takže prosím, začať používať našu podporu, ktorú požiadal o miesto sa snaží vydesiť naše užívateľa. Čo očakávate od nás, keď žiadate o podporu, a to ignorovať?

Tu máte presné informácie, ktoré by ste mali zablokovať členom strany a ako to urobiť:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6845

Tu máte informácie, že vaše archívu narazil, otázka o vašej verzii phpBB a čo robiť v prípade, že nie je podporovaná verzia:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6846
    To je veľmi presné inštrukcie - prosím, povedzte to, akú verziu používate vBulletin.

A tu máte informácie, ktoré vyčnievajú nemali robiť nič s príspevkami, ktoré sú veľmi krátke (stačí 1 veta), pretože to je otázka nie obsahu vBET. Keď obsahu budú mať dlhšiu (užívatelia si odpovedí) obsah týchto stránok nebude už podobné:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6847

Takže:
    1. Udržujte svoje členské stránky blokované tak, ako ste to v poslednej dobe (len pre registrovaných užívateľov), alebo pomocou súboru robots.txt, ako je popísané tu: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1178
    2. Skontrolujte, či pomôcky na webmasterov vaše "3 návštev Guest" mod je Google save - Pozrite sa, ako Google pozri fórum tým, že na niektoré URL vlákna. Skontrolujte, či niekoľkokrát (nemožno povedať, spoločnosť Google bude používať rovnaké IP každej kontrole). Týmto spôsobom budete mať naozaj istotu, že mod je zachrániť pre roboty.
    3. Máte rozbité Archív - prosím, povedzte to, akú verziu phpBB používate?
    4. Pre krátke témy stačí dať nejakú dlhšiu odpoveď, že (samozrejme rôzne), alebo len udržať, pretože dúfa, že ľudia budú odpovedať na tieto závity.

PS.
    Berte prosím moju ospravedlnenie za neskoré odpoveď. Bol som na delegácie a Kamil bolo povedané, aby túto otázku sa mi. Takže ešte raz sorry
    1. My robots.txt bol rovnaký, ja nič nemenil a vyzerá dobre:
    User-agent: *
    Disallow: / admincp /
    Disallow: / clientscript /
    Disallow: / cpstyles /
    Disallow: / members /
    Disallow: / customavatars /
    Disallow: / customprofilepics /
    Disallow: / images /
    Disallow: / modcp /
    Disallow: / ajax.php
    Disallow: / attachment.php
    Disallow: / calendar.php
    Disallow: / cron.php
    Disallow: / editpost.php
    Disallow: / global.php
    Disallow: / image.php
    Disallow: / inlinemod.php
    Disallow: / joinrequests.php
    Disallow: / login.php
    Disallow: / member.php
    Disallow: / memberlist.php
    Disallow: / misc.php
    Disallow: / moderator.php
    Disallow: / newattachment.php
    Disallow: / newreply.php
    Disallow: / newthread.php
    Disallow: / online.php
    Disallow: / poll.php
    Disallow: / postings.php
    Disallow: / printthread.php
    Disallow: / private.php
    Disallow: / profile.php
    Disallow: / register.php
    Disallow: / report.php
    Disallow: / reputation.php
    Disallow: / search.php
    Disallow: / sendmessage.php
    Disallow: / showgroups.php
    Disallow: / subscription.php
    Disallow: / threadrate.php
    Disallow: / usercp.php
    Disallow: / usernote.php

2. Nie, neukladá
    3. Môj archív funguje, všetky odkazy testované a pracovať, kde si videl, že zlomené?
    4. Len malé príspevky sú miesta, kde noví členovia sa prezentujú a len povedať "Ahoj, moje meno je Tom" Nemôžem nič robiť, 90% príspevkov sú sprievodcovia význam strednej veľkosti.

pepito69 povedal niečo zaujímavé, ktorý zahŕňa parameter url, ako som uviedol vyššie
    V mojom príklade som mal veľa duplicitné obsah, pretože vbet vložka: & language = sk, vo francúzskom URL. Ak pôjdete do parametrov v Webmaster Tools môžete vyriešiť bez tohto parametra.
    ale len že pre jeden jazyk Idem to pre všetky jazyky, takže je to dôvod, a to, čo musím robiť presne?

PS. Nemám vBSEO nainštalované, ale použitie vBSEO Mapa, ktorá vylučuje už v archíve, ja myslím, že vylúčiť to, aby robots.txt? Nikdy som nevidel nikoho tu alebo akékoľvek iné miesto vylúčiť, že v robots.txt

Chcem jednoduchú detailné pokyny,
    PRÍKLAD:

1. Do tejto
    2. Myslíte, že
    3. A to

pepito69,
    Nikdy som nevidel také veľké robots.txt, ako máte, je všetko, čo naozaj nutné?
    V nehnuteľnosti sú len 3 botov, ktoré sú považované za zlé Bots* a nebolo by jednoduchšie dať ich do súboru. htaccess, nie?
    PS. Vaše príznaky sa nezobrazujú

*Baiduspider
    *Mozilla / 5 (.*) Twiceler
    *Yeti
    Naposledy upravil mario06; 21-01-11 v 10:11.

Člen
    Dátum registrácie
    04. 2010

Vďaka Mario,

Áno, môj roboty súbor Možno je veľký, nie je optimálna, ale funguje pre mňa a to mi neublíži.
    Aj toto bude zahŕňať roboty v mojom htaccess, vďaka.

ale len že pre jeden jazyk Idem to pre všetky jazykové
    Nie, môj priateľ, mám tiež vo všetkých jazykoch, to bol len jeden príklad. Ale pretože som použil parametre Webmaster Tools som zvýšil svoj účet Google prechádzať znova. Stále neviem, ako riešiť ďalšie problémy s VBET, dôležitejšie pre mňa, ako OBE som s kódom jazyka a rozbité slová, ktoré používajú niektoré akcenty (O, N, atď).
    No, ja vylúčiť archív v robots.txt, a nemám žiadne archívu webové stránky v indexe Google.
    Myslel som si mnohokrát použiť vBSEO mapa stránok, ale môj web je veľmi dobre plazil kúpiť Google. Vždy platí toto pravidlo: Ak niečo funguje, nedotýkajte sa ho.

Prepáč, že som vám povedať, čo musíte urobiť, som len podeliť o svoje skúsenosti.

Vďaka. My príznaky neprejavujú v / index.php, ale sú viditeľné v fór, budem riešiť to teraz.
    Naposledy upravil pepito69; 21-01-11 v 18:32.

Dátum registrácie
    10. 2009

1. My robots.txt bol rovnaký, ja nič nemenil a vyzerá dobre:
    User-agent: *
    Disallow: / admincp /
    Disallow: / clientscript /
    Disallow: / cpstyles /
    Disallow: / members /
    Disallow: / customavatars /
    Disallow: / customprofilepics /
    Disallow: / images /
    Disallow: / modcp /
    Disallow: / ajax.php
    Disallow: / attachment.php
    Disallow: / calendar.php
    Disallow: / cron.php
    Disallow: / editpost.php
    Disallow: / global.php
    Disallow: / image.php
    Disallow: / inlinemod.php
    Disallow: / joinrequests.php
    Disallow: / login.php
    Disallow: / member.php
    Disallow: / memberlist.php
    Disallow: / misc.php
    Disallow: / moderator.php
    Disallow: / newattachment.php
    Disallow: / newreply.php
    Disallow: / newthread.php
    Disallow: / online.php
    Disallow: / poll.php
    Disallow: / postings.php
    Disallow: / printthread.php
    Disallow: / private.php
    Disallow: / profile.php
    Disallow: / register.php
    Disallow: / report.php
    Disallow: / reputation.php
    Disallow: / search.php
    Disallow: / sendmessage.php
    Disallow: / showgroups.php
    Disallow: / subscription.php
    Disallow: / threadrate.php
    Disallow: / usercp.php
    Disallow: / usernote.php

2. Nie, neukladá
    3. Môj archív funguje, všetky odkazy testované a pracovať, kde si videl, že zlomené?
    4. Len malé príspevky sú miesta, kde noví členovia sa prezentujú a len povedať "Ahoj, moje meno je Tom" Nemôžem nič robiť, 90% príspevkov sú sprievodcovia význam strednej veľkosti.

pepito69 povedal niečo zaujímavé, ktorý zahŕňa parameter url, ako som uviedol vyššie
    ale len že pre jeden jazyk Idem to pre všetky jazyky, takže je to dôvod, a to, čo musím robiť presne?

PS. Nemám vBSEO nainštalované, ale použitie vBSEO Mapa, ktorá vylučuje už v archíve, ja myslím, že vylúčiť to, aby robots.txt? Nikdy som nevidel nikoho tu alebo akékoľvek iné miesto vylúčiť, že v robots.txt

Chcem jednoduchú detailné pokyny,
    PRÍKLAD:

1. Do tejto
    2. Myslíte, že
    3. A to

pepito69,
    Nikdy som nevidel také veľké robots.txt, ako máte, je všetko, čo naozaj nutné?
    V nehnuteľnosti sú len 3 botov, ktoré sú považované za zlé Bots* a nebolo by jednoduchšie dať ich do súboru. htaccess, nie?
    PS. Vaše príznaky sa nezobrazujú

*Baiduspider
    *Mozilla / 5 (.*) Twiceler
    *Yeti
    1. Nebolo to rovnaké - inak by Google zobrazí odkaz na užívateľskej stránke, pretože Google nemá navštevujú stránky blokované robots.php a máte na varovanie e-mailom odkaz:
    Code:
    http://YOUR_PAGE/member.php?u=63920&language=ro
    Teraz je to OK. Nebolo to pred nejakým časom a Google bol pri tom. Môžete byť pokojný dnes o tejto časti
    2. Ak nie je bezpečná pre roboty a ukazujú na roboty blokovanie komunikácie by sa malo vážne zvážiť odstránenie tohto mod. V opačnom prípade Google začne indexovanie stránok, ktoré videl - takže stránky s blokovaním komunikácie. Aj v tomto prípade je hlavnou príčinou vášho problému - všetky stránky vyhľadáva Google rovnaké - len zablokovanie komunikácie.
    Ako som pochopil ste začiarkli v Google Webmaster Tools, ako vidieť svoje forum, a videli ste, že Google pozri povedať, že by sa mali zaregistrovať - áno?
    3. Ako som napísal v úvode svojej odkazy na sub-fór v archíve nefungujú vôbec. Len na hlavnej forum a závity. To je zle tisíce odkazov na Vašich stránkach archívu. Napríklad:
    Code:
    http://YOUR_FORUM/archive/index.php/t-25194.html?language=pl
    To je odkaz na behúňa archívu a funguje, ale v tom, že obsahom sú odkazy v hornej časti stránky pod fóra, kde je súčasťou vlákna. Príklad:
    Code:
    http://YOUR_FORUM/archive/index.php/f-182.html
    A všetky tieto odkazy sú nefunkčné - len na hlavné fórum. Všetky archívne Podsekcia odkazy nie sú funkčné. To robí tisíce nefungujú odkazy na tisíce stránok Archiv vlákien.
    VY stále ešte nepovedal, USA, ktoré vBulletin Verzia používate ...
    V tejto chvíli by som sa staviť, že to nie je podporované phpBB 3.6 - prosím, nebojte sa, nebudeme vás prestala podporovať. Musíme vedieť, že vám pomôže lepšie, pretože u 3,6 to je známe vBulletin chyba. Ak je to iná verzia, je možné, že je to chyba vBET. Je dôležité zistiť, čo je príčinou, aby vám pomohol.
    4. Nie som písanie o 90% z vašich príspevkov. Písal som o príspevky uvedené v službe Gmail. Ostatné sú mimo rozsah tejto diskusie. Google uvedené iba postupnosti s jednou vetou, ako som ti písal (aspoň tie, ktoré som mohol urobiť ešte skôr, než si mod mi povedal, že k registrácii). Chápete teraz? To nie je problém s celou fórum. Ako som už písal - ja by som sa starať o tie - ľudia budú písať odpovede tam a tie nebudú podobné už - rovnako ako 90% z vašich príspevkov, ktoré vyzerá úplne inak.

Upozorňujeme, že pepito69 môžu mať rôzne konfigurácie, ktoré. Vo vašom prípade ignoruje jazyk parameter sa neodporúča, pretože nepoužívate SEO odkazy a to je jediný spôsob, ako si uvedomiť, že adresy URL sú rôzne. Poviete Ak Google ignorovať tento atribút pre Google všetky URL čarodejnice sa líši iba hodnotou parametra jazyka bude považovaný za rovnaký obsah - to vytvára chaos v indexovanej stránky, ktoré budú náhodne meniť jazykov v Google indexu, alebo Google bude len index vaše hlavný jazyk stránok. Myslím, že áno - novšie kontrolovať a neuvedomíte, vo vašom prípade. Prosím, nerobte to tak dlho, kým nebudete používať SEO odkazy.

Jednoduchý návod v tomto momente:
    1. Ak vaša "3 x mod" Google nie je bezpečné - zakázať a kontaktné mod autora o tom.
    2. TELL USA akú verziu phpBB používate.

Toto je tretí čas, aby sme sa pýtate na toto ... Ako čakáte, aby sme vám pomôže, ak nechcete spolupracovať. Nemáme čarovná palička, ktorá bude vytvárať riešenia. Potrebujeme vedieť, čo sa deje na vašom serveri.

O veľké htaccess -. Ja neviem, čo píšete o presne, ale stavím sa, že pre vás nie je nutné také veľké - Predpokladám, že existujú pravidlá pre blokovanie vBSEO odkazy na stránky členských a tak ďalej. Nepoužívate vBSEO a nepoužívate SEO odkazov - vaše malé robots.txt je v poriadku.
    Naposledy upravil vBET; 21-01-11 v 21:00.

Senior Member
    Dátum registrácie
    10. 2009

Code:
    TELL US WHICH VERSION OF VBULLETIN ARE YOU USING.
    Ja používam verziu 3.6.12, mali by ste vedieť, pretože som zaplatil dodatočné poplatky za sprevádzkovať (aby bol kompatibilný), pretože v archíve problém, takže ak je to v archíve to je príčinou tohto, potom je (bez urážky), vaša chyba, pretože Dokázal si to. : http://www.vbenterprisetranslator.co...tin-3-6-a.html

Ak vaša "3 x mod" Google nie je bezpečné - zakázať a kontaktné mod autora o tom.
    Autor povedal, že neuškodí Google.

1. Nebolo to rovnaké - inak by Google zobrazí odkaz na užívateľskej stránke, pretože Google nemá navštevujú stránky blokované robots.php a máte na varovanie e-mailom odkaz:
    1. Jediné, čo som pridal bol / members / .. všetko ostatné, vrátane memberslist.php už tam bol, moja chyba, tak nech je blízko tento argument.

2. Ak nie je bezpečná pre roboty a ukazujú na roboty blokovanie komunikácie by sa malo vážne zvážiť odstránenie tohto mod. V opačnom prípade Google začne indexovanie stránok, ktoré videl - takže stránky s blokovaním komunikácie. Aj v tomto prípade je hlavnou príčinou vášho problému - všetky stránky vyhľadáva Google rovnaké - len zablokovanie komunikácie.
    2. Neexistuje absolútne žiadna potreba byť hrubý, chápem, ako používať robots.txt, ale vo Vašom optimalizácia sprievodca (môj názor) svoje štíhle viac na nastavenie vBSEO, tak majte na pamäti, že najmenej 80% užívateľov, nie vBulletin " t použitie vBSEO, takže by ste mali mať 2 samostatné vlákna, keď hovorí o vylepšenie tipov a optimalizácia, napríklad, "vBSEO optimalizácia" a "non vBSEO optimalizácia", aby bolo viac užívateľsky prívetivé.

3. Všetky archívu odkazy, ktoré zaslali ako nefunkčný zdá byť v poriadku pre mňa, tu je snímka z vášho archívu zlomené napríklad odkaz:

Code:
    http://YOUR_FORUM/archive/index.php/t-25194.html?language=pl

4. htaccess komentár nie je pre vás, ale pre členské pepito69

Vypočujte si Michael Nechcem sa hádať každý list, ktorý je písaný s vami, len chcem ľahký 1. 2. 3. fix a nič viac.

S pozdravom

[PRÁCU NADČAS]
    Z toho, čo mi povedal zástupca spoločnosti Google, je adresa URL, štruktúra nižšie sú indexované 4 krát, ale v nehnuteľnosti pre nich je to považované za 1, by mali byť indexované ako také a to je pravdepodobne dôvod, prečo som dostal e-mail. Pod príspevok je len príklad;

http://www.mysite.com/showthread.php?t = 64661 Originál
    http://www.mysite.com/showthread.php?t = 64661 & language = pl Prekladal
    http://www.mysite.com/showthread.php?t = 64661 & language = en Prekladal
    http://www.mysite.com/showthread.php?t = 64661 & language = es Prekladal
    [PRÁCU NADČAS]
    Naposledy upravil mario06; 22-01-11 v 09:05.

| 2 z 3 FirstPrvé 123 PoslednýLast

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •